Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
450.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın motor gücü ,araç ağırlığı ve mevcut benzin tüketimi ( benim ortalama yakışım yol bilgisayarına göre 6.7 litre.Bunun %70 'i şehir içi. ) göz önüne alınınca LPG pek mantıklı durmuyor 10.000 binecek biri için. Mesela ben 16 Nisan da aldım arabayı, şuan 2600km 'de. Bir defa şehirlerarası yaptım (Malatya - Kayseri , bozuk satıh 6 saat ). Onun dışında Kayseri içi, Tomarza ilçe içi kullandım | kullanıyorum. Birde aracın bagaj hacmini düşünürsen LPG bence uygun değil.
  • benimde 5000 oldu. aslında haklısın lpg de cok gerekli değil ama benzin alırken o benzin parasına verilen paraya insanın içi alıyor. Acaba lpg mi taktırsam dedirtiyor.Neyse Allah cümlemize kazasız belasız binişler nasip etsin inşallah
  • arkadaslar bugun hıc ama hıc usenmedım ızmıte gıttım ızmıt bayısı benım eskı kasa araca 23000 verdı ama soyle olmus kı benım arac 2010 model oldugu ıcın yenı kasa sanmıslar ısın acıkcası ben de boyle bır fıyat beklemıyordum mart sonu gıbı 26250+500 dosya masrafına aldım 23000 lıraya satayım mı ne dersınız bır de sakarya bayısı 1,4 attractıon dızel 28250 anahtar teslım verıyor ne dersınız
  • eğer 3000 lira kayıp çok etkilemiyecekse seni değiştir derim yeni kasa olmuş olur. ama kredi işine falan gireceksen kar zarar oranını iyi hesaplamak lazım ki ben hesapladım cok zarar edicem 5000 lira zararım olucak bunada gerek yok dıye gırmyıroum ben
  • racert : yeni kasa sanmışlarda o fiyatı mı vermişler ? Şimdi de aynı fiyatı veriyorlar mı ?
  • strafor kardes gıttım yıne de aynı fıyatı verıyorlar cunku bır oyle bır boyle konusup ıtıbarını sarsmak ıstemıyor olsa gerek sence yenı kasanın hangı versıyonunu almak gerek sımdı bır de dızelde ben eskı kasada 4,3 ortalama tuketım tutturdum yenı kasa yapabılır mı ayrıca eskı kasa ıle aralarında kalıte acısından + ne var yorumlarınızı beklıyorum
  • Eski kasa benzinliye o parayı veriyorlarsa bir dakika bile durman saçma. Bak zevallielci 'nin yeni kasa arabasına bile 21.000 vermiş bayi , dizelle takas için. Çok ilginç gerçekten..
  • ARKADAŞLAR BİŞET DİKKATİMİ ÇEKTİ BEN geçen gün 1,4 HDI attr aldım kullanma kılavuzunda bişi dikkatimi çekti kullanma kılavuzunda direksiyonun SOL tarafında ESP ON/off DÜĞMESİ OLDUĞUNDAN BAHSETMEKTE KATALAOGTA EBD ESP HEPSİ VAR GÖZÜKÜYOR AMA BENIM ARACIMDA YOK bilgisi olan varmı ebd var biliyorum ama yoksa hemen şikayette bulunucam ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidonn -- 19 Eylül 2010; 12:26:29 >

• bu arabanın yurt dışı versiyonuyla farklılıklar göstermekteyiz fakat bu aracın yurt dışı versiyonunda da esp yok zaten guvenlik açığı olarak euroncap dada bundan bahsetmekteler esp nin olmayısından dolayı eksi puan almıstır. yurt dısı versiyonu ile farlıklıklar ise navigasyon karbon on konsol nikelaj direksiyon ve vites altlıgı jant secenegi bulunmakta bunun yanında koltuk ısıtmada bulunmkata ama esp yoktur bilginiz olsun
  • arkadaslar bu aracın dızelını kullanan var ıse ortalama sakın kullanımda ortalama yakıt tuketımı ıle ılgılı bılgı verırsenız sevınırım ayrıca bugun yıne avcılar bayısıne gıttım boyle boyle dıye bır dakıka bekleme hemen al dedı ama bana ekstra ızmıte gıt gel 70-80 lıra masraf olacak ayrıca kendı bunyelerıne alacakları ıcın ekstradan 70 tl para ıstıyorlar vekalete verecegınıze bıze verın hesabı ıyı mı ne dersınız ayrıca benım eskı kasa dızelı musterı temsılcısı yenı kasa dızel attractıon sanıp 23000 tl vermıs eee bız sımdı 300000 tl ye alıp mecbur kalsak 230000 tl ye mı satacagız
  • RACERT BU ARACIN ORTALAMA SAKİN KULLANIMDA 5.1 ORTALAMAYLA SSU AN KULLANMAKTAYIM BAZEN 4.8 KADAR DA DUSUYORUM AMA GENELLİKLE 5.1 BİLGİN OLSUN 1.4 HDİ
  • arkadaşlar bende aranıza katılmak isitiyorum. ama bugün bayiye gittim tam olarak pazarlıkta etmedim ama bana verdiği fiyatlar gerçekten çok yüksek. 1.4 benzinli attraction 27.50 konforta ise 28.5 fiyat verdi. bende ozaman dizel alayım dedim. 1.4 hdi konforta ise 32. 75 lira fiyat verdi. ben dizel olanını almak isitiyorum. ama attraction ile konfort arasında tam olarak ne fark var? siz hangisini öneririisniz? ve eğer bugünlerde alan varsa kaç liraya kadar indirim yaparlarç yardımlarınız için çok tşkler.

