Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbuldaki galeri bana HDI Comfort için 30 400 TL Anahtar teslim fiyatı vermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2032

c3 1.4 hdi att 2011 model 29000 fiatı konusunda ve arabanın olumlu olumsuz yönleri, ayrıca benzin kapağı içerden otomatik açılmıyor mu? cevaplarınız için tşk.ler

Ben 29 900 park sensörlü aldım. 29 000 bence çok iyi fiyat. Kaçırma...
  • hayırlı olsun ben daha araştırma kıyaslama safhasındayım. i20 troy hyundai benzinlimi citroen c3hdi att mi fiatları arasında 3 milyar fark var ama biri benzinli değeri dizel
    dizelli aracın sesi çok satmaya kaktığında 100000km sonra alıcısı yok deniyor kullanıcıs olarak fikrin ne olur? sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortega1439

İstanbuldaki galeri bana HDI Comfort için 30 400 TL Anahtar teslim fiyatı vermişti.

comfort plus değil sanırım doğrumudur? aralarında 1000tl fark oluyor sanırım?
  • dortega1439 : Siyah renk araba Türkiye gibi tozu toprağı bol memleketlerde adamı obsesiv kompulsiv eder. Elinde bezle gezersin. Küçük kılcal çizikler bile adama batmaya başlar, Allah göstermesin bi yere dokundurursan filan basit rotüşlerle işin içinden çıkamayabilirsin. Sık sık yıkaman / yıkatman gerekir arabanın hoş kalabilmesi için. Bu da ekstra bir maliyettir, eziyettir.

Kasko fiyatın biraz pahalıymış. Ben 25 yaşındayım, 1050 TL / 10 taksit yaptırdım Full kasko , Allianz sigorta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafor -- 25 Ağustos 2010; 0:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nercai

quote:

İstanbuldaki galeri bana HDI Comfort için 30 400 TL Anahtar teslim fiyatı vermişti.

comfort plus değil sanırım doğrumudur? aralarında 1000tl fark oluyor sanırım?

O kadarını bilmiyorum. Alırken sormuşlardı comfort istermisin 500 tl fark var aralarında diye. Plus mı değil mi bilmiyorum...
  • arkadaslar dortega comfort ıcın 30400 fıyatı hangı bayıden aldıgını ıletırsen sevınırım bılgılerıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

arkadaslar dortega comfort ıcın 30400 fıyatı hangı bayıden aldıgını ıletırsen sevınırım bılgılerıne

Ataşehirde ulugöl galeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

merhaba arkadaslar
    Bu aralar yeni bir arac almayı düsünüyorum. yeni c3 cok hosuma gitti. otomatik ve full almak istedigimden tek secenek 1.6 VTi 120 HP EXCLUSIVE BVA kalıyor. teknik verilere gore 9.6 yakıyor. bu olay beni dusunduruyor. bu aracı bana tavsiye edermisiniz ? otomatik vites istedigimden dizelde boyle bir secenek maalesef yok. 1.6 vti bva kullanan arkaslar aractan memnun mu ?

Valla kardeşim bu opsiyonda bu aracı almak bence saçmalık. Git Honda Jazz / City bak, Mitsubishi Colt / Lancer bak, dizel diyorsan Kia Ceed olabilir otomatik vitesi adam gibi olan , şanzıman konusunda kendini ispatlamış, az yakan bi modele yönel. Citroen 'in bu modeli 4 ileri otomatik.. saydıklarımın çoğu 6 ileri ..Mesela bi Mitsubishi Colt 5.5 litre ortalama yakıyor otomatik olmasına rağmen. 120 beygir 1000kg arabayı napıcaksın sen .. Rally mi yapacaksın. Ekonomik yakması önemli derim.

Valla haklısınız artık bende sizin gibi düsünüyorum. ibre opele kaydı corsa veya astra düsünüyorum. İlgilenip yazdıgınız için tesekkurler.

• Arkadaslar ben pazartesi akşamı trafik işlemleri için noterden galeriye vekalet verdim. Araç ne zaman elime geçer? Trafik işlemleri ruhsat alımı falan ne kadar sürüyor?
  • quote:

Arkadaslar ben pazartesi akşamı trafik işlemleri için noterden galeriye vekalet verdim. Araç ne zaman elime geçer? Trafik işlemleri ruhsat alımı falan ne kadar sürüyor?

