Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 5 bın devırde vıtes atmamız gerekıosa benzınden bı farkı yok sanırım
  • Geçmiş olsun çok üzüldüm kaza nasıl oldu acaba
  • arkadasim zaten 5000 devir son aracta 3500 devir idealdir ama benzinlide 60 km hızla giderken 4 vites gitmenizde sakınca yok ama dizelde 3 vitese tekabul ediyor bu km hız
  • anladım teşekkürler ilgine:)
  • Değerli kadim dostlarım, teşekkür ederim. E-5 karayolu Tuzla Köprüsüne 200 mt. geride oldu mevzu. Trafik 300 mt. ilerideki bir kaza nedeniyle durmuş. Araç benim biraderimdeydi. Biraderimde haliyle dörtlüyü yakmış en arkada beklemeye başlamış. Arkasında başka araç olmadığından ve sağanak yağışın etkisiyle kaygan zeminde arkasından gelen beyaz clio duramamış ve çarpmış. Araçlar yoğun trafik olduğundan birbirine yakın halde olduklarından öndeki 2 araçta kazaya karışmış. Çarpma şiddeti ilk önce bizimkine sonraki 2 araca kadar gitmişse hesap edin.

Biraderimin tek sıkıntısı boyun ağrısıydı. (Şükür olsun)

quote:

Orijinalden alıntı: djnone

yasertunc hocam siz nekadar şanssızsınız ya i20 yide pert etmiştiniz allahtan c3 le okadar büyük bi kaza yaşamadınız. size bişe olmasın yeter . geçmiş olsun hocam

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

yaser abi geçmiş olsun

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Çok büyük geçmiş olsun yaser sende bişiy yok inşallah nedir bu şanssızlık anlamadım

quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

yaser geçmiş olsun i20 ile bir şanssızlık başladı bu 2. kaza. Allah daha beterlerinden korusun.

quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

Geçmiş olsun , Allah beterinden korusun.

quote:

Orijinalden alıntı: Tugi Leite

Geçmiş olsun çok üzüldüm kaza nasıl oldu acaba

• arkadaşlar benzinlide km de ne kaar yakıyor ölçen varmıdır? Ben yaklasık 2 ay önce ölçtüm 0.25 yakıyordu.şimdi 0.21 sizinkiler nasıl.
    aksesuar olarak eklediğiniz birşeyler varmı önerebileceğiniz. Benim yeni çıkan ds3 deki ön eteğin altında kenarlarda bulunan led ışıklar cok hosuma gıttı bızde yapamazmıyız acaba ondan
    Birde cam rüzgarlığı arıyorum nerde bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevallielci -- 5 Ağustos 2010; 15:04:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut616

geçmiş olsun yaser inan çok üzüldüm.Allah beterinden korusun.

bu arada bende arabamı sattım.c3 benzinli en alt paket sanırım atraksiyonmuydu neydi işte bu araçtan buldum bir tane 2000 km de 2.5 aylık araç 25000 tl istiyor sizce değermi arkadaşlar.

abi 2.000 tl ver sıfır al daha güzel ya sıfır almak düşünsene onu ilk sen çalıştırıcaksın rodajını tamamlıcaksın hayali bile güzel Allah banada nasip eder İnşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 6 Ağustos 2010; 6:03:45 >

• Sağol Mesut,

Aracın için hayırlısı olsun, iyi fiyata vermişsin bence. Geçmişte benzinlinin yaktığından şikayet ediyordun yaw :) senide benim gibi dizelci yapalım. Bence @Tugi Leite haklı. Kendini biraz kastır "0" al derim. 27.300 yazıyor benzinli için. Sen benim eşekliğimi yapmazda pazarlık edersen 26.300 TL. gibi "0" alabilirsin. Olmuyorsa şayet senin bahsettiğin fiyattaki c3 'te güzel.

quote:

quote:

bu arada bende arabamı sattım.c3 benzinli en alt paket sanırım atraksiyonmuydu neydi işte bu araçtan buldum bir tane 2000 km de 2.5 aylık araç 25000 tl istiyor sizce değermi arkadaşlar.

abi 2.000 tl ver sıfır al daha güzel ya sıfır almak düşünsene onu ilk sen çalıştırıcaksın rodajını tamamlıcaksın hayali bile güzel Allah banada nasip eder İnşallah

• Mesut bana soracak olursan, senin i20 ile bendeki gibi sorunların olmamışsa c3 'e göre benzinlide i20 daha iyi bir tercih olurdu. C3 te ESP yok, orta konsolda kapaklı bir göz yok, bardaklık yok. Buna karşılık, işçilik kalitesi çok iyi, sürüş ve performans i20 ye göre nispeten daha iyi ve görünümü çok yeni olduğundan tercih edilebilir.

