Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni C3 gerçekten sevildi ve kullanımı artmaya başladı.Her araba gibi onunda kusurları yok degil ama benim için en büyük kusuru torpidonun çok ses yapması bozuk zeminlerde.bunun dışında bir problemi yok gibi.Bu aracı alırken kesinlşikle iyi bir pazarlıga girin çünki wv grubu gibi pazarlık yapmayan yada esneklik payı az olan bir tutum görmeyeceksiniz.Şu anda liste fiyatına baktığımda değişiklik yaptıklarını görüyorum.Fiyatlar artmış .Ama bu sizi yanıltmasın .
  • Arkadaşlar herkese selam.Bende senelerce japon ve alman arabalarını desteklememe rağmen ilk defa bi fransız arabası sahibi oldum.Arabam henüz 500 km de.Biraz daha tecrübe sahibi olduğum zaman arabam için yorumlarımı yazmaya çalışacağım.Bu arada PAP kardeşim eğer daha arabanı almadıysan Ulugöl Tepeüstü'nde Arzu hanım dan bi fiyat alabilirsin benimde selamımı söyleyerek (kazım naiboğlu).Daha sonra aldığın fiyatı paylaşırsan güzel bi tüyo daha vericem zaten onun altınada fiyat alman mümkün değil.Saygılarla....
  • Aramıza hoşgeldin @KHMN,

Yeni araban hayırlı olsun, Allah (cc) kaza bela vermesin ve hep sağlıklı, mutlu günlerde kullanmak nasip etsin.

Arkadaşlar 2 ay sonra arabamı nihayet teslim aldım. Serviste tam teşekküllü kontrolden geçirdim ve yol testine çıktım. Eskisinden daha iyi olmuş... Servise işçiliği konusunda 10 üzerinden 10

Ancak kasko, yedek parça temini ve harcadıkları süreye

quote:

Orijinalden alıntı: KHMN

Arkadaşlar herkese selam.Bende senelerce japon ve alman arabalarını desteklememe rağmen ilk defa bi fransız arabası sahibi oldum.Arabam henüz 500 km de.Biraz daha tecrübe sahibi olduğum zaman arabam için yorumlarımı yazmaya çalışacağım.Bu arada PAP kardeşim eğer daha arabanı almadıysan Ulugöl Tepeüstü'nde Arzu hanım dan bi fiyat alabilirsin benimde selamımı söyleyerek (kazım naiboğlu).Daha sonra aldığın fiyatı paylaşırsan güzel bi tüyo daha vericem zaten onun altınada fiyat alman mümkün değil.Saygılarla....

• Günaydınlar,

@vdk, bence 1.6 hdi BVA alman daha mantıklı gibi görünüyor. ön camın geniş olması gerçekten bir ayrıcalık. trafik ışıklarında dururken özellikle lambaları rahatça görebileceksin. Hem ayrıca siyah renk bana göre çizikleri, sıcağı ve kirleri çok gösteren bir renk ve hemde dediğin gibi teşhir malı...

yasertunc selam.
    1.4 exc hdi. buzul mavi haftaya geliyo inş.
  • arkadaşlar ilginize tşk. ulugölde krediyle ilgili beceriksiz ve ilgisiz davranılması sonucu midem bulandı kısmet değilmiş karşıma seat leon 1.4 TSI beyaz esp paket sunroof lu araç çıktı 8.500 km 2010 model onu aldım 33.000 TL hayırlısı olsun ne diyelim :)
  • bende ulugolden aldım ama cok ilgilenmislerdi neden boyle oldu acaba 1 gunde krei islemlerimi halletmislerdi problem yoktu yani
  • arkadaslar en uygun fıyat c3 1.4 hdı comfort ıcın bıldırırsenız sevınırım sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevallielci

185 e fulledım 700 km yazdı ekranda benzınlı ıcın az degılmı bu rakam.C3 ler az yakar derler ama benım pek ınancım kalmadı.Keşke dizel alsaydım. Cok bınmedıgım ıcın gerek duymadım ama ınsanın yınede canı sıkılıyor

arkadaşlar bugun yakıt aldım ıkı dılım eksık kaldı fullemeye.bır de baktım kı ekranda 700 km yazıyor fullesek belkı 850 00 dicek demekkı motor gıttıkce acılıyor. Allah nazardan saklasın ınş tup takmaya gerek kalmaz.
  • tüp saçmalık bu araba için yaa.. Emin olduğum hesaplamalarıma göre şehir içi 26 krş, şehir dışı 20 krş ortalama 24 krş yakıyor. (1.4i Attraction)

Benzin 3.75 , LPG 2.00 fark = 1.75 TL litrede.

Yukardaki depo fiyat hesabına göre ortalama yakıt : 6.6 litre
    LPG 'de tahminen 9 litre olursa,

100km 'de 18 TL lpg, 24 tl benzin , dolayısıyla " 6 TL kar " edilir.

LPG kiti 1200 TL ise (proje ruhsat vs.. ) 20.000 KM 'de kit kendini amorti eder. Bu da benim için 2 yıl demektir.
    Arabayı 3-4 yıl sonra satacağıma göre DEĞMEZ. Nasıl mantık sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

tcp saçmalık bu araba için yaa.. Emin olduğum hesaplamalarıma göre şehir içi 26 krş, şehir dışı 20 krş ortalama 24 krş yakıyor. (1.4i Attraction)

Benzin 3.75 , LPG 2.00 fark = 1.75 TL litrede.

Yukardaki depo fiyat hesabına göre ortalama yakıt : 6.6 litre
    LPG 'de tahminen 9 litre olursa,

100km 'de 18 TL lpg, 24 tl benzin , dolayısıyla " 6 TL kar " edilir.

