Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımi satmaya karar verdim bugün alıcı ekspertize soktu motor performansı yüzde 93 çıktı ancak yağ çubuğunu cekince rolantide yag sıçrıyor ve duman atıyor. Aracta 1 gram bile yağ eksiltme yok. Egzosttan da hic duman atmıyor. Ekpertizi yapan usta bu araç hararet yapmış sıkıntı var dedi kestirdi attı. Alıcı da vazgeçti. Arac 2011 model 74binde dizel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

B segmenti bir araç alacaksam önceliği vw grubuna verirdim. Sonra yaris ya da fiesta bakardim. Opel corsa ve Hyundai i20'yi de c3 ten önce düşünürdüm. Bu arada 2011 model dizel c3'üm var. Performans, tasarım ve yakıt ekonomisi olarak memnunum. Ancak bir kaç mesaj önce yazdığım soğukta kabin içindeki tıkırtılar çok can sıkıcı. 2 aydır da aracı satmaya çalışıyorum. Haftada ancak 1 kişi arıyor ve absürt fiyat verip kapatıyor. Aracı görmeye gelen bile yok. Yukarıda yazdığım araçların ikinci eli de daha kuvvetli kanımca.

3 ayda zor sattim, ikinci el konusunda gercekten cok zayif. Sebebi ise yari otomatik sanziman olmasi

• quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

Aracımi satmaya karar verdim bugün alıcı ekspertize soktu motor performansı yüzde 93 çıktı ancak yağ çubuğunu cekince rolantide yag sıçrıyor ve duman atıyor. Aracta 1 gram bile yağ eksiltme yok. Egzosttan da hic duman atmıyor. Ekpertizi yapan usta bu araç hararet yapmış sıkıntı var dedi kestirdi attı. Alıcı da vazgeçti. Arac 2011 model 74binde dizel.

Aranızda motor çalışırken yağ çubuğunu çekip kontrol edebilecek kimse yok mu?

• f_conq kullanıcısına yanıt
    Mesajı şimdi gördüm yarın eğer kar olmaz araçla ise gidersem deneyebilirim. Yeni geldim eve ama daha önce yapmıştım yağ atma olmamıştı gibi hatırlıyorum motor gücü ölçümü nerede yapıldı ? Kaç lira tuttu merak ettim kendi aracım motor gücünü

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Motor gücü derken dyno test dedikleri makarali sistem . Auto ekspertiz diye bir yer Manisa da. Aslında motorun esas durumunu kompresyon testiyle ölçüyorlar ama o biraz meşakkatli. enjektörler falan sökülüyor.

• 2011 model 74bin km 1.4 hdi attraction aracımı bugün 29.350 tl ye sattım arkadaşlar. Bana kalırsa biraz ucuz gitti ama 3 ayda anca satabildim. Çok piyasası olmayan bir araç demekki.

• Dostlar ben ilana koyduğum gun sattım onden hasarlı c3 umu 78k da 28 e verdim gitti

• Arkadaşlar selam.

Sizce bu aracın ederi nedir:
  • Arkadaşlar C3 ile ilgili tüm sorunları ve bilgileri burdan sorup öğrenebilirsiniz

http://www.citroenklubu.com/index.php/board,3.0.html
  • arkadaşlar merhaba,

bende 2011 yeni kasa c3 var. ben aracıma xeon far taktırmayı düşünüyorum. philips h4 (ampül çeşidinden tam emin değilim) taktırıp kullanan var mı? nasıl? araba elektrik aksamına sorun veriyor mu?

www.hepsiburada.com
    Philips XTREME VISION H4 Ampül Seti % 130 FAZLA IŞIK + % 20 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/philips-xtreme-vision-h4-ampul-seti-130-fazla-isik-20-beyaz-isik-103816-p-OTM103816

• Merhaba 2010 model c3 confort modeli ile aranıza katıldım. Aracın pazarlığı bitti p.tesi noterden üzerime alacağım inşallah.
    Sorum şu ki araca hız sabitleyici taktırmak istiyorum izmirde nerede ve kaç tl ye yaptırabilirim ?
    Bir de aracın arka stop camları kırık sağ sol satın alabileceğim parçacı ismi verebilirmisiniz ?
  • 2012 dizel otomatik c3 var. bugun yolda giderken durduk durmadik yere motor ariza lambasi ve servis lambasi yandi. kapatip actim, servis yanmadi ama motor ariza yanmaya devam ediyordu. sebebi ne olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihdr

2012 dizel otomatik c3 var. bugun yolda giderken durduk durmadik yere motor ariza lambasi ve servis lambasi yandi. kapatip actim, servis yanmadi ama motor ariza yanmaya devam ediyordu. sebebi ne olabilir ki?

Aracınız motoru E5 (DPF'li) tip motor mu?
  • ds3 direksiyon simidi nereden bulurum
  • EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    inanın bilmiyorum, motor hakkında verebileceğim tek bilgi e-hdi olması :( zaten arıza lambası da söndü, filtreye bağlı olduğunu mu düşünüyosunuz?
  • Arkadaslar elinde exclusive 100k yi asmamıs c3 ü var ise ve satma niyeti varsa benimle iletişime geçebilir mi mümkünse

• Bu ne biçim araba ya her gelen atabasindaki sorundan bahsetmiş. Hiç mi memnun olan yok aranizda?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihdr

inanın bilmiyorum, motor hakkında verebileceğim tek bilgi e-hdi olması :( zaten arıza lambası da söndü, filtreye bağlı olduğunu mu düşünüyosunuz?

e-Hdi ise Euro 5 motor zaten. Büyük ihtimalle DPF ile ilgilidir. Arada rejenerasyon yapmak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: murojeans

ds3 direksiyon simidi nereden bulurum

Yetkili servisten bulabilirsin. Geçen sene 450 TL'ye değiştirmiştim.
  • Volkan2016 kullanıcısına yanıt
    Lafını geri alın istersen. Sorundan bahsedenler büyük ihtimalle hor kullanılmış 2.elden almıştır yada kullanmayı ve bakım yapmayı bilmeyendir. 0 kmden beridir biniyorum. 130k'deyim, oldukça memunum ve satasım gelmiyor.
  • EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    araç bugün de vites kutusu arızası verdi ve 40 dk hiç çalışmadı. tam çekiciye yüklenecekken çalıştı! peki bunun dpf ile ilgisi var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.