Bir diğer konuda, yedek parça fiyatları ve temini. Ben 29 hazirandan beri aracın tamir olmasını bekliyorum. Fransa 'dan 40 gündür parça bekleniyor, cidden asabım acayip bozuk... i20 türkiye 'de üretime girdiği için parçalar daha uygun olacak ve daha çabuk temin edilecek diye düşünüyorum.

Yurtdışı seyahatin nereyedir? sovyet çıkması ülkelerse yanlız gitmeyelim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasertunc

Sağol Mesut,

Aracın için hayırlısı olsun, iyi fiyata vermişsin bence. Geçmişte benzinlinin yaktığından şikayet ediyordun yaw :) senide benim gibi dizelci yapalım. Bence @Tugi Leite haklı. Kendini biraz kastır "0" al derim. 27.300 yazıyor benzinli için. Sen benim eşekliğimi yapmazda pazarlık edersen 26.300 TL. gibi "0" alabilirsin. Olmuyorsa şayet senin bahsettiğin fiyattaki c3 'te güzel.

quote:

quote:

şartlar değişti yaser yurt dışına çıkış için dizel araca sorun çıkartıyorlar.birde yurt dışında benzin ucuz o açıdan yoksa araçtan memnundum ne yalan sölim.sattığımda 42 bin km deydi.artı yeni jant lastik almıştım ne yapalım hayırlısı olsun artık aldığımız paraya verdik sayılır.

sanırım yine i20 alacağım.2009 var bir tane bakalım artık hayırlısı.

• Mesut istanbul 'a göre oralar uzak ülkeler ve oralarda arabanla yaşayacağın bir sıkıntı (Allah göstermesin) seni zor durumda bırakabilir. O yüzden naçizane tavsiyem bilindik kasalı motoru büyük arabalar kullanman yönünde olacaktır. Örneğin Dubai 'de Toyota zıbınla var. Sende biliyorsun B segment bir araba için uzun yol çok iyi olmuyor. Bak hızlı bir araştırma ile bunu buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-avensis-tertemiz-bakimli-sifir-tadinda/detay . Hem rahat konforlu bir yolculuk yaparsın, karar senin

Aga sovyet ülkelerine bekar ve en az iki kişi gitmek lazım. Orada hem sohbet muhabbet iyi olur hemde iyi markaj

quote:

haklısın yaser bende öyle düşünüyorum i20 nin benzinlisi daha cazip geldi birde bildiğimiz bir araba.

suriye,ürdün,kuveyt dubai düşünüyorum benzin 1.6 lira suriyede.

sovyet ülkelerine bekar gitmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasertunc -- 7 Ağustos 2010; 16:34:12 >

• quote:

quote:

Mesut istanbul 'a göre oralar uzak ülkeler ve oralarda arabanla yaşayacağın bir sıkıntı (Allah göstermesin) seni zor durumda bırakabilir. O yüzden naçizane tavsiyem bilindik kasalı motoru büyük arabalar kullanman yönünde olacaktır. Örneğin Dubai 'de Toyota zıbınla var. Sende biliyorsun B segment bir araba için uzun yol çok iyi olmuyor. Bak hızlı bir araştırma ile bunu buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-avensis-tertemiz-bakimli-sifir-tadinda/detay . Hem rahat konforlu bir yolculuk yaparsın, karar senin

Aga sovyet ülkelerine bekar ve en az iki kişi gitmek lazım. Orada hem sohbet muhabbet iyi olur hemde iyi markaj

quote:

haklısın yaser bende öyle düşünüyorum i20 nin benzinlisi daha cazip geldi birde bildiğimiz bir araba.

suriye,ürdün,kuveyt dubai düşünüyorum benzin 1.6 lira suriyede.

sovyet ülkelerine bekar gitmek lazım

yaser aracı buldum gri bir 1.25 i20 tertemiz kazasız belasız,22 ye anlaştık ama hataya biraz uzakta artık ne yapalım gideceğiz.bulaştıkbir defa i serisine artık ayrılmak zor geliyor.

dubai kuveyt ürdün suriye gibi ülkelerde rusyayı aratmaz muhabbet yönünden

sen naptın geldimi parçalar fransadan.

Hayırlı, uğurlu olsun. Sağ selamet mutlu günlerde kullanırsın inş. Araplar avrupa araba görsünler, ayrı bir havan olacak . Ben hala parça bekliyorum. Bugün servise gittim ve bana dedikleri "P.tesi gelirse Cuma 'ya aracı teslim ederiz" dediler.