şubeye göre değişiyor. Ben tuzla'nın 3-4 gun içinde hallettiğini duydum, pendik 15 gun bile sürebiliyormuş. Birde galericinin yeteneğine kalmış. Bunların muamelecilerinin adamları oluyor şubede ve istedikleri zaman hızlandırabiliyorlar.
  • yaser bey bize i20troy mode benzinlimi fiatı 26000 c31.4hdi att 29000 mi hangisini tavsiye edersiniz lütfen yönlendirin.tşk.ler
  • Ben 1.5 ay önce aldım C3 1.4 HDİ Comfort Plus modelini 4500 km oldu araba ve yol tutuşu sanki kullandıkça daha iyi oluyor gibi. ilk başlarda tedirgin olduğum yerlerde şimdi daha bir rahat viraj alıyor.
    ayrıca aracaın hoparlörlerin olduğu yerden ses geliyor hafif bozuk yolda bile nasıl bir çözüm bulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2032

yaser bey bize i20troy mode benzinlimi fiatı 26000 c31.4hdi att 29000 mi hangisini tavsiye edersiniz lütfen yönlendirin.tşk.ler

Merhaba,

Hyundailerde malzeme kalitesi ve işçiliği citroen kadar iyi değil. Eski aracımda 7 kusur yüzünden 4 kere servise gitti. Bunlardan en önemlisi ise şanzumandaydı. Bazen geri vitese ya geçmiyor, ya zor geçiyor (ki neredeyse iki elimle yapıyordum) yada kütürdeyerek geçiyordu. i20 ile ilgili problemlerimi BURADAN bulabilirsin.

Citroende ise diğer arkadaşlarımında yazdıkları sorunlar dışında sorunu yok.Citroen 'de ise aracı pazara çıkardığında satmak zor olabilir. Bir arızada yedek parça sorun olabilir. Parçaları, bakımları diğerine göre pahalı olabilir. Ama emin ol dizelde yakıttan çok memnun kalacaksın.

Ben bir daha Hyundai almamak üzere yemin ettim.

Karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasertunc -- 25 Ağustos 2010; 18:36:04 >

• öncelikle yeni araç alan arkaşlara en bu hayırlı olsun ben bu aracı almadan once bu sunuftaki butun aracları test etme sansına eristim.i20 biliyorsunuzkki euroncap dan 5 yıldız ve esp opsiyonu olan bir arac ve yan emniyet krisleri gibi guvenlik unsurları bulunmakta ama bunun yanında 1.6 90 bg olmasına ragmen cok buyuk bir performans gosterememekte 1.4 hdi dan sadece 1 sniye once 100 km hızlanmakta bunun yanında full versiyonunda bile olmayan ozellikler bulunmakta yagmur far cruise bluetoht arac parfum gibi bunun yanında maalsef ic iscilik vasatı gecememekte ama son cıkıan troyda iyileştirmelere gidildigini duydum ne kadar daha ii olmustur onun hakkında konusamıyacagım diger arkadasada katılıyorum araca aliştıkca virajlara daha ii girmeye basladım aracı sanırım aliştım ama torpidodan gelen tıkırtılar devam etmekte tavandan gelen tıkırtıda oyle ama ses seviyesini 3 getirince hiç b,rsey duymuyorsunuz o bakımdan ii o da simdilik bakıma kadar nazar boncugu olsun bu arada 9300 km oldu

• merhaba arkadaşlar,
    Ben de C3 almayı düşünüyorum. C3 1.4i Confort + metalik boya + arka park sensörü + plus paketi (otomatik klma + 15 inch jant) icin 27500 Tl fiyat aldim. sizce daha uyguna baska bir bayide bulabilir miyim?
  • iyi fiyat jetremzi2 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetremzi2

merhaba arkadaşlar,
    Ben de C3 almayı düşünüyorum. C3 1.4i Confort + metalik boya + arka park sensörü + plus paketi (otomatik klma + 15 inch jant) icin 27500 Tl fiyat aldim. sizce daha uyguna baska bir bayide bulabilir miyim?

arkadaş daha ne iyisini arıyorsun bulmuşun bulacağını.nerdeyse 2 bine yakın ındırım almısın. durduğun kabahat
  • yaser bey çok teşekkür ediyorum tarafsız gerçek kullanıcı olarak bu bilgileri almak bizi aydınlattı. TEKRAR TŞK.
  • hakkaten tüm c3 düşünen arkadaslara tavsiye ederiimm gerçekten çok güzell araç.. Siyah aldım karsımda beyazı var içim gitsede siyahhh!! :))
    eksi yonlerini herkes solemiş kişisel fikrimi soliyeyim farklı olsun
    bi leon kadar uzun boylu olsa iyi olurdu.... virajlarda tüm güvenlik paketleri olan bir araç olmasını da isterdim bazen az bozuk zeminde gaza basarken direksiyonn serteliişyor araba dengesiz kendini sağa sola atıyor gibi hissettim.. yaşayan varmı bnm gibi bilmiorum ??? 650 km yaptm ölçmedim yakıtı ama sürekli mazot alıom :D:D
    onun dısında tüm ozellikler fazlasıyla süper...güle güle kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy35 -- 27 Ağustos 2010; 1:53:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.