Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlarr oncelikle herkese merhaba
    bende suan Grande punto 1.3 multijet dizel var aracın her şeyinden fazlasıyla memnunum fakat km si 128 binde oldugu için değiştirmeyi düşünüyordum...
    her gün bir model begeniyordum.. genelde Yeni civic vyea bi onceki kasa accord gidip geliyordum..tasarım olarak çok begeniyor donanım eksikliği ve sadece benzinli olmasından dolayı bir türlü içim hazetmiyordu..lpg yeni araca yazık idyordum ve extra maliyet..dizelden inip benzinliye binmek abes gibiydi..

araba her gün bende işe gidip geldiğimden dolayı (izmir teknosadayım) 1 kere aileme bıraktım :) o gün araba bakmıslar aradıgımda bana c3 dediler ... çokk begenmişler nerdeyse sinirimden ağlayacaktımm..(eski c3ler gozumun onune geldi yeni kasayı bilmiyordum :) ) 36bin dediler bide ..bende dedim 15 vermem puntoyu satıp bide o kadar para :)
    biliyorum çok uzattımm :)) ama bence hepimiz benzer anıları yasadık paylaşmalı ve bir aile ortamı kurmalıyız burada..
    sonuç olarak o günden beri 2 haftadır yatar kalkar hergün c3 video yazı ararken bugün bu siteyi buldum... :))
    şimdilik model yeni az kişiyiz ama yakında çoğalırız umarımmm ..(gerçi kimsede olmadıgı içinde bu arabayı çok istiyorum çok cogalmayalım :p )

SONUÇ OLARAK ;; :)))

Puntomu 19 civarı satışa koydum arkadasım c5 ben ise c3 1.6 hdi eXe alıyorum arka park sensor hediye... (c5 te ESP var onun dısında arkadasım krize girdi benim donanımın yarısı yok onda.. :)) film taktırcak cama falan bizim lazer karartmalı + bluetooth zenith ..bide camlar otomatik kapanmıyor bizim c5 te var :((((((
    aslında bu geceye kadar fikrim 1.4 hdi exe idi... fiyat farkı 1.100 lira ve 0 yakıt tüketimi farkı var.. ben bu fiyata asla 1.4 tercih etmem şahsi fikrim tabi... gerektiginde agresifte olmalıyım sewgilimiz falan arkadaslar var kalkısta rezil olmayalım :p :D:D
    şaka bi yana araca bayıldım siyahını ısrarla istiyorum ... satılır satılmas sipariş verilicek ağustos bası gibi nasipse alıcam..
    bence tek olumsuz ozelliği full donanımda ESP olmayısı.. bilmiyorum virajlarda puntoda mukemmel giriyordum ama korkuyordum ondada yoktu.. c3 te sanki havadar bide 130da bile giremem gibi... Civicte ESP ve VSA var... keşke olsayd bundada...
    genel olarak çok sabırsız heyecanlıyım goruslerinizi benimlede paylaşırsanız ok sevinirim.. bende direksiyon nikelaj vites kutusu nikelaj ve navigasyon olmayısına çok üzüldüm sağlık olsun ama ..araba kitlendiginde camları nasıl otomatik kapattırabiliriss ?? orginal takıtırsakk ne isterler ne gerekir.. motor taktırılcak dedi arkadas ama motoru varki zaten kalkıyor tusa basınca sanki yazılımsal bişi gibi ama bilmiyorumm.. ?? goruslerinizi bekliyorumm...
    yaşasınn c3 fun clubbb :))

• puntodan sonra sınıf atlamışşın diyebilirim arkadaşım tabiki bu aracında eksileri olmasının yanında bir sürüde donanım özelliğiyle üst segmentdeki araçları bile kıskandıracak donanımlara sahip.bu aracın bence en kotü ozelligi bozuk zeminlerde iceriye cok ses vermesi bunun yanında ön konsolda bardaklık olmaması ve
  • arkadaslar bu kadarmıyızzzz ???
    kimse bir şey yazmıyorrr.. :((

hiçç punto kullanıpta c3 e geçen oldumu... sanki ufacık virajda bile yan yatıcakmıs gibi duruyor c3 bilmiyorumm 1 kere test surusu yaptım ama beni korkuttu diyebilirimm... C3 sahibi arkadslar goruslerini bildirirlerse sewinirim.. araçta kalkıs ve hızlanma nasıldır ayrıca ... 1.4 yerine 1.6 sizce gerçek anlamda çok farkedermi ciddi bir tork farkı var çünkü ama 1.6 ya 90hp hiç yakısmamıs gibi 115 hp olması lazımdı en az...