• yaser bu citroenin bir kampanyası vardı 3 is gununde yapamadıkları araclara hergun 70 tl oduyorlardı alıyormusun bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar
    yaser bu citroenin bir kampanyası vardı 3 is gununde yapamadıkları araclara hergun 70 tl oduyorlardı alıyormusun bunu

Buglar, bahsettigin kampanyayi biliyorum. Ne yazik ki o kampanyada kaza sonucu hasar almis araclarin onarim sureleri disinda kaliyor. Aracin, herhangibir ariza yada fabrika hatasi parcalarin onarimi ile ilgili. Bunu brosurlerinde acikca belirtmisler.
  • yaser çok geçmiş olsun...cana gelmesin de...
    bende 1 hafta önce teslim aldım c3 1,4 hdi confort plus aracımı...valla şu anda beklentileri karşılıyor ama benim 4. sıfır arabam olduğundan 5000 km den sonra yorum yapılmasını doğru buluyorum.sürüş olarak çok ta doyurucu değil..ama göze ve zevke hitap eden bi alet...Tipini ve içini herkes cok beğeniyor.
    ancak yol tutuşu konusunda eksikleri var gibi geldi .
    Gerçi sınıf seviyelerinden aşağı değil..Ama fiesta kadar da iyi değil sanki.Kuzenin fiestayı kullanmıştım o daha bi iyi basıyor yere..
    Neyse araba güzel.sorun yok..öle de devam eder inşallah...
    Selamlar....
    Bu arada kolçak taktırayım diyorum,orjinali kaca bilen var mı?
  • Sağol @markko, Allah beterinden korusun.

Arkadaşlar aşağıdaki listede eksik kısımlar var, tamamlayabilir miyiz?

1- Yasertunc 1.4 hdi Attraction / Yosun gri

2- Burglar 1.4 hdi Exculusive / Opak beyaz

3- Strafor 1.4i Attraction / Opak Beyaz

4- dt_bora 1.4 hdi Confort / Metalik gri

5- djcool 1.4 hdi Attraction /

6- Sevi05 1.4 hdi Confort plus / Metalik gri

7- SRJANN 1.4i Confort Plus / Opak Beyaz.

8- Faivelley

9- İsmeterturk Confort plus /

10- msurveyor 1.6 vti Exculusive /

11- morkijr 1.4 hdi Exculusive /

12- zevallielci 1.4i Attraction / Opak Beyaz

13- zenon00 Confort plus /

14- siguard 1.4 hdi confort /

15- markko 1,4 hdi Confort Plus / Beyaz

16- enjoy35 1.6 hdi Exculusive / Metalik siyah

17- Salserol 1.4i Confort Plus / Opak Beyaz

18- vdk 1.6 vti Confort /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasertunc -- 10 Ağustos 2010; 8:59:18 >

• @yasertunc
    morkijr 1.4 hdi Exculusive / Metalik Siyah
  • ben 16 kurusla 17 kurus arasında yakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar

ben 16 kurusla 17 kurus arasında yakıyorum

Klima full acık(s.içi-s.dışı karışık) 0,173 TL falan yaktım.. Yani 130 TL'lik mazotla 750 km...
    Sanırım kışın klimasız 900-950 km'lere cıkar... mı??
  • quote:

Sağol @markko, Allah beterinden korusun.

Arkadaşlar aşağıdaki listede eksik kısımlar var, tamamlayabilir miyiz?

1- Yasertunc 1.4 hdi Attraction / Yosun gri

2- Burglar 1.4 hdi Exculusive / Opak beyaz

3- Strafor 1.4i Attraction / Opak Beyaz

4- dt_bora 1.4 hdi Confort / Metalik gri

5- djcool 1.4 hdi Attraction /

6- Sevi05 1.4 hdi Confort plus / Metalik gri

7- SRJANN 1.4i Confort Plus / Opak Beyaz.

8- Faivelley

9- İsmeterturk Confort plus /

10- msurveyor 1.6 vti Exculusive /

11- morkijr 1.4 hdi Exculusive /

12- zevallielci 1.4i Attraction / Opak Beyaz

13- zenon00 Confort plus /

14- siguard 1.4 hdi confort /

15- markko 1,4 hdi Confort Plus / Beyaz

16- enjoy35 1.6 hdi Exculusive / Metalik siyah

17- Salserol 1.4i Confort Plus / Opak Beyaz

18- vdk 1.6 vti Confort /

Sirguard 1.4 hdi confort/ opak beyaz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.