LPG kiti 1200 TL ise (proje ruhsat vs.. ) 20.000 KM 'de kit kendini amorti eder. Bu da benim için 2 yıl demektir.
    Arabayı 3-4 yıl sonra satacağıma göre DEĞMEZ. Nasıl mantık sizce ?

düz mantık soyledıklerın aynı benım ıçinde geçerli,20 000 i 2 senede yaparım. 3 4 sene sonrada satmaya nıyetlenınrm dıye dusunuyom

• merhaba arkadaslar
    Bu aralar yeni bir arac almayı düsünüyorum. yeni c3 cok hosuma gitti. otomatik ve full almak istedigimden tek secenek 1.6 VTi 120 HP EXCLUSIVE BVA kalıyor. teknik verilere gore 9.6 yakıyor. bu olay beni dusunduruyor. bu aracı bana tavsiye edermisiniz ? otomatik vites istedigimden dizelde boyle bir secenek maalesef yok. 1.6 vti bva kullanan arkaslar aractan memnun mu ?
  • pek cvp alamasamda soruyorumm..
    benim tavandaki o ledler anca kendisini aydınlatyr .. tanııtımında aşağıya kadar inen ısık falan diyorlardı brz hayal kırıklıgı oldu sizde durum nedir ?
    ayrıca hafiften çözemedigim üst taraftanmı ne sanki bir küçük zırıltı gelior tavan aktif ya ondanmı acaba ..?
  • enjoy led ambiyans sadece gorselliklten ibarettir ama yinede dikkatli baktıgında kol dayamanın oldugu yere lo bir beyaz ısık verdigini gorebilirsin zaten komple ısık vermesi kadar komik biersey olmazdı ozaman tavandaki ısıklandırmayı acardık sese gelince evet tavan perdesinin oldugu yerden maalsef tıkırtı yapıyor su anlik bir cozumde bulunmamakta bekleyecegiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

merhaba arkadaslar
    Bu aralar yeni bir arac almayı düsünüyorum. yeni c3 cok hosuma gitti. otomatik ve full almak istedigimden tek secenek 1.6 VTi 120 HP EXCLUSIVE BVA kalıyor. teknik verilere gore 9.6 yakıyor. bu olay beni dusunduruyor. bu aracı bana tavsiye edermisiniz ? otomatik vites istedigimden dizelde boyle bir secenek maalesef yok. 1.6 vti bva kullanan arkaslar aractan memnun mu ?

Valla kardeşim bu opsiyonda bu aracı almak bence saçmalık. Git Honda Jazz / City bak, Mitsubishi Colt / Lancer bak, dizel diyorsan Kia Ceed olabilir otomatik vitesi adam gibi olan , şanzıman konusunda kendini ispatlamış, az yakan bi modele yönel. Citroen 'in bu modeli 4 ileri otomatik.. saydıklarımın çoğu 6 ileri ..Mesela bi Mitsubishi Colt 5.5 litre ortalama yakıyor otomatik olmasına rağmen. 120 beygir 1000kg arabayı napıcaksın sen .. Rally mi yapacaksın. Ekonomik yakması önemli derim.

• @vdk hayırlı olsun. Kazasız belasız, iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Arkadaşlar aracı servisten alalı 4 gün oldu ve 500 km. yol yaptım. Servis sağlam diye sol sinyal lambasını takmış, dün bozuldu ve bugün değiştirttim. Birde arka yürüründe bir balans vardı. Onun için teste çıktık ve usta dediki "-bunun yürüründe sorun yok lastik havası dengesiz, hava ayarı yapalım düzelir". Yaptılar ve gerçekten düzeldi.

quote:

Orijinalden alıntı: vdk

Günaydınlar,

@vdk, bence 1.6 hdi BVA alman daha mantıklı gibi görünüyor. ön camın geniş olması gerçekten bir ayrıcalık. trafik ışıklarında dururken özellikle lambaları rahatça görebileceksin. Hem ayrıca siyah renk bana göre çizikleri, sıcağı ve kirleri çok gösteren bir renk ve hemde dediğin gibi teşhir malı...

yasertunc selam.
    1.4 exc hdi. buzul mavi haftaya geliyo inş.

• iyi yasen allah kaza bela vermesin ne diyeyim
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende Citroen c3 dünyasına katılmak üzereyim. 1.4 HDI (Siyah) Attraction aldım. Anlaştığım galeride sadece siyah ve beyaz renk vardı. Bende siyahı tercih ettim. Siyah rengi seviyorum fakat kimse tavsiye etmiyor. Siyahın ne gibi bir dezavantajı var? 25 Yaşındayım 7 yıllık ehliyetim var. 1280 TL ye full+full kasko yaptırdım. Sizce kasko için bu fiyat uygun mudur? Herkese C3'ü ile keyifli yolculuklar :D
  • Merhabalar,

Bende yeni c3 adayıyım. kısmetse c3 comfort plus platin gri almak üzereyim. bayi bana 31.600 fiyat verdi sizce nasıl? buna vergiler bandrol vs dahil. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • c3 1.4 hdi att 2011 model 29000 fiatı konusunda ve arabanın olumlu olumsuz yönleri, ayrıca benzin kapağı içerden otomatik açılmıyor mu? cevaplarınız için tşk.ler
  • yaser hoca geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın .
    siteden takip ettiğim kadarıyla önce i20 kullandığınız öğrenedim bende i20 troy mode ile c3 hdi att arasında karasız kaldım iki arabayıda kullanan biri olarak tavsiyeniz nedir?
    tşk.ler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.