Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 model c3 1.4 Collection 20.000km de..
    Tüp yok benzinli, 2 parça boya var..

Ederi nedir sizce ortalama ? Min. ve max. aralık nedir yardımcı olursanız sevinirim.. Arabayı görmeden göstermeden bilinmez ama ortalama afaki değeri..
  • Arkadaşta 2012 c3 1.4 HDi atraction var 151.000 km de servis bakımlı boyası değişeni hasarı yok alınırmı sizce km sorun yaratırmı dizel gerçi ama ? 28.000tlye bırakırm dio bana bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercux22 -- 22 Kasım 2015; 0:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercux22

Arkadaşta 2012 c3 1.4 HDi atraction var 151.000 km de servis bakımlı boyası değişeni hasarı yok alınırmı sizce km sorun yaratırmı dizel gerçi ama ? 28.000tlye bırakırm dio bana bu arada...

Güncel!!! Forum uyuyor galiba araç hakkında kullananlardan bilgi alabilirmiyim?
  • ercux22 E kullanıcısına yanıt
    2011 hdi attraction 66bin km de bagaj kapağı değişmiş Mayıs ayında 27bin tl ye aldım. Karşılaştırma yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

2011 hdi attraction 66bin km de bagaj kapağı değişmiş Mayıs ayında 27bin tl ye aldım. Karşılaştırma yapabilirsin

Cevaabın için sağol yani pahalımı diyorsun ?
  • ercux22 E kullanıcısına yanıt
    Sanki km çok gibi

• Merhaba, eşime araba almayı dusunuyoruz, toyota yarıs yarı otomatık sorunluymuş yolda arızalanıyormus, polo otomatık onlarda şanzuman problemı mutlaka oluyormus, citroen otomatıkler nasıl yorum yapmanız mumkun mu ?
  • 2004-2007 1.4 SX model otomatık vıtes benzınlı arac almayı dusunuyorum yenı ehlıyetlı bayan ıcın .sanzıman nasıl sorun cıkarırmı kullanıcıların yorumları nedır aracın genel durumu nasıl cok sorunlumudur bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım
  • 2011 model 56000km de gri cam tavan 1.6 hdi exculisive aracım satılıktır. hiç kazası boyası yok full ve orjinal araç arayanlar k

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bu-ozellikler-ve-bu-km-de-tek-fiyat-dustu-241727246/detay/
  • 4 yaşında bir araba +8 derecede zangır zangır ses yapar mı? Yazin +38 lerde ne güzeldi. En ufak ses çıkmıyordu. 4 yıl Erzurumda 2005 model fabia kullandım -35 derecede bile tik ses yoktu. C3 ile ilk kışım ama araçtan acaip soğudum. Siz bu seslere nasıl tahammül ediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

4 yaşında bir araba +8 derecede zangır zangır ses yapar mı? Yazin +38 lerde ne güzeldi. En ufak ses çıkmıyordu. 4 yıl Erzurumda 2005 model fabia kullandım -35 derecede bile tik ses yoktu. C3 ile ilk kışım ama araçtan acaip soğudum. Siz bu seslere nasıl tahammül ediyorsunuz?

2012 model 3.5 yasinda 123 bin kmdemki C3 aracimda sıkıntı yok yada isitme engelli oldugumdan dolayi sesi duymuyor olabilirim ancak aracima binenler sessizliginden bahsediyorlardi. 20 bin km once on salincaklar , Z rotlar, rotbaslari ve arka amortisörleri yenilemistim.

• EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    Benim sesten kastım kabin içindeki tikirtilar. Kapı içinden, pandizottan, göğüslükten vs vs.

• Arkadaşlar Selamlar 2012 model C3 60k km 'de otomatik 1,4 HDİ confort paket. 38 000 TL uygunmudur sizce? İlk arabam olacak ve daha çok hanım kullanacak. Dolayısıyla kulanımının kolay şanzımanın sorunsuz olması gerekiyor. Araç hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Örneğin kronik bir sorunu var mıdır? Birde direksiyonunda hiç tuş göremedim? Yüksek paketlerinde mi mevcut sadece?
  • Herkese merhabalar. 2004 model arabamızı satıp 25bin %0 faizle citroen almaya karar verdik. 55-57bin arası bütçemiz var. C3 ile C-elysee arasında kaldık. Hangisini tavsiye edersiniz?
  • RoadRunner34 kullanıcısına yanıt
    55 bin lira vereceksin ve Fransız arabası alacaksın .

• Siz ne önerirsiniz? Sıfır almayı düşünüyoruz ve bütçemiz 55bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadRunner34 -- 19 Aralık 2015; 0:23:21 >
    B segmenti bir araç alacaksam önceliği vw grubuna verirdim. Sonra yaris ya da fiesta bakardim. Opel corsa ve Hyundai i20'yi de c3 ten önce düşünürdüm. Bu arada 2011 model dizel c3'üm var. Performans, tasarım ve yakıt ekonomisi olarak memnunum. Ancak bir kaç mesaj önce yazdığım soğukta kabin içindeki tıkırtılar çok can sıkıcı. 2 aydır da aracı satmaya çalışıyorum. Haftada ancak 1 kişi arıyor ve absürt fiyat verip kapatıyor. Aracı görmeye gelen bile yok. Yukarıda yazdığım araçların ikinci eli de daha kuvvetli kanımca.

• 1999 yilindan beri sadece 2 araba kullandık. Sürekli degistirmiyoruz. Bu nedenle öncelik olarak az yakan, çok sorun çıkarmayan, bakımları çok pahalı olmayan bir araç bakıyoruz. Wv ye paramız yetmez gibi geliyor. Hyundai i20 de düşünüyoruz bakalım inşallah ikisinden biri olacak.

vw derken skoda, seatıda kastettim. i20 benim de hoşuma giden bir araç. Ama bahsettiğiniz bütçeyle 1.2 tsi style donanım manuel seat leon alınabiliyor. Hem c segmenti hemde vw kalitesi. Bence gidip test edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcn_mchn

Arkadaşlar Selamlar 2012 model C3 60k km 'de otomatik 1,4 HDİ confort paket. 38 000 TL uygunmudur sizce? İlk arabam olacak ve daha çok hanım kullanacak. Dolayısıyla kulanımının kolay şanzımanın sorunsuz olması gerekiyor. Araç hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Örneğin kronik bir sorunu var mıdır? Birde direksiyonunda hiç tuş göremedim? Yüksek paketlerinde mi mevcut sadece?

Arkdaşlar ben bu aracı alacam yarın hayırlısı ise. Kasko bedelini sorgulatırken Confort E5 ve sadece Confort diye bir seçenek çıkıyor. Bu E5 Euro 5 motor mu demektir. Hangisini seçmem gerekiyor.

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalybron -- 21 Aralık 2015; 15:32:28 >

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.