Orijinalden alıntı: sinyor5582 masraflar dahil...hediye sadece pas pas verdiler.. uyuz oldum ama başka biryerde bu fiyatı birde beyaz renk aracı bulamadığım için fazla üstelemedim..
::)) ben biraz renk konusunda kararsız kalmıstım.enson kar oto.yu opak araci almak için aradığımda 1kaçsaat önce sattık dediler,demek sen aldın.bende metalik renk almak zorunda kaldim.35500 parksensr hediyeli aldm.ama benden +500 dosyamasrafı aldılar. tutarsız bir bayii diyebilirim.neyse hayırlı olsun.
tam anlayamadım beyaz bulamayınca başka renk metalik mi aldınız?? zaten bende beyazı buldum diye aldım yoksa 3 ay sonra almayı düşünüyordum:) bu dosya masrafı kredi falan kullandıysanız onun için olmasın???
yazmayı unuttum ayrıyetten bana park sensörünüde tavsiye etmediler..yeterince sağlıklı değilmiş..park sensörü kullananlar görüşlerini bildirirlerse sevinirim...
herkese selamlar..ayrıyeten iyi bayramlar.. ilk depo benzinimle yaklaşık 870 km yapabildim...yakıt tüketimi 5.8 oldu..bunun %70 şehiriçi(yoğun trafikli sayılır), %30 şehirdışı...sizce normalmi??..yorumları bekliyorum...
sinyor senin araç dizel diye biliyorum. Dizel bir araç için , bu sınıfta çok yakmışsın diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: sinyor5582
herkese selamlar..ayrıyeten iyi bayramlar.. ilk depo benzinimle yaklaşık 870 km yapabildim...yakıt tüketimi 5.8 oldu..bunun %70 şehiriçi(yoğun trafikli sayılır), %30 şehirdışı...sizce normalmi??..yorumları bekliyorum...
sinyor5582 merhabalar hayırlı bayramlar, bir önceki sayfada bnde yakıt tüketiminden şikayetimi belirtmiştim, bnde 90 bg lik dizel var yeni c3. Eski c3 ümüz de 90 bg di. Aracım 8000 kmde eski aracıma göre fazla yakıyo, bnde ağırlıklı şehiriçi kullanımda senin gibi 5,8 gibi değer yakalıyorum en düşüğü 5,5 oluyo. Eski aracımda en fazla 5 lt tüketim olurdu. Bu hafta servise gidecem bana bu işte bi gariplik var gibi geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: haşimc3
quote:
sinyor5582 merhabalar hayırlı bayramlar, bir önceki sayfada bnde yakıt tüketiminden şikayetimi belirtmiştim, bnde 90 bg lik dizel var yeni c3. Eski c3 ümüz de 90 bg di. Aracım 8000 kmde eski aracıma göre fazla yakıyo, bnde ağırlıklı şehiriçi kullanımda senin gibi 5,8 gibi değer yakalıyorum en düşüğü 5,5 oluyo. Eski aracımda en fazla 5 lt tüketim olurdu. Bu hafta servise gidecem bana bu işte bi gariplik var gibi geliyo
yalnız benim şehiriçi diye yazdığım kısım gerçekten çok sıkışık trafik yani ortalama 20-30 km hızla gidilmiş vaziyette..bunu düşününce sanki çok değilmiş gibime geliyor..çünkü şehir dışına çıkınca(ki bu şehir dışı dediğim bildiğin e-5 incirli kumburgaz yolu yani şehirdışıda pek sayılmaz.) ortalamanın nasıl düştüğünüde gördüm...2. depoyu fulledim ve süper dikkat ederek kullanıyorum bakalım neler olacak...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: haşimc3
quote:
yalnız benim şehiriçi diye yazdığım kısım gerçekten çok sıkışık trafik yani ortalama 20-30 km hızla gidilmiş vaziyette..bunu düşününce sanki çok değilmiş gibime geliyor..çünkü şehir dışına çıkınca(ki bu şehir dışı dediğim bildiğin e-5 incirli kumburgaz yolu yani şehirdışıda pek sayılmaz.) ortalamanın nasıl düştüğünüde gördüm...2. depoyu fulledim ve süper dikkat ederek kullanıyorum bakalım neler olacak...
sinyor5582 merakla sonuçları bekliyor olacam, valla şu yakıt olayı yüzünden yeni aracıma pek ısınamadım, eski c3 ümü arar oldum. Ama karakteristik yapısı böleyse motorun yapcak da pek bi şey yok kabullenip idare edecez:)
krom egzoz kaplama orjinaldir
su kemere bı cozum bulan varsa anlatablrmı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: vdk
quote:
Orijinalden alıntı: sinyor5582 masraflar dahil...hediye sadece pas pas verdiler.. uyuz oldum ama başka biryerde bu fiyatı birde beyaz renk aracı bulamadığım için fazla üstelemedim..
