Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 2011 citroen c3 dizel atraichon serisi aracima hiz sabitkeme kolunu nerden temin edebilirim yardimci olursaniz sevinurim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qxtrml Q kullanıcısına yanıt
    2012 c3 dizel otomatik full paket ( teknoloji paketi+elektrik paketi)

@qxtrml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebeley -- 14 Temmuz 2015; 0:45:57 >
  • Kurtiwolf K kullanıcısına yanıt
    Servisten veya trcitroen forumunda başlık var orada alicik var ona sorabilirsin.

• Arkadaşlar son kasalardaki gündüz farını bir önceki kasaya nasıl monte edebiliriz.
    tamponu değiştirmek istemiyorum son tamponun panjurunu sevmedim.

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

çıkma tampon bulsam orayı kesip benim tampona montaj olur mu.
    birde gündüz farı kaç paradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokberk_s -- 16 Haziran 2015; 17:34:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qxtrml

Arkdaşlar otomatik 2012 model bakıyorum ama bilen kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Bu araçta yokuş kalkış desteği olduğunu söylüyor satıcı ,ESP nin yokuş kalkış desteği sunduğunu söylüyor ? Var mı böyle bir şey ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-aslanoglu-plaza-dan-2012-citroen-c3-1.4-vti-confort-otomatik-213871102/detay

hocam 2012 dizel otomatik modelini kullanıyorum. yokuş kalkış olayı klasik otomatikler gibi degil. 1 2 saniye tutuyor arabayı ama sonra bırakıyor. ve bazen keyfine gore hic devreye girmiyor

• Otomatik c3 2010 ve üzeri en donanimlisi hangisi elinde olan satmak isteyen olursa görüşelim.

• arkadaslar 2012 dizel otomatik kullaniyorum. 20 bin bakimina girecek bugun. neleri degistirmeliyim ve tahmininiz ne kadara malolur?

• merhaba.
    2004 corsa c mi satıp c3 almayı düşünüyorum. 2011 2012 modellere bakıyorum.
    1 tane buldum 2012 mpdel 140 binde 1.4 hdi 31 istiyor. benim aracıda 19 a sayıyor. benim araç 105 binde tavan hariç boyalı değişen yok 1.4 motor benzinli.

merak ettiğim bu modellerde usb girişi her modelde yok galiba
  • Kurtiwolf K kullanıcısına yanıt
    http://www.hizimsabit.com/%C4%B0let%C4%B0%C5%9F%C4%B0 @Kurtiwolf m/
  • Hakanyildizzz kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede yada nasıl yaptınız? kendimiz yapabilir miyiz?
  • gokberk_s G kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yaptınız?
    biz nasıl yapabiliriz?
  • Selamun aleyküm forum milletinin insanları. 2012 C3 1,4 VTİ BMP mi satıyorum 37000 km de şu an. sıfır sıkıntı. borcunu kapatıp kalanla bir araç alıp borçsuz olarak araç kullanmak üzere satıyorum. ilgilenenler olursa görüşelim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-otomatik-vites-ve-zenith-cam,kazasiz-hasarsiz-2012-c3-son-fiyat-216546387/detay/

• Herkes araclarin memnun herhalde hic ariza sorun vs de olmuyor mu? Forum pek bi sessiz. Ben bi sorun yazayim direksiyonu saga sola cevirince her turda sadece bir kez küt diye bir ses geliyor ve bu direksiyon simidinden de titresim olarak belli oluyor. Basina boyle bi skinti gelen oldu mu acaba?

• Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı. 100 km hızda giderken firene bastığım bir uğultu geliyor. arkadaşlar abs diyor fakat daha önceleri böğle ses yapmıyordu balataları da geçen sene değiştirdim biteceğini düşünmüyorum.

f_conq senin soruna gelirsek.
    quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

Herkes araclarin memnun herhalde hic ariza sorun vs de olmuyor mu? Forum pek bi sessiz. Ben bi sorun yazayim direksiyonu saga sola cevirince her turda sadece bir kez küt diye bir ses geliyor ve bu direksiyon simidinden de titresim olarak belli oluyor. Basina boyle bi skinti gelen oldu mu acaba?

benim aracımda herhangi bir ses gelmiyor denedim. Direksiyon kutusunda sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokberk_s -- 6 Ağustos 2015; 14:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Bugun C3 HDi aldım. Nasip ederse yarın teslim alacağız.

Konunun eski mesajlarında yazdıklarımı görünce duygulandım. Arada 3.5 yıl geçmiş ve alalı 110 bin km oldu. Türkiyenin yarısını gezdik. Aracımı gün gittikçe daha çok seviyorum. Bir kez olsun bile beni hiç üzmedi. İyi ki almışsım. Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihix35

Merhabalar.bende 2013 otomatik 1.4 vti colection model boya degisen olmayan araci yakin arkadasimdan 32.500 tl ye aldim.sizce fiyat nasil?

Merhaba,

Benimde aklımda 2011-2013 arası 1.4 VTi Otomatik C3 almak var. Kafamdaki en büyük soru işareti otomatik vitesi. Yanılmıyorsam BMP diyorlar şanzumanın adına. Siz kullandığınız süre boyunca herhangi bir sorun yaşadınız ve ya etrafınızda bu vites ile sorun yaşayanlar oldu mu?
    Aslında Citroen Berlingo kullanıcısıyım ve daha küçük bir arabaya ihtiyacım oldu aklıma direk Citroen geldi ve C3. Bu soruyu alıntılayarak sordum fakat diğer forum üyelerininde cevap vermesi beni çok mutlu eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babylonweb

quote:

Orijinalden alıntı: fatihix35

Merhabalar.bende 2013 otomatik 1.4 vti colection model boya degisen olmayan araci yakin arkadasimdan 32.500 tl ye aldim.sizce fiyat nasil?

Merhaba,

Benimde aklımda 2011-2013 arası 1.4 VTi Otomatik C3 almak var. Kafamdaki en büyük soru işareti otomatik vitesi. Yanılmıyorsam BMP diyorlar şanzumanın adına. Siz kullandığınız süre boyunca herhangi bir sorun yaşadınız ve ya etrafınızda bu vites ile sorun yaşayanlar oldu mu?
    Aslında Citroen Berlingo kullanıcısıyım ve daha küçük bir arabaya ihtiyacım oldu aklıma direk Citroen geldi ve C3. Bu soruyu alıntılayarak sordum fakat diğer forum üyelerininde cevap vermesi beni çok mutlu eder.

Sanjimaniyla alakali hic bi sorun yasamadim.

• merhaba arkadaşlar.

benimde 2012 model c3 1.4 vti otomatik aracım var. 10 gün oldu alalı.

LPG taktırmak istiyorum araca. çünkü çok yakıyo. 37 kuruş civarı yaktı.

önerebileceğiniz LPG kiti varmı
  • C3 ailesi selamlar bende yarın 3 ler kulübüne giriyorum hayırlısıyla. 2. El 2011 1.4 hdi confort modeli aldım. 50 bin bakımında beni neler bekler yardimci olabilecek var mı ? Birde yetkili servis mi yoksa yılların sanayi ustalarından birine mi gitsem daha iyi olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal_sk1986

C3 ailesi selamlar bende yarın 3 ler kulübüne giriyorum hayırlısıyla. 2. El 2011 1.4 hdi confort modeli aldım. 50 bin bakımında beni neler bekler yardimci olabilecek var mı ? Birde yetkili servis mi yoksa yılların sanayi ustalarından birine mi gitsem daha iyi olur ?

Normal bakım yapılacaksa orjinal parçaları alın gidin taksınlar ama onun dışında motor kısmında yürür kısmında sorunlar için servise gidin uğraşmayın sanayide.
    Sanayide sorunu çözene kadar 5 parça değiştirirler zarar edersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.