Şimdi Ara

Yeni Citroen C5'ten ipucu videosu geldi: Tanıtım 12 Nisan'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Citroen, DS markasını oluşturduktan sonra tamamen ikinci plana geçmişti ama şuan daha da geriye gider bi hali var kalite anlamında.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bu sizin bakış açınız,görsel ve tasarım göreceli bir kavram

birbirinin aynı buzdolabı tarzlı vw araçlarının yanında 3008 in tasarım çizgileri diğerlerine ders niteliğinde keza c5 te bu oranda gayet başarılı bence.

sıradan bir tasarım anlayışları yok özetle.

bu onları ucube yapmaz farklı kılar.

Alıntıları Göster

Alıntı

metni:
    3008 in tasarım çizgileri diğerlerine ders niteliğinde

Ben tam tersini mi dedim hocam? Yorumumda dikkat ederseniz Peugeot'u övdüm. Yeni 308 ile C4'ü yanyana koyun Aynı fiyattan ikisinin de en üst paketini vereceğiz desinler 10 insandan 9 u gider 308 alır özgün mözgün kimse dinlemez hocam Citroen'lerin hepsi bildiğin ucube gibi tasarım olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

VW premium segment çünkü. Peugeot ile Citroen aynı kalibrede denebilir. O yüzden arkadaşın dediği pek yanlış sayılmaz.
    Vw premium mu şaka mı 😁 208 benim gözümde Polo dan daha üstün 3008 benim gözümde tiguan dan daha üstün vw nezaman premium oldu ..bildiğim Mercedes BMW Volvo en bilindik premiumlar vw orta sınıf bir marka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin Citroen marjinal araçlar yapan bir marka ben beğeniyorum tasarımlarını kendine özgü alame olmamış sıradışı bir marka.. insanoğlu farklılığı sevmez sürü psikolojisini sever ve takip eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuda aşırı derecede marka fanboyluğu ve citroen önyargısı hakim. halbuki yeni c4 için görüşler inanılmaz olumlu ve citroen'in piyasada payını ileriki yıllarda büyük ölçüde artıracağını düşünüyorum. önyargılı olsanız da olmasanız da.

• quote:

Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

tasarım tamam da tavandan su akıtıyor. her seride yeni yüz görmeyi istiyormu millet acaba. bugün iyi yarın demode olacak. almanlarda tasarım 10 sene 20 sene sonrada geçerli oluyor. zamansız tasarım denilen olay. al saa 3008 çok tasarımlı üfff yağmur efektli 

Alıntıları Göster

Benzer bir problemin Golf 7 dede olması bu durumu açıklıyor. Demekki su alıyor diye Peugeotları çamurlamamak lazımmış  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.