• enjoy kardesim dediklerinle tezat içindesin 115 bg olması gerektigini soyluyorsun ve virajlarda guven vermiyor diyorsun e ozaman.sence o bg fazla gelmezmiydi.benim 1.6 secmememin en onemli nedeni bu bence fazla o motor bu ergonomiye gercekten kat kat fazla bir performans alacagın kesin cunki alirken bu aracı 1.6 testine cıkmıstım.ama dedigim gibi fazla bu araca kalkıslar epeyce ii zaten test verilerine bakarsan anlayacaksın 1.4 13.7 hızlanıyor bu segmentdeki 207,fiesta ,clio ,punto geciyor.
  • Merhaba dostlarım, 20 Haziran 'da aracım zincirleme kazada tost oldu.. Çok şükür ki kimsenin canı yanmadı. Yakında fotoğrafları da paylaşırım. O tarihten beri kaskodan yapılmasını bekliyorum. Bizim bölümün üyelerini toparlamaya çalıştım. Listenin biraz şevkate ihtiyacı var. İlgilenirseniz sevinirim.

1- Yasertunc 1.4 hdi Attraction / Yosun gri

2- Buglar 1.4 hdi Exculusive / Opak beyaz

3- Strafor 1.4i Attraction / Opak Beyaz

4- dt_bora 1.4 hdi Confort / Metalik gri

5- djcool 1.4 hdi Attraction /

6- Sevi05 1.4 hdi Confort plus / Metalik gri

7- SRJANN 1.4i Confort Plus / Opak Beyaz.

8- Faivelley

9- İsmeterturk Confort plus /

10- msurveyor 1.6 vti Exculusive /

11- morkijr 1.4 hdi Exculusive /

12- zevallielci 1.4 ... Attraction /

13- zenon00 Confort plus /

14- siguard 1.4 HDI confort /

15- markko 1,4 HDI Confort Plus / Beyaz

16- enjoy35 1.6 hdi Exculusive /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasertunc -- 27 Temmuz 2010; 14:32:21 >

• selamlarr
    dün c3 1.4i confort beyaz aracımı teslim aldım.. pazarlık sonucunda 26.000 tl ye aldım. daha evvel honda jazz 2003 kullandım. bu aracın ilk sahibiyim.
    şahsen c3 cok atak ve konforlu buldum. sesi içeriye daha az alıyor. klimanın devrede olduğunu hissetmiyorsunuz.
    kazık frende abs devreye girince arka kısım dengesizlik eğiliminde. ama daha lastiklerin ve fren balatalarının yeni olmasından
    kaynaklanıyor olabilir. ncap çarpışma testlerinden 4 yıldız almasının nedeni en yüksek versiyondea esp olmamasında kaynaklanıyor..
    kazasız belasız günler dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salserol -- 28 Temmuz 2010; 15:14:33 >
  • Hayırlı olsun @salserol.. iyi günlerde, kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.

quote:

Orijinalden alıntı: salserol

selamlarr
    dün c3 1.4i confort beyaz aracımı teslim aldım.. pazarlık sonucunda 26.000 tl ye aldım. daha evvel honda jazz 2003 kullandım. bu aracın ilk sahibiyim.
    şahsen c3 cok atak ve konforlu buldum. sesi içeriye daha az alıyor. klimanın devrede olduğunu hissetmiyorsunuz.
    kazık frende abs devreye girince arka kısım dengesizlik eğiliminde. ama daha lastiklerin ve fren balatalarının yeni olmasından
    kaynaklanıyor olabilir. ncap çarpışma testlerinden 4 yıldız almasının nedeni en yüksek versiyondea esp olmamasında kaynaklanıyor..
    kazasız belasız günler dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasertunc -- 28 Temmuz 2010; 17:02:58 >
  • resim-1

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

• resim-

Diğer araçların ikisi de Clio ve görüldüğü gibi c3 'te dıştan ciddi bir hasar yok.

