Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
450.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoy35

1.6 diesel exc 5.4 daha da aşağısını hiç gormedm :) (genelde işten eve evden işe 2000 km de şuan)

Enjoy 35 kardeşe aynen katılıyorum şehir içi 5,5 dan aşağıya düşüremedim. Bu yakıt konusunda citroen forumunda da konu açtım eski aracımda c3 dü 92 bg lik. Onu arar oldum, koklardı mazotu mübarek, yeni c3 ümünde öle olacağını düşünüyodum ama değilmiş napalım
  • Sizde beleşe gitme derdindesiniz ha.. kıyın azcık akaryakıt parasına. Devlet zengin olacak
  • arkadaslar haklı olabılırsınız ama kasayı buyutecegım derken yakıt tuketımını arttırdılar herhalde bu arada mesela 0 km en ucuz ıstanbul topkapı eger takas aracın varsa sakın ama sakın ıstanbul bayılerıne sakın ugrama sehır dısına kac oralarda ıyı fıyatlar var mesela benım 2 el araca ıstanbuldan 3000 tl fazla verdı ıl dısı 500 tl pahalı olsun ama yıne de 2500 tl kardayım ıl dısından aldıgım ıcın ay sonuna kadar ben de alayım dıyorum ama tabı kı sans yıne de aklımda soru ısaretlerı olusmaya basladı bu araba yakıt tuketımınde pek de cımrıye benzemıyor anlayacagınız
  • arkadaşlar bende katılayım aranıza aracım 1.4 i attr. 11 haziran trafiğe çıkışlı aracımdan memnunum,ama keşke imkan olsaydı da dizel
    alabilseydim..neyse kısmet ertık
  • Merhaba arkadaşlar.1,4 dizel comf. 2 ay oldu alalı.Aldım ve tatile gittim.Çoğunlukla 140 km.ortalama ile klima açık 950 km.yol gittim.Işık yandı ekranımda 100 km.daha vardı.Depoyu 145TL. ye doldurdum.Sizden hesap yapmanızı istemiyorum ben yapmadım,şu saatten sonrada yapmam zaten
    Hiç yorgunluk hissi duymadım.Virajlarda kendimi gayet emniyette hissettim.Kalkışlar ve sollamalarda çok rahattım.Gittiğim yer Doğu Karadeniz ve malum yaylalar,dağlar,tepeler,yağmurlu ve puslu hava şartları.Tek kelimeyle muazzam performans.Araç tık demedi:

Demek istediğim yeni araç alacak arkadaşlar bir tercih arasında kalırsanız yukarıda yazdıklarım aklınızın bir ucunda kalsın.

Teşekkürler.
  • arkadaşlar soğutmalı torpido nasıl çalışıyor..klimayı açmak yeterli mi oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: linbul

arkadaşlar soğutmalı torpido nasıl çalışıyor..klimayı açmak yeterli mi oluyor...

yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieesseel

quote:

Orijinalden alıntı: linbul

arkadaşlar soğutmalı torpido nasıl çalışıyor..klimayı açmak yeterli mi oluyor...

yeterli

Peki torpido sputmayı kapatabilir miyiz? Kullanmadığımız zamanlar kapalı kalmasını sağlamak mümkün olabilir mi?
  • Benimkinde yok değil mi torpido soğutma ? Attraction ?
  • ATTRACTİON DA YOK
  • attractionda da var diye biliyorum internetteki donanım ksımında öyle yazıyor en azından
  • evet yazıyor ama bben servise baktırdım yok
  • ilginç gerçekten bende şimdi baktım bir yerde var diyor, açıyorum deniyorum hiç var gibi durmuyor :D
  • selamlar..
    gerçi bende konfort var.. torpido gözünün içine bakın. üst tavan kısmında pc fanı varmıi gibi bir kısım var mı ?? bende soğuk hava oradan geliyor..
  • arkadaslar torpidonun ust tarafında havalandirba boslugu varsa anlayın sogutmalı bu kadar basit
  • burglar kardes comfort plus 32000 tl buldum benım araca da ıyı fıyat aldım borclanacagız bıraz ama bayıı bursada ne yapcam bılmıyom gozum almıyor o kadar yolu gıtmeye
  • exlusive alın bence 3-5 daha koyun paranın hakkını fazlasıyla veriyor.. sadece o jant ve ön cam yeter.. diğer extra ozelliklerini ise saymıyorumm.. bnce yeni kasanın en can alıcı noktası zenithh .. ya attractn yada excl ...

bu arada emniyet kemeri işi çok canımı sıkıyor .. düşük hızda gıcır gıcır sankii arabanın salıncagında sorun var gıcırdıyor gibi ses yapıyor.. 15bin km olmadan yani serwis süresi gelmeden arabayı gosterebiliriz değilmi garantiden ?? ozırıldamada dewam etsede bazen kemer gıcırtısı çok sinir bozucu.. Kordonda gezerken müziği açmassan yandın : ) )
  • bu arada aynı anda arkadaşım c5 alırken ben c3 aldım.. müthiş donanım farkla ondeyiz..fakat onun araçta camlar otomatik kapanıyor aracı kilitledimi... bu motor dısarıdan parayla alınıp takılıyor diye biliyorum araca..hatta fiyatınında ucuz oldugunu biliorum işçilikle 50 tl falann. citroen servisine gittiğimde o parça bunlara uyum sağlamaz dendi bana..dedm beyninimi etkiler evet dendi..sizce taktırsam bir zararı olurmu..herkes taktırıyor extradan..bence dikiz aynalar bile oto kapanırken camların full donanımda kapanmaması büyük eksi... yada ayrıntıdalarki kalite ..gözden kaçmıs... esp ve xenon gibi... full alıyorsun navgsyn xenon v.s ozellkler yok ilgin.. AMA aracımı Çokkk seiyorummm ... 1.6 siyahh :)) aracı düşünen arkadaslara şiddetle tavsiye ederim.. bu araba sayesnde zincirleme kazadan kurtuldum.. imkansız bi şekilde çok az mesafede süratliyken onumdeki araç anlamsız durdu..gozumu kapadım frene bastım inanılmaz ama araççç durduu kazadan kurtuldumm.. araççç inanılmaz performans veriyorr ..iyiki yapmışım

• racert buldugun fiyat ii ama enjoyun dedigi gibi bu aracın exculusive gercekten zevklerin cok ustunde bana sorarsan 34.34.500 alabilirsin 1.4 hdi exculusive ve paranın da hakkını alırsın enjoy cam otomatigi isine gelince haklısın olsa ii olurdu bence bize ozelde birseyler yakında cıkartır citroen yoksa donanaım olarak ust segmentdeki cogu aracla kapısabilecek durumda aracımız emniyet kemerlerine gelince ben 6000 km kadar dayanabildim gittim garantiden her ikisinide degistirdim ama bir daha tekrarlamayacak diye birsey yok su an ses yok sadece tavan perdesinin oradan nerden tam geldigini cozemedigim bir ses var o kadar onada alistim beni cok rahatsiz etmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.