Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • poseidonn : 2010 'un moda rengi beyazı tavsiye ederim. Hem daha ekonomik, hem tamiri , rütuşu , bakımı kolay. Hem temiz durur, çizik - toz gizler, yazın 2-3 derece iç mekanı daha serin tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyor5582

quote:

Orijinalden alıntı: giomzo

Arkadaşlar merhaba bende C3 1.4 HDi CONFORT almayı düşünüyorum, ancak hemen hemen aynı fiyat düzeyinde olan ford Fiesta Trend 5K 1.4 TDCi aklımı çelmiyor değil. Tercih olarak c3'e yoğunlaşmış durumdayım ancak çevremde bir çok kişi ford fiesta al diyor. Araç kullanıcıları olarak sizlerin tavsiyelerinizide duymak isterim.

Teşekkürler

slm giomzo kardeş...bende 1.4 titanium hdi fiesta ile 1.4 hdi exclusive c3 arasında kaldım..son olarak c3 te karar kıldım..aracın iç mekanının güzelliği açısından c3 çok önde..ama benim sölediğim exclusive için geçerli..yakıt olarak hemen hemen aynı olduklarını söyleyebilirim(çünkü 3 günlük fiesta trend kiralayıp test etmiştim..).. bence dış görünüşte biraz daha spor olsun diyorsan, bekarsan falan fiesta al...yok içi güzel olsun ben kendi konforuma önem veririm deyip daha oturaklı bi araç istiyorsan c3 al derim..bide şu var etraf fieste dolmuş durumda bizim exclusive c3 ten çok az var millet acayip bakıyor(arabada kendine baktırıyo tabii) yani şu an kesinlikle fiestadan havalı:))

Slm sinyor5582. Daha öncede 2008 model c3 1.4 hdi kullanıcısıydım şirket arabasıydı ve yaklaşık bir sene boyunca bendeydi o süre zarfında arabada gerek yakıt tasarrufu olsun gerek şehir içi hızlanma kabiliyeti olsun(1,4 motor olması rağmen)servis hizmetlerinden çok memnundum, ozamanlardan gelen c3 taraftarlığı beni yine c3'e yöneltiyor, söylediğin gibi fiesta çok yaygın şirket arabaları olarak bile kullanılmaya başlandı, c3 yeni kasasıyla çok ilgi çekiyor(bir önceki kasaya göre çok çok iyi tasarlandı bence özellikle arka far bölümü ve ön kısımdaki ızgara sis farlarıyla harkulade duruyor). Bende araba önce konfor ve iç tasarım diyenlerdenim bu yüzden cumartesi belirlediğim bir kaç bayiye gidip sıkı bir pazarlıkla kafamda var olan ücret dolaylarına çekebilirsem C3 1.4 HDi CONFORT +Plus paketi almayı düşünüyorum. Hayırlısı olur İnş.

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

giomzo fiesta'nın donanımı aynı mı c3 'le ?

strafor tam net bir karşılaştırma yapamadım ama şöyle bir göz attığımda C3 CONFORT+Plus paketi daha üstün görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidonn

merhaba arkadaşlar yazılanları okudum ve uzun zamandır citroen c3 ford fiesta arasında geldim geldim yalnız ford firstadan memnun olan kadar olmayanda fazla rampalarda klıma calısırken kasması v.b. Ben geçen hafta c3 ex. 90 bg testini yaptım araç iyi gidiyor lakin içinde ön konsolun gri parlak olması beni biraz düşündurdu ve ıkı gün önce c3 attr. kiraladım cumaya kadar inanın konsolunun siyah olması araca sadelik getirmiş keşke konfor paket eklenseydi mesela sis farı çelik jant ve deri direksiyon dijital klima ama sorun değil almadan önce attraction modeline bakın derim ayrıca bayilerin çoğunda konfort modeli aysonundan sonra gelicek..ben yarın attraction c3 almaya karar verdim yalnız siyah beyaz gümüş ve platin gri var sizce hangisi daha iyi olur fikirlerinizi almak isterim. erkese iyigünler ....

poseidonn iç ön konsoldaki gri parlak kısım opsiyona göre değiştirilebiliyormu.

• iç konsoldaki grilik comfort ve exculusive versiyonları icin gecerli yoksa exculusive alip mat siyah yapma imkanınız yok
  • kesinlikle bende ön konsoldaki mikelaj tasarımdan hoşlanmadım.Bende attraction modelini satın aldım.Aracın rengi konusunda kararsızdım ancak iyice inceleyince beyazın bu arabaya çok yakıştığına kanaat getirdim.
  • tabiki tercih meselesi ic dizayndaki krom goruntu bana sorarsanızda icteki gumus renk ambiyansı guzel duruyor ama siyahtada kalitesizlik hissi veriyor tabi dedigim gibi zevk meselesi
  • Siyah plastik bencede daha hoş. Ayrıca üstünün desenli olması ayrı bir şıklık ve kalite hissi katıyor. Düz plastik olsa belki bu kadar hoş durmaz. Aracın içine binen herkes bugüne kadar çok beğendi iç mekanı. Dış tasarımda gayet iyi zaten.
  • sanırım sizinkine exculusive diyeceklerine bizimkine demisler:):):)):
  • valla tamamen zevk meselesi..bende exclusive de en çok ön kısma bayıldım..hafif 1.16 bmw ye benzetmişler konsolu...ayrıca burglar kardeş bizim exclusive ler her bakımdan üstün laf sölettirme lütfen..visiodrive diyorum o bile yeter...:)))
  • arkadaslar sızden cvp beklıyorum ctesı ısı bıtırecegım cunku elımde 2010 model c3 comfort paket 7000 km de 28000 var 1,4 hdı attractıon sıfır 30350 var hangısı sızce galerı benım arabaya c3 1,4 hdı furıo 7000 km de 2010 model 23000 verıyor ne yapmalıyım yorumlarınız please
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