• Resim-3

• Resim-4

• gecmis olsun gercekten clionun arka gitmis ama senin on o kadar dagılmamıs masallah
  • geçmiş olsun kardeş.valla benim içim cız etti resimleri görünce.neyseki can kaybı yok.
  • VE ARKADASLAR BUGÜN İTİBARİYLE ARTIK BENDE C3 SAHİBİYİM..... :)))

Bugün Punto aracımın satımıyla beraber 19 binliraya aynı gün anında yeni c3 için siparişimizi verdik ve sözleşmeyle 3 bin lira kaporamızı ödedik..

Aracım c3 1.6 hdi 90 hp Siyah exculsive oldu ek olarak = ( arka park sensoru+paspas+ilk yardım seti+krom egzoz çıkışı+200 liaraya boya motor gogus koltuk koruma satın aldım) toplam maliyeti ise = 37000 liraya anlaşma sagladık .. gemi istanbula gelmiş ve ağustosun ilk haftası teslim alabilecegimi soylediler.. umarımm çok memnun kalırım son anda c3 picasso alıyorduk aynı fiyat onunda fullu içim onada gitmedi degil kocaman araba ama kısmet bunaymıs spor araba bana gore sonucta 26 yasındayım... araç için ilk tavsiyelerinizi oğrenebilirmiyim.. motor açmaya falan gerek varmı.. devirli kullanmak ani fren yapmamak zorundamıyım ben şimdii.. :)) ben alışkınım sert kullanmaya ama.. full kasko kaça yaptrdınız fiyatta oğrenmek istiyorum ?

bu arada otomatk yanan farlar olduuguna gore.. aracın kilidini açtıgımda dısardan farlar hemen yanıcakmı ??? yoksa kontagımı çevirmem gerekli..?
    parantez açayım.. kaza için geçmiş olsun çok üzücü allah hiç kimsenin basına vermesin mutlu mutlu kullanalm arabalarımızı...

• arkadaşlar merhaba.
    1.6 confort 120hp bva siparişi verdim.kullanan kimse warsa yorumlarını duymak isterim.memnuniyetsizlikleri bilmek isterim . selamlar
  • enjoy hayırlı olsun oncelikle celik jant buna dahilmi onu ogrenmek istedim
  • Teşekkür ederim dostlar, en kötüsü böyle olur inş. Memlekette hanzo bolcana var, umarım birine bile karşılaşmazsınız. Adam mevzudan sonra bide bize çattı "Yol ortasında durulur mu!" diye. 300 mt. ilerde yaralamalı bir kaza olduğundan trafik durmuş. Bu beyefendi meğer görememiş. Sağnak yağmur var adam son sürat solu kapatmış son anda farketmiş en az 60 mt. fren izi vardı. zemin kaygan olunca duramamış. Şükür olsun ki, farketmiş ve frene basmış. Frene basmasa çok daha ağır sonuçları olabilirdi.

Trafik kurallarını bilmeyen, uymayan kim varsa Allah 'ından bulsun. Memlekette terör bile bu kadar can almadı.

quote:

Orijinalden alıntı: keremekici

geçmiş olsun kardeş.valla benim içim cız etti resimleri görünce.neyseki can kaybı yok.

quote:

Orijinalden alıntı: burglar

gecmis olsun gercekten clionun arka gitmis ama senin on o kadar dagılmamıs masallah

• her sey dahıl 16 alasımlı geniş taban michelan lastık..
    sadece 200 tl boya koruma dahıl degildi sanırım sozlesmede 37200 olur o zmanda o kadar ..
  • Geçmiş olsun yasertunc . Aracın ne kadar sağlam olduğunu biraz tatsız da olsa öğrenmiş olduk.
  • Geçmiş olsun kardeş.Allah beterinden korusun. Enjoy35 aracı açmaya gerek yok dediler. Ben de yeni araba bağıttırmadan kullan dedıklerı için kibar kullanıyordum .Ama araba hantal geldi gözüme servise gittim niye böyle diye biraz bağıttır dediler yüksek dev,rde kullan dediler. o sebeple hani yeni araba fazla bağıttrıma muhabbeti de bitmiş artık araba zaten açılmış geldiği için normal şekilde kullanabilirsin. full kasko 1000 lira
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.