forumu okudumda arkadaşlar 1.4 hdi atrraction modelini 29 a alan arkadaşlar var. acaba hangi bayiden bunu aldılar . söyleyebilrilermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akremon -- 20 Eylül 2010; 13:11:58 >
  • akremon aralarındaki fark dijital klima alısımlı jant metal gorunumlu on konsol
  • burglar kardes sen ne dıyorsun ya o zaman yenı kasa cok yakıyor benım arac ortalama 90 km sabıt hızda 4,3-4,4 ortalamayı hıc gecmedı ne dersın bu degerlerı yenı kasada tutturabılır mıyız akremon kardes attractıon baz model comfort modelı ıse sıs farlı celık jantlı govde yapısı bıraz daha degısık bır arac ama bence eger luks ıstemıyorsan 29000 tl ye kadar attractıon bulabılırsın ama comfort plus donanımlı dızelı 31500 altına bulamazsın bılgın olsun bu arada arac alma nıyetın varsa benım eskı kasa 2010 model 7500 kmdekı eskı kasayı sana verebılırım bılgın olsun teklıf var ısrar yok
  • bunun yanında kapı kolları comfortda arabanın rengi ve sis far farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyor5582

herkese selamlar..ayrıyeten iyi bayramlar.. ilk depo benzinimle yaklaşık 870 km yapabildim...yakıt tüketimi 5.8 oldu..bunun %70 şehiriçi(yoğun trafikli sayılır), %30 şehirdışı...sizce normalmi??..yorumları bekliyorum...

selamlar 2. depodayım ve şuanki tüketim 300 km de 5.2 de..%25 şehirdışı iyimser bir oranda..yalnız bugün ilk defa cruıse controlu test etme fırsatım oluştu..mutlaka fırsatını bulunca devreye alın ciddi biçimde tasarrufa etkisi var..tem toluna çıkıp cruıse a geçince 5.4 ten hemen 5.2 ortalamaya düştüm..benim %75 lik kısım ciddi trafik içinde olduğu için oran normal gibi..bu işten iyi anlayanlarda normal diyor..diğer arkadaşlarda bilgi verirse kıyaslarız...unutmadan tekrarlayayım 1.4 hdi exclusive..saygılar...
  • YENİ C3 1.4i Confort Siyah
    18 Mayıs trafiğe çıkışlı.. bende dahil olaym dedm foruma
  • racert kardesim bu aracın teknik verileri 5.2 gosteriyorken sehir ici yakıt tuketimini benim soyledigim rakam nasıl cok oluyor bana sorarsanız istirarlı bir yakıt tuketimi var ortalama da 4.2 zaten bu veriler biliyorsunuzki ruzgarın bile ters esmedigi zamanlarda egimin olmadı anlarda tek kisi uzerinden sabit hızla test ediliyor ortalama 4.2 yakalamak bence cok zor ama 1 kademe ustu 5.1 yada 5.2 normal diye dusunuyorum
  • 1.6 diesel exc 5.4 daha da aşağısını hiç gormedm :) (genelde işten eve evden işe 2000 km de şuan)
  • sağolun burglar ve racert . ben sıfır isitiyorum . çünkü şimdiki arabam iknci el beni çok yordu. o yüzdende sıfır almak isitiyorum. acaba 1.4 hdi attraction modelini 29 a alan arkadaşlar hangi bayiden aldıklarını PM atabilirlermi?
    ilgi ve alakanız için çok tşklerrr
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.