::)) ben biraz renk konusunda kararsız kalmıstım.enson kar oto.yu opak araci almak için aradığımda 1kaçsaat önce sattık dediler,demek sen aldın.bende metalik renk almak zorunda kaldim.35500 parksensr hediyeli aldm.ama benden +500 dosyamasrafı aldılar. tutarsız bir bayii diyebilirim.neyse hayırlı olsun.
tam anlayamadım beyaz bulamayınca başka renk metalik mi aldınız?? zaten bende beyazı buldum diye aldım yoksa 3 ay sonra almayı düşünüyordum:) bu dosya masrafı kredi falan kullandıysanız onun için olmasın???
kapora vermisbulundum.bi baktimki kalmamıs beyaz benden once davranmıssınız.bende baska renk aldım.ewet dosya masrafı tuttu malesef.
dieesseel :
Egzoz yakışmış kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: dieesseel
egzos süper olmuş ..acaba diğer servislerdede varmıdır?? bide bu işlem ne kadar sürüyor..cumartesi çalışıyor değil mi bu servisler??
taktılar hemen yarım saat fln surer max arabyı kaldırıolar egzozu 10 cm kesıolar kelepcelıolar orjınal kitapcıgındakı aksesuardır tabıkıde her serviste olması gerekır
arkadaslar yenı bu ay ıcınde alan var mı ıstanbul ıcı attractıon fıyatı yazabılecek ben 29750 metalık renk ıcın aldım ayrıca beyaz cok ama cok yakısıyor dıye dusunuyorum ayrıca ortalama yakıt tuketımı bence bır anormallık yok be sınyor kardes sen tam sıkısık trafıkte dıger symbol albea turu araclar ortalama ne yakar haberın var mı ayrıca ılk depo ıcın 870 km fena degıl ama var ya arkadasa sensodrıve nemo aldık ortalama tuketım 6,4 altına ınmıyor bır de arabayı sen degıl araba senı yonetıyor gaz pedalı bosuna konulmus oraya
selam herkese... bende düşünüyorum c3 almayı. 1.6 dizel için ortalama fiyat nedir acaba (sıfır)? yani alıcı olarak pazarlık yaptığınız zaman ne kadara kadar düşüyolar? birde avrupa da çıkan dijital konsolu bizde niçin uygulamamışlar. üvey evlat gibi davranıyo adamlar resmen bize.
quote:
Orijinalden alıntı: dieesseel
Harika
Merhaba arkadaşlar galiba c3 1.6 vti bva alanlar var bu şanzıman nasıldır??? Yokuşta geri kaçırı mı?? Ani hızlarda vites şaşırıyor mu şmdiden yorumlarınızı bkliyorum
Arkadaşlar merhaba bende C3 1.4 HDi CONFORT almayı düşünüyorum, ancak hemen hemen aynı fiyat düzeyinde olan ford Fiesta Trend 5K 1.4 TDCi aklımı çelmiyor değil. Tercih olarak c3'e yoğunlaşmış durumdayım ancak çevremde bir çok kişi ford fiesta al diyor. Araç kullanıcıları olarak sizlerin tavsiyelerinizide duymak isterim.
Teşekkürler
giomzo fiesta'nın donanımı aynı mı c3 'le ?
Bende c3 1,4 hdi atraction alıyorum. Bende fiesta, corsa, clio ve 207 gibi diğer markalarıda iyice inceledikten sonra c3 te karar kıldım.Yeni kasa olması, çekici olması ve dizelde en ekonomik araçların citroenden çıkması beni bu kararı almaya itti.
quote:
Orijinalden alıntı: giomzo
Arkadaşlar merhaba bende C3 1.4 HDi CONFORT almayı düşünüyorum, ancak hemen hemen aynı fiyat düzeyinde olan ford Fiesta Trend 5K 1.4 TDCi aklımı çelmiyor değil. Tercih olarak c3'e yoğunlaşmış durumdayım ancak çevremde bir çok kişi ford fiesta al diyor. Araç kullanıcıları olarak sizlerin tavsiyelerinizide duymak isterim.
Teşekkürler
slm giomzo kardeş...bende 1.4 titanium hdi fiesta ile 1.4 hdi exclusive c3 arasında kaldım..son olarak c3 te karar kıldım..aracın iç mekanının güzelliği açısından c3 çok önde..ama benim sölediğim exclusive için geçerli..yakıt olarak hemen hemen aynı olduklarını söyleyebilirim(çünkü 3 günlük fiesta trend kiralayıp test etmiştim..).. bence dış görünüşte biraz daha spor olsun diyorsan, bekarsan falan fiesta al...yok içi güzel olsun ben kendi konforuma önem veririm deyip daha oturaklı bi araç istiyorsan c3 al derim..bide şu var etraf fieste dolmuş durumda bizim exclusive c3 ten çok az var millet acayip bakıyor(arabada kendine baktırıyo tabii) yani şu an kesinlikle fiestadan havalı:))
merhaba arkadaşlar yazılanları okudum ve uzun zamandır citroen c3 ford fiesta arasında geldim geldim yalnız ford firstadan memnun olan kadar olmayanda fazla rampalarda klıma calısırken kasması v.b. Ben geçen hafta c3 ex. 90 bg testini yaptım araç iyi gidiyor lakin içinde ön konsolun gri parlak olması beni biraz düşündurdu ve ıkı gün önce c3 attr. kiraladım cumaya kadar inanın konsolunun siyah olması araca sadelik getirmiş keşke konfor paket eklenseydi mesela sis farı çelik jant ve deri direksiyon dijital klima ama sorun değil almadan önce attraction modeline bakın derim ayrıca bayilerin çoğunda konfort modeli aysonundan sonra gelicek..ben yarın attraction c3 almaya karar verdim yalnız siyah beyaz gümüş ve platin gri var sizce hangisi daha iyi olur fikirlerinizi almak isterim. erkese iyigünler ....