Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strafor

hoşgeldin haşimc3.

hoşbulduk strafor,
  • arkadaslar Dewir yukselince vitesi degistir diye nerde bir ibre çıkıyor sizde ?? ben hiç gormedim

ve arabayı çalıstırdıgımda kadtranın tam ortasında koltukta bi oturan şeklinde sarı bi ibre çıkıyor 1 dk içinde sonuyor... bu nedir ??
    servisteki bana bir sey soledi ama siz biliosanz bide sizden duyayım ??

bu emniyet kemeri neden gıcırdarr ?? :)) bide on taraftann konsoldanmı yukarımdanmı çok tiz bi zırıltı geliorr bunları giderebilen varmı ??
  • Arkadaşlar cee'd Hatchback MOTION 110 beygir dizel ile YENI C3 1.6 HDi 90 HP EXCLUSIVE araçlarını karşılaştırabişlecek biri var mı.İkisi aynı fiyatlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoy35

arkadaslar Dewir yukselince vitesi degistir diye nerde bir ibre çıkıyor sizde ?? ben hiç gormedim

ve arabayı çalıstırdıgımda kadtranın tam ortasında koltukta bi oturan şeklinde sarı bi ibre çıkıyor 1 dk içinde sonuyor... bu nedir ??
    servisteki bana bir sey soledi ama siz biliosanz bide sizden duyayım ??

bu emniyet kemeri neden gıcırdarr ?? :)) bide on taraftann konsoldanmı yukarımdanmı çok tiz bi zırıltı geliorr bunları giderebilen varmı ??

enjoy35 elimden geldiği kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışayım:)
    - vites değiştirme göstergesini ben de hiç görmedim:) dizel araçlarda yok diye biliyorum.
    - o gördüğün sarı renkte gösterge airbaglarin aktive edildiğini gösteriyorr bildiğim kadarıyla. Bi süre yanık durmasını dert etme kullanma kılavuzunda okuduğum kadarıyla normal bir durum bu, sorun olacak olan yanık kalması onu da belirteyim:)
    - bizim bundan önceki arabamızda 2005 model c3 tü onunda emniyet kemeri gıcırdardı yeni aracımızın da gıcırdıyor:) ben bi çare bulamadım artık alıştım,normal görüyorum.
    -Zırıltı bi çok yeni c3 te sorun oluyor sanırım, o da var bende:). 1750-2000 devir arasında bilhassa sabahları daha belirgin duyuyorum bu sesi, bi ara servise gidip gösterecem belki bi çare bulurlar.

Elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalıştım umarım bi faydam dokunmuştur saygılar...

• Arkadaşlar bi soru da benden. Bizim eski aracımız 2005 model C3 1,4 hdi 92 bg idi. Yeniledik 1,6 hdi 90 bg aldık allah şükür araçtan memnunuz. Ama şöyle bi durum var. Yeni aracımız eski aracımıza göre 100 km de ortalama 1-1,5 lt fazla mazot tüketiyor. Hadi dedim 5000 km den sonra düzelir belki ama değişen bi şey yok. eskiden şehir içi(İZMİR) 100 KM de 4,5 lt mazot yakarken şimdi 5,5 ltden aşağıya düşemedim. Şehir dışıda en düşük 4,5 lt ye düştüm o da çok nadir bi kaç kez oldu onun dışında hep 4,5-5 lt arası bir tüketim ortaya çıkıyor. Aradaki farklar çok olmasa da yine de hayal kırıklarına uğradım biraz, hele ki arabayı ilk aldığımda 90 km/s hızla giderken devirin 1800 civarında olduğunu gördüğümde inanılmaz tüketim rakamlarına ulaşacığımı düşünürken!!! Karşılaştırma yapmak adına bilhassa 1,6 hdi 90 bg kullanan arkadaşlarım tüketim rakamlarını paylaşırlarsa sevinirim. Ve tabiki diğer üyelerimizinde yorumlarını bekliyorum saygılarımla...

