yurtdışı araçlarında bagajda sağ ve sol duvar içinde saklama gözleri var, burda yok, c5 aircross'un yurtdışından çekilen araçlarında fabrikasyon webasto ve ön cam ısıtma gibi donanımlar var, bunları da trde almak mümkün değil |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (14. sayfa)
-
-
Merhaba
Haziran ayı içerisinde gelecek araclar için ön sipariste bulunan arkadaşımız var ise yaklaşık olarak ne zaman geleceğini söyleyebilir mi? -
5 inden sonra üretilen araçlar için sipariş alınıp temmuz ortası gibi teslim dediler.Yazıldık bir iki bayiye ama bu fiyatlarla satışı zor.Önündeki kağıtta ben üçüncü kişi idim.
-
https://www.youtube.com/watch?v=sqJnpCObxvM&feature=youtu.be
Şöyle güzel bir arabaya yakışmayacak performans:( -
kesinlikle katılıyorum, yetişkin güvenliği %76 hiç başarılı değil. insan o kadar para verince güvenli bir araca binmek ister.
www.euroncap.comOfficial Citroen C4 2021 safety ratinghttps://www.euroncap.com/en/results/citro%C3%ABn/c4/42889
-
bu test keyfimi kaçırdı cidden :(
-
ben yeni araç arayışındayım, c4 belki olur diyordum. ama benim içn güvenlik önde olduğu için vazgeçme nedeni. -
Yine yurtdışı bir incelemede shine bold için önde logo içerisinde altta kamera var, buradaki incelemelerde göremedim.
Kablosuz şarj yerinin altında led ışığı kimi Türk incelemelerinde var iken kimisinde yok. -
Hocam hangi bayide test ettiniz?
Ben online’da test için 2 gün önce form doldurdum bugün için ama arayan soran olmadı.
Geçen bayiye araca bakmaya gittiğimde de mevcut standdaki araç satıldığı için inceleyemedim. -
O kamera olayı 360 derece görüş için bir opsiyon yurtdışında opsiyon olarak alınabiliniyorken (350 € ) ne yazık ki Türkiyede opsiyon olarak bile sunulmuyor.
-
araç konusunda zaten kararsızdım bu N Cap testleri beni çok uzaklaştırdı araçtan özellikle öndeki aracı görmesine rağmen çarpışma önlemesi olmasına rağmen duramayıp öndeki araca arkadan girmesi dahası yaya algılaması olmasına rağmen algılayamayarak yayaya çarpması Citroen mühendisleri tarafından nasıl açıklanabilinir acaba?
-
Bizde 350€ karşılığı sanırım 7-8K₺ yi bulur hocam. Sanırım tercih edilmez diye eklemediler -
quote:
Orijinalden alıntı: eaglemania
Hocam hangi bayide test ettiniz?
Ben online’da test için 2 gün önce form doldurdum bugün için ama arayan soran olmadı.
Geçen bayiye araca bakmaya gittiğimde de mevcut standdaki araç satıldığı için inceleyemedim.Güngören deki bayi mersa olması lazım.
-
3008'in 2021 modellerinde sanırım night vision var ve çok övülen bir özellik.
Böyleyken C4 için başarılı bir LIDAR yapamamış olmaları kötü olmuş PSA için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 27 Mayıs 2021; 19:35:23 > -
Ne kadar kusur varmış.Bende yazıldım.Beklemedeyim arabada ne kadar detay o kadar problem
-
Teşekkür ederim.
Çekmeköy Öztek için online randevu oluşturmuştum bugüne ama arayan çağıran olmadı. Sanırım ellerinde araç yok. -
Araç yok evet ve gelene kadar zam üstüne zam yiyeceği aşikar bu Döviz artışları ile.
-
İnternet üzerinden online sipariş verenler zamlardan etkilenirler mi acaba -
fatura kesilmedikten sonra yansıtırlar diye tahmin ediyorum.
-
Doğru
Araç gelmeden tüm parayı öderseniz zamdan etkilenilmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X