Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende c3 kervanına katılmış bulunmaktayım. Kredim onaylandı ve aracın teslim edilmesini bekliyorum. Platin gri 1,4hdi comfort plus. Umarım pişman olmam :) sabırsızlıkla bekliyorum..
  • bir soru sormak istiyorum.. aracı begendikten sonra üzerine yağlı boya gelmiş ve on tarafında nokta nokta lekeler var. satış temsilcisi pasta cila yapınca bişey kalmaz dedi ve bir çoğu gitmiş. Kalanlar ise henuz elden geçirilmeyenlermiş. Sizce bunun bir zararı olur mu? araç sıfır.
  • birşey olmaz bir daha araç bekleme boşver...Temizlenir sorun olmaz.
  • Teşekkürler :)
  • Galeri temizletsin yanlnız , birde onun için para verme..
  • Selamlar arkadaşlar. Birkaç gün önce C4 1.4i Confort Plus metalik siyah arabamı teslim aldım. Henuz 200 km yaptım. Aracı alırken karter koruma da taktırdım, kdv dahil 110 TL. Krom egsoz çıkışı taktıracaktım ancak henüz getirmiyorlarmış. Sanırım taktıranlar dışarıda hallediyor bu işi.
  • dısarıdan 50 tl hallettim krom paslanmaz egsoz cıkısını 100 milyon demisti sanırım servis degmez bence
  • Ucuna bir parça geçirip onu vidalıyorlar egsoza sanırım ? Seninki de öyle mi hocam ? Bir arkadaşımın Honda'sında bu uç kasiste düşmüş
  • ben kaynak yaptırdım daha saglam oldu
  • arkadaşlar merhaba,
    ben eşime C3 bakıyorum.Dış ve iç görünümü çok şirin bir araç .baktığım model 1.4hdi comfort plus tipi.bayiden park sensörü koltuk koruma paspas hediyesi ile 31.000 dediler.ancak aklmda fiesta kaldı.corsayı eledim.Bana öneriniz nedir.eşim hem acemi hem ilk arabası olacak.2.eli zayıf diyorlar.parçası pahalı diyorlar.Citroeni ne yapacaksın ford fiesta al diyorlar.Aklım bir karıştıki sormayın.benim için fikir ve yardım ve önerilerinizi bekliyorum.sevgilerimle.
  • ne yaptın yaser teslim aldın mı aracını servisten?Aldıysan nasıl olmuş eskisi gibimi işçilikleri iyimi servisin?bende bu ara citroen c4 picasso taktım ama 51bin tl çok para
  • quote:

Orijinalden alıntı: destany

arkadaşlar merhaba,
    ben eşime C3 bakıyorum.Dış ve iç görünümü çok şirin bir araç .baktığım model 1.4hdi comfort plus tipi.bayiden park sensörü koltuk koruma paspas hediyesi ile 31.000 dediler.ancak aklmda fiesta kaldı.corsayı eledim.Bana öneriniz nedir.eşim hem acemi hem ilk arabası olacak.2.eli zayıf diyorlar.parçası pahalı diyorlar.Citroeni ne yapacaksın ford fiesta al diyorlar.Aklım bir karıştıki sormayın.benim için fikir ve yardım ve önerilerinizi bekliyorum.sevgilerimle.

arkadaş aynı sorun bende de vardı fıestayı cok ıstedım ama cok dar.arka koltujlar ıkı kısılık. o sebeple tavsıye etmem
  • corsayı niye elediniz?
  • şimdi arka koltuk darlığı bir arabayı elemek için 1.sebep sayılmamalı,başka somut öneriler getirilebilir diye düşünüyorum.
    corsayı elemeye gelince piyasada elektronik aksamında garanti süresi sonrasında çok sorun yaşandığı söylenmekte.ayrıca alman arabası olması sebebi ile C3 gibi şık ve yüzü eskimemiş değil.Bir de easytronik vitesleri tam randımanlı değil.test ettim yaşadım.fiyat olarakta diğerlerinden (dizel) biraz yüksek.
  • Corsa bence C3 'ten daha iyi. Özellikle bayanlar için ( Easytronic )
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Corsa bence C3 'ten daha iyi. Özellikle bayanlar için ( Easytronic )

Serviside yedek parçasıda kazıklarıda çok iyi
  • bahsettiginiz corsa gercekten tasarımını kaybetmek uzere olan bir model c3 yeni bir arac ve su anda bir sikayet yok umarımda olmaz
  • dün itibarıyla bende c3'lü oldum :) comfort plus platin gri.. benım sorum olacak, aracın altında motor koruması oluyormu sonradan mı taktırılıyor? sonradan taktırılıyorsa metal korumaları varmı nerede yaptırabilirim? Servis metal koruması yok dedi ama emın olamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nercai

dün itibarıyla bende c3'lü oldum :) comfort plus platin gri.. benım sorum olacak, aracın altında motor koruması oluyormu sonradan mı taktırılıyor? sonradan taktırılıyorsa metal korumaları varmı nerede yaptırabilirim? Servis metal koruması yok dedi ama emın olamadım..

hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın
  • Nerelerdesin Yaser
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.