|
Yeni Citroen C5'ten ipucu videosu geldi: Tanıtım 12 Nisan'da
-
-
Yine Citroen yine bir başka ucube Peugeot varken yüzüne bakılmaz (Tek C5 Aircross modeli hoşuma gidiyor o da en azından normal SUV ye benzediği için)
-
Yeni C4 modelini bekle oda baya güzel daha gelmedi türkiye'ye. C4'ün rakibi Peugo 2008 bence ondan daha iyi bir tasarıma sahip.
-
quote:
Orijinalden alıntı: madonos
Yeni C4 modelini bekle oda baya güzel daha gelmedi türkiye'ye. C4'ün rakibi Peugo 2008 bence ondan daha iyi bir tasarıma sahip.C4 Hatchback hocam rakibi 2008 değil yani. 308 ile yeni C4 ü yanyana koyunca zaten fark baya anlaşılıyor 208 den gelen platform ile C segment araç yapmalarınıda es geçmemek lazım. Sırf VW grubundaki Seat ve Skoda'nın VW satışlarını riske atma durumunu yaşamamak için Ucube tasarımlar yaptırtıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 8 Nisan 2021; 15:10:36 > -
Psa grubu neden citroen i arka planı atıp, peugeot öne çıkardı biri söyleyebilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tasarımı çok merak ediyorum
-
psa grubunun başı peugeot olduğu için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ElektrikliarabaseverC4 Hatchback hocam rakibi 2008 değil yani. 308 ile yeni C4 ü yanyana koyunca zaten fark baya anlaşılıyor 208 den gelen platform ile C segment araç yapmalarınıda es geçmemek lazım. Sırf VW grubundaki Seat ve Skoda'nın VW satışlarını riske atma durumunu yaşamamak için Ucube tasarımlar yaptırtıyorlar.
Alıntıları GösterYeni C4 SUV-Hatchback karışımı. 2008'de tam bir suv değil zaten o yüzden karşılaştırdım. Fransada 2008 ile Yeni C4'ün fiyatları aynı umarım Türkiye'de C4 daha ucuz olur 2008'den.
-
1976 da iflas eden Citroen'i , Peugeot satın alarak devam etti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumun yok satan arabası geliyor açılın
Iki mesajinizda da ucube demissiniz ama ulkemizde en cok satilan alman arabarida hep birbirinin ayni ürün cikartiyor.
Ornek olarak passat b8 ile son modelin arasindaki dis gorunus oladak farklar, farin ici degismis. Birde sis farinin tamponuna temel reis gibi agiz yapmislar.
Suv olarak hala 3008 tasarim gunumuzun otesinde diyebilirim kendi acimdan. Birde yeni kia sorento var oda ulkemize gelmedi, muhtemelen de gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: virtue28Iki mesajinizda da ucube demissiniz ama ulkemizde en cok satilan alman arabarida hep birbirinin ayni ürün cikartiyor.
Ornek olarak passat b8 ile son modelin arasindaki dis gorunus oladak farklar, farin ici degismis. Birde sis farinin tamponuna temel reis gibi agiz yapmislar.
Suv olarak hala 3008 tasarim gunumuzun otesinde diyebilirim kendi acimdan. Birde yeni kia sorento var oda ulkemize gelmedi, muhtemelen de gelmez.
tasarım tamam da tavandan su akıtıyor. her seride yeni yüz görmeyi istiyormu millet acaba. bugün iyi yarın demode olacak. almanlarda tasarım 10 sene 20 sene sonrada geçerli oluyor. zamansız tasarım denilen olay. al saa 3008 çok tasarımlı üfff yağmur efektli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 8 Nisan 2021; 19:6:49 >
-
bununla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum Volkswagen de baş ama audi yi geri plana atmıyor
-
VW premium segment çünkü. Peugeot ile Citroen aynı kalibrede denebilir. O yüzden arkadaşın dediği pek yanlış sayılmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: büdünün kaşıtasarım tamam da tavandan su akıtıyor. her seride yeni yüz görmeyi istiyormu millet acaba. bugün iyi yarın demode olacak. almanlarda tasarım 10 sene 20 sene sonrada geçerli oluyor. zamansız tasarım denilen olay. al saa 3008 çok tasarımlı üfff yağmur efektli
Alıntıları GösterKalite montaj vb. orasını bilemem hocam. Ben tasarım açısından konuşuyorum. Citroen'de aynı grupta aynı zamanda, Citroen fanı olarak attıysanız yani diye diyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: büdünün kaşıtasarım tamam da tavandan su akıtıyor. her seride yeni yüz görmeyi istiyormu millet acaba. bugün iyi yarın demode olacak. almanlarda tasarım 10 sene 20 sene sonrada geçerli oluyor. zamansız tasarım denilen olay. al saa 3008 çok tasarımlı üfff yağmur efektli
Alıntıları Gösterİşiniz gücünüz boş valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan
bununla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum Volkswagen de baş ama audi yi geri plana atmıyorürünün albenisi ve logo değeri ile alakalı bir durum
audi vw den daha prestijli ve premium a yakın bir marka ve hiç bir zaman değer kaybetmeyip gölgede kalmayacaktır.
cıtroen örneği pejo mukayesesinde daha az prestij ve kalite ve tasarım algısı yaşadığı için hep 2.plan oluyor malesef.
birde fransız üretim ve bantda kalma politikalarıda eklenince modeller bir kaç yıl var gerisi yok..
yokolup gidiyor marka ve modelleri..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever
Yine Citroen yine bir başka ucube Peugeot varken yüzüne bakılmaz (Tek C5 Aircross modeli hoşuma gidiyor o da en azından normal SUV ye benzediği için)bu sizin bakış açınız,görsel ve tasarım göreceli bir kavram
birbirinin aynı buzdolabı tarzlı vw araçlarının yanında 3008 in tasarım çizgileri diğerlerine ders niteliğinde keza c5 te bu oranda gayet başarılı bence.
sıradan bir tasarım anlayışları yok özetle.
bu onları ucube yapmaz farklı kılar.
-
Şuraya tavandan su alan Volkswagen Tiguan fotoğrafları koyabilir ve bir vag fanatiğine kapak yapabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vw premium mu şaka mı 😁 208 benim gözümde Polo dan daha üstün 3008 benim gözümde tiguan dan daha üstün vw nezaman premium oldu ..bildiğim Mercedes BMW Volvo en bilindik premiumlar vw orta sınıf bir marka
|
Şuraya tavandan su alan Volkswagen Tiguan fotoğrafları koyabilir ve bir vag fanatiğine kapak yapabilirim.
|
İşiniz gücünüz boş valla |
Benzer içerikler
- opera video indirme eklentisi
- uygulama indirmeden karekod okutma
- jnlp dosyası nasıl açılır
- instagram arka plan beyaz yapma
- twitter takipçi hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X