• mecdiyeköy-kumburgaz yaptım ortalama yakıt tuketımım 100 kmde 4 lt di. yaklasık 110 km/h hızla gıdıyordum. aracm 1.4 dizel
  • o tız ve kemer gıcırtı sesı bendede var cozum bulan bi arkadas bılgı verırse sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyor5582
    35000 tl kar otomotivden

sinyor dosya vs masrafı dahilmi,ve herhangi bır hediye aldinızmı.
  • masraflar dahil...hediye sadece pas pas verdiler.. uyuz oldum ama başka biryerde bu fiyatı birde beyaz renk aracı bulamadığım için fazla üstelemedim..
  • arkadaslar o tavandan gelen tiz ses torpidonun neresinden geldigi belirsiz tıkırtı bendede var baska bir formda konustugum bir arkadas aracını izmirdeki bir serviste bunun icin islem yaptırdıgını ve sesin gectigini soyledi.sanırım on camın bitim yerine fazladan takoz yerlestiriyorlar benim bakıma 5000 km kaldı ben de goturdugumde bu konuyu soyleyecegim ama daha once giden arkadaslar lutfen bizi aydınlatırsa sevinirim aractan bunun dusunda cok memnunum shell gt disel kullanmaktayım ve gercekten farkı hissettiriyor bana birde arkadaslar hep krom egzosdan bahsediyoruz baska aksesuar taktıran varmı acaba yada aracta yaptırılan degisiklik ben bugun yol da benimkinden beyaz exculusive gordum on camın bittigi yerden film cektirmis tavanın sonuna kadar ilginc geldi bana:)
  • sınyor kardes senın arac 90 lık mıydı yoksa 70 lık mı bununla ılgılı bılgı rıca edecegım arkadaslar bır de ben de eskı kasa 1,4 furıo dızel var bunu satıp yenı kasa almayı dusunuyorum hangı versıyon tavsıye edersınız 2 el de cok deger kaybetmemek ıcın
  • Sadece dizellerde mi var o sesler acaba. Bende hiçbir ses yok ? Araba 2500 km oldu.
  • quote:

masraflar dahil...hediye sadece pas pas verdiler.. uyuz oldum ama başka biryerde bu fiyatı birde beyaz renk aracı bulamadığım için fazla üstelemedim..

::)) ben biraz renk konusunda kararsız kalmıstım.enson kar oto.yu opak araci almak için aradığımda 1kaçsaat önce sattık dediler,demek sen aldın.bende metalik renk almak zorunda kaldim.35500 parksensr hediyeli aldm.ama benden +500 dosyamasrafı aldılar. tutarsız bir bayii diyebilirim.neyse hayırlı olsun.
  • Tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun...
    Hayırlı bayramlar,Hayırlı sürüşler ...
  • Hayırlı bayramlar arkadaşlar...
  • arkadaslar bana ne zaman cvp vereceksınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

sınyor kardes senın arac 90 lık mıydı yoksa 70 lık mı bununla ılgılı bılgı rıca edecegım arkadaslar bır de ben de eskı kasa 1,4 furıo dızel var bunu satıp yenı kasa almayı dusunuyorum hangı versıyon tavsıye edersınız 2 el de cok deger kaybetmemek ıcın

Racert, eğer yeni kasa almayı ciddi düşünüyorsan ve kaybım mümkün olduğu kadar az olsun diyorsan bana kalırsa 1,4 hdi attraction veya comfort düşün derim. Exc. almak istersen tabi bu fiyatların üstüne 4000 tl civarı bi para koyman gerekecek. Bnce 1.4 hdi att. veya comfortun donanımları makul düzeyde biraz da pazarlık yaparsan bayiyle,fiyatları daha da düşürebilirsin hem sonrada satarken daha kolay elden çıkarırsın diye düşünüyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir...
  • 1.4 hdi 70 bg
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

sınyor kardes senın arac 90 lık mıydı yoksa 70 lık mı bununla ılgılı bılgı rıca edecegım arkadaslar bır de ben de eskı kasa 1,4 furıo dızel var bunu satıp yenı kasa almayı dusunuyorum hangı versıyon tavsıye edersınız 2 el de cok deger kaybetmemek ıcın

1.4 hdi 70 bg
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdk

quote:

masraflar dahil...hediye sadece pas pas verdiler.. uyuz oldum ama başka biryerde bu fiyatı birde beyaz renk aracı bulamadığım için fazla üstelemedim..

::)) ben biraz renk konusunda kararsız kalmıstım.enson kar oto.yu opak araci almak için aradığımda 1kaçsaat önce sattık dediler,demek sen aldın.bende metalik renk almak zorunda kaldim.35500 parksensr hediyeli aldm.ama benden +500 dosyamasrafı aldılar. tutarsız bir bayii diyebilirim.neyse hayırlı olsun.

tam anlayamadım beyaz bulamayınca başka renk metalik mi aldınız?? zaten bende beyazı buldum diye aldım yoksa 3 ay sonra almayı düşünüyordum:) bu dosya masrafı kredi falan kullandıysanız onun için olmasın???

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.