arkadaslar sızden cvp beklıyorum ctesı ısı bıtırecegım cunku elımde 2010 model c3 comfort paket 7000 km de 28000 var 1,4 hdı attractıon sıfır 30350 var hangısı sızce galerı benım arabaya c3 1,4 hdı furıo 7000 km de 2010 model 23000 verıyor ne yapmalıyım yorumlarınız please

c3 1.4 atraction modelini trafik sigortası dahil 29.000 TL ye aldım . 30.350 biraz fazla...
  • arkadaşlar biraz bayide kasarsanız 29000 tl ye 1.4 hdi attr. veriyorlar . 30350 tl pahalı tabiiki confor pakette ayrıca çelik jant sis farı deri idreksiyon dijitalklima farkı var . ama bayiilerde confor paketi yok 15 gun diyorlar ve 32500 civarı veriyorlar bence değmez sis farı çelik jant sende taktırırsın . bence attr. modelinde jant kapaklarıda fena durmamakta ... ama exclusive kıyas etmeyelim atrıca fiyat yüksek bence ....35.500 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidonn -- 17 Eylül 2010; 0:15:14 >
  • racert : Eski kasa mı var sende ? Takas mı yapıyorsun ?
  • bende benzinli aldığıma pişman oldum.Bir arkadaş bana fazla fark almadan değiştirirler demişti.Bayiye sordum aldıgım yere senınkını 21 e sayarız dediler.2010 yeni kasa 1.4 attraction benzinli benimki 5000 km de. benikini 21 e sayıp yenisini 31 e verecekmiş 1.4 attraction dizelin sıfır. ayıp yaa.hadi 4 bin falan olsa tamam diyeceğim ama 10 lira fark istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevallielci -- 17 Eylül 2010; 14:38:38 >
  • evet strafor kardes 23000 tl verıyorlar tabı canlı veren varsa satarım
  • selamlar...
    ben c3 1.4 confortu 26.000 aldım. Aynı aracın 1.4 hdi 31.000 vereceklerdi. arada 5.000 tl fark var. şöyle bir hesap yaptım:
    1.4i ortalama 6.3 lt/100km, 1.4 hdi ortalama 4.3 lt/100km yakıyor. benzin 3.62, mazot 3.06 tl.
    1.4i 100 km de 22,806 tl. 1.4 hdi 100 km 13,158 tl yakıyor..aradaki fark 9,650 lira. hadi 10 liraya yuvarlayalım. Ancak 50.000 km
    sonra 1.4hdi ardadaki ilk satınalma maliyetini amorti edecek. bu arada duyduğum kadarı ile dizel arababaları bakımları benzinlilere göre daha daha pahalı oluyor.
    hesap ortada.
  • salserol sana benzınlıyı herelde ellerınde kaldıgı ıcın cok ucuza vermısler dızelı de pahalı tutmuslar almıasın dıe. ben confort plus + park sensoru + kolcak + metalık boya 31500 e almıstım
  • salserol : Arabayı satarkende pahalı satacaksın ama onuda unutma. Alışın maliyetliyse satışında ona göre daha fiyatlı olur. Dizel seçeneği çok kullanacaklar için ( yılda 20.000km ) düşünülebilir.

zevallielci : Kardeş baksana racert 'nin aracı bile 23.000 TL . Bence bir saçmalık var senin işte. Bu arada düştüğün duruma üzüldüm inan. Keşke iyi düşünüp öyle karar verseydin. Sen arabayı kaç ay önce almıştın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

zevallielci : Kardeş baksana racert 'nin aracı bile 23.000 TL . Bence bir saçmalık var senin işte. Bu arada düştüğün duruma üzüldüm inan. Keşke iyi düşünüp öyle karar verseydin. Sen arabayı kaç ay önce almıştın ?

Strafor kardeş; martın sonunda aldım. O sıralar dızel ile aradaki fark 4000 liraydı ama sonra forumdan takip ettiğime göre 29 bin e kadar dizel attractionu vermişler.Bana 31 bin deyip kestirip atmışlardı.Neyse artık yapacak birşey yok.Ben de çok binen birisi değilim aslında senede 10 bin taş çatlasa. Senin hesabına göre 20 bin binmiyorum.Belkide çok da gerekli değildi benim için. Ama yinede insan keşke demiyor değil :(. Tüp seçeneğini düşünmeye başlamıştım bir ara ama garantiyi beklöeliyim sanırım. Sen nedersin tüp işine ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.