Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokberk_s

Arkadaşlar forumda aradım fakat daha kimsenin başına gelmemiş herhâlde inşallah ta gelmez.
    Konuya gireyim hız sabitleyici muhtemelen arızalandı, bazen devreye girmiyor bazen de devredeyken kendiliğinden çıkıyor.
    Devreye girmediğinde hız sınırlayıcıyı açıyorum sonra , hız sabitleyiciyi açıyorum ve sorunu çözüyorum.
    Fakat devredeyken çıkmasını çözemedim.
    Sorun ne olabilir , bir bilgisi olan var mı?

Fren müşürü ile ilgili sıkıntı olabilir. Önce hız sabitleyici yazılımını yeniden yükleterek başlayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

quote:

Orijinalden alıntı: gokberk_s

Arkadaşlar forumda aradım fakat daha kimsenin başına gelmemiş herhâlde inşallah ta gelmez.
    Konuya gireyim hız sabitleyici muhtemelen arızalandı, bazen devreye girmiyor bazen de devredeyken kendiliğinden çıkıyor.
    Devreye girmediğinde hız sınırlayıcıyı açıyorum sonra , hız sabitleyiciyi açıyorum ve sorunu çözüyorum.
    Fakat devredeyken çıkmasını çözemedim.
    Sorun ne olabilir , bir bilgisi olan var mı?

Fren müşürü ile ilgili sıkıntı olabilir. Önce hız sabitleyici yazılımını yeniden yükleterek başlayın bence.

Cevabınız için çok teşekkürler. Sigorta ile ilgili olamaz değilmi? Kesin servis yolu göründü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar 1.4 benzinli kullanan var mi? Aracinizin kilometresi ve sehirici tuketimi nedir?

• Hakanyildizzz kullanıcısına yanıt
    Nasil yaptiniz o malzeme nedir?

• Selamlar, 2012 dizel otomatik kullaniyorum. Buaractan kullanan arkadaslara bir sorum var. Kalkislarda aracin gazi algilama suresi cok uzun, gaza kokledikten sonra gitmesi gerektigini anliyor, bu seferde bağırarak kalkiyor. Ayni problem sizde de var mi?

• Eski c3 umu satıp yeni c3 aldım 2012 model 1.4 e-hdi attraction kullanımı iç ve dış tasarımı çok keyif veren bir araç ..iyiki yine c3 almışım diyorum çok az yakıyor cunki

• güle güle kullanın. kaça aldınız aracı? sakıncası yoksa km ve orijinallik durumunu yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanyildizzz

1-2 değişiklik daha yaptım 11 liraya ve 20 dk ya mal oldu ama güzel oldu tavsiye ederim ...
     <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

hocam merhaba,
    farlar gündüz farı mı? bende de aynısı var ve gündüz farı takmak/taktırmak istiyorum. takılıyor mu? sis farlarını kullanmak istemiyorum.

• Merhaba, 1,2 otm ş.içi ve dışı tüketim değerleriniz nasıl acaba?

• arkadaşlar c3 arıyorum dizel istanbul ataşehirde ikamet ediyorum bütcem 20.000 tl.
  • Hep soru sormayayım dedim ve gecen gün yapmış olduğum çalışmayı göndereyim dedim.

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokberk_s -- 4 Haziran 2015; 12:57:35 >

• gokberk_s G kullanıcısına yanıt
    O ışık gece kullanımda gözünüzü almıyor mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

O ışık gece kullanımda gözünüzü almıyor mu :)

Çok soft bir ışık veriyor. sadece kendini aydınlatıyor desem yeridir bu yüzdende herhangi bir göz alması olmuyor.
    gücünü de ayak aydınlatmasından aldım. şoför mahali tarafından en rahat oradan kablo çekiliyor.
  • bugün edirneye giderken sağ şeritten 200le bi ds3 geçti, hanginizdi o?
  • Hocam farlar gündüz farı değil beyaz led park lambası akşam kullanımında çok güzel görünüyorlar fakat gündüz pek bi etkisi yok :)

Diğer soruya gelince; Malzeme plastidip denen spray boya tarzı birşey fakat boya değil sıkıldığı yerde kuruyup kaplama tarzı bişey oluşturuyor ve folyo gibi tutup kenarından sökebiliyorsunuz. Folyodan daha sağlam daha kullanışlı ve daha ucuz :)
  • merhaba iyi günler bende aranıza katılacağım kısmetse 2008 1.4 xfurıo dızel bı araca bakıyorum suan 84 binde araba satan kişi enjektorleri temizletip vereceğini söyledi tek masrafı bu dedi fiyat olarak 20.000 istiyor yanlız ben birkaç yerde duymuştum bu enjektorler daha sonra başıma sorun açarmı tek kafamı kurcalayan soru bu ?
  • Arkdaşlar otomatik 2012 model bakıyorum ama bilen kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Bu araçta yokuş kalkış desteği olduğunu söylüyor satıcı ,ESP nin yokuş kalkış desteği sunduğunu söylüyor ? Var mı böyle bir şey ?

• qxtrml Q kullanıcısına yanıt
    ESP ile yokuş kalkış desteği bambaşka şeyler. ama c3lerde yokuş kalkış desteği mevcut.

sana verdiğim cevaptan bağımsız olarak;

ben bugüne kadar ikinci eli bu kadar zayıf bir araba görmedim. arabanın sıfırı 60.000 TL (Dizel otomatik e-hdi) ikinci eline 40bine müşteri bulamıyoruz.

ölücüler 32 veriyor ama diğer taraftan saçma sapan 1.1 motor benzinli otomatik araçlara istenen paralar 30-32bin tl. dünyanın en saçma otomobil piyasası Türkiye'de, buna eminim artık.

araç için birisi 38.000 TL vereyim diyor, satıp satmamakta çok kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebeley

ESP ile yokuş kalkış desteği bambaşka şeyler. ama c3lerde yokuş kalkış desteği mevcut.

sana verdiğim cevaptan bağımsız olarak;

ben bugüne kadar ikinci eli bu kadar zayıf bir araba görmedim. arabanın sıfırı 60.000 TL (Dizel otomatik e-hdi) ikinci eline 40bine müşteri bulamıyoruz.

ölücüler 32 veriyor ama diğer taraftan saçma sapan 1.1 motor benzinli otomatik araçlara istenen paralar 30-32bin tl. dünyanın en saçma otomobil piyasası Türkiye'de, buna eminim artık.

araç için birisi 38.000 TL vereyim diyor, satıp satmamakta çok kararsızım.

Yokuş kalkış dizel modelde varmış sanırım bu benzinli modelde yokuş kalkış desteği yokmuş. Ayrıca 2. el piyasa çok değişken hocam sizin araç kaç model ? 2012 benzinli otomatik 1.4 c3 Son fiyat 34 bin tl diyorlar

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.