Şimdi Ara

yeni city mi yoksa aynı fiyatta başka araba mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • c segmenti bir çok ailenin tercihidir bence c segmenti ve benzinlisi en mantıklısıdır
    dizel alırken pahalı ve arıza olasılığı daha yüksek birde çok km li bir dizeli satmakta
    cabası yılda 25bin km yol yapan birisi olarak 1.6 benzinli idealdır diyorum 1.5 motorlu
    lancer'de alınabilecek iyi bir aile otomobilidir benzinli olsun c segmenti olsun focus
    astra jetta golf lancer corolla airus civic hepsi alınır satarkende uçuk zararlar ettirmezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: newerdais

c segmenti bir çok ailenin tercihidir bence c segmenti ve benzinlisi en mantıklısıdır
    dizel alırken pahalı ve arıza olasılığı daha yüksek birde çok km li bir dizeli satmakta
    cabası yılda 25bin km yol yapan birisi olarak 1.6 benzinli idealdır diyorum 1.5 motorlu
    lancer'de alınabilecek iyi bir aile otomobilidir benzinli olsun c segmenti olsun focus
    astra jetta golf lancer corolla airus civic hepsi alınır satarkende uçuk zararlar ettirmezler

• arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler. Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım sağolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

2007 yılından beri city kullanıcısıyım; aracımı ilk günden beri büyük bir keyifle kullanıyorum; ve ilk aldığım günden itibaren city'nin daha da geliştirileceğini düşünüp (hem teknik\konfor hem estetik olarak) bundan sonraki aracımın da yine city olacağını düşünüyor(d)um; ta ki bu city fiyatlarını görene kadar...

honda hala tüketiciyle dalga geçen bir firma değil; bugün hangi avrupalı aracın hangi modeline bakarsanız "uygunmuş" diye düşündüğünüz fiyatların altında "donanımından çalınmış" modeller göreceksiniz (maksat isim vermek marka kötülemek değil; ancak ibiza hoşunuza gider; sizin bütçenize uygunu 1.2 olur; "corsa?" dersiniz cam otomatiği lüks kavram olur; astra-leon-megane derseniz zaten fiyatlar alır başını gider; başkalarını bilmem; ancak ben C sınıfı araçlar dururken city'ye o parayı vermeyi ne kadar mantıksız buluyorsam city dururken corsanın; ibizanın bilmem hangi paketlerine o parayı vermeyi de o kadar gereksiz buluyorum); kısacası city hala kendi sınıfının biraz ötesinde; ancak bu fiyatlar cidden yüksek (gerçi honda arka cam otomatiğini; elektrikli aynayı; hatta ABS'yi EBD'yi kısıp göz boyamak için uyduruk kaydırık makyajlı doğan tadında araçlar çıkarıp "23.000 den başlayan fiyatlarla" diye tüketiciyi kandırabilirdi ama bunu yapmayınca bu kadar yukarda fiyat da beklemiyordum açıkçası)

ben şu an araç almayı düşünmüyorum; ancak alacak olsaydım (ki daha bir kaç gün öncesine kadar biraz araştırma yaptım; hatta lancer la test sürüşü bile yaptım) bahsedilen tüm eksilerine rağmen hiç tereddüt etmez mitsubishi lancer alırdım; araç sadece içindeyken değil; dışıyla da "ben üst sınıfım" diyor; city bence güzel; şirin; ancak rakibi astra-corsa-ibiza-leon-megane-clio-accent değil de "mitsubishi lancer" olunca (tamamen "uygun fiyattan kaynaklanan" bir şekilde) sadece city yerine değil; "bana göre" saydığım tüm diğer araçların yerine de tartışmasız mitsubishi lancer alınır... (vurgu "tartışmasız"da değil; "bana göre"de; sadece kendi fikrimi söylüyorum; kimse yanlış anlamasın)

sana tamamiyle katılıyorum..bende 1,5 yıl city kullandım ve asla vazgeçmem dediğim bi araçtı city...2 ay önce geçirdiğim kötü bi kaza sonucu aracım pert oldu...yeni city i bekledim bende çünkü benim için city ayrı bi yerdeydi ve onu alacaktım...amaaaaaa eve ama o fiyatları görünce ve lancerla karşılaştırma yaptığımda lancer 1 değil 2 adım öne çıkıyor...hele şimdi çıkan bu ötv indirimi tam bal kaymak oldu sanırım bi dahaki ay içinde lancer alacam....

• Al alper al, lancer iyidir, japondur, candır, biraz boş olsada güzel arabadır, ben kaç sene carisma kullandım, allah için cok güzel arabaydı
  • arkadaşlar yaklaşık 2 aydır dolandım ve sonunda lancer aldım 2008 1.5 invite 32000 tl araç fiyat ve özelliklerine göre mükemmel gören bir defa daha bakıyor
  • birde lancer da sadece hız sabitleyici yok ve aynı donanım city de 32500tl ve lancer daha az yakıyor ve o ağırlığına rağmen daha atik ve hızlı
  • Arkadaşlar yeni Honda city bende yakından takip ediyordum..32.500 liraya satılan bu araçı ( düz vites,elektronik klima,cruise control vs vs) test etme imkanım oldu..Ancak otomatik vites olanını....ilk izlenimlerim şöyle...araç otomatik viteste kalkıştan devir almasına kadar bayağı zorlanıyor...1.4 motor hafif kalmış desem yalan olmaz...ki araçta 3 kişiydik 5 kişi olsa bayağı zorlanır ve bu aracın çok yakmasına sebep aşırı yüklenince doğal olarak..Fren mesafesi oldukça iyi...Ani fren yaptığımda tepki mükemmeldi..Direksiyon elektrikli hidrolik..tepkisi fena değildi..yol tutuş için şunu söylemem gerek..profosyenel bir sürücü olmama rağmen her an kontrolden çıkacakmış gibi izlenim bıraktı bende...yaklaşık 5 km ile 10 km arası sürme imkanım oldu...Honda nın kaportası maalesef pek sağlam değildir arkadaşlar..Honda alınacaksa uzun ömürlü motoru için alınır sadece..zaten 6 sene ya da 150.000 km garanti veriyor hangisi önce dolarsa..Aracı test ederken tabi ben yüklendiğimdenmidir nedir camlarda açık değildi arac bayağı motor sesi alıyor içeriye..asfalt sesi yada dışarıdan hiçbir ses yok yalnızca motor sesi..performans olarak etkilendiğimi söyleyemem hayal kırıklığına uğradım daha etkili çevik gibi bir araba bekliyordum mesela bir poloyla fiestayla belkide clioyla bile kıyaslanamaz bence ama yanımda oturan servis yetkilisi otomatik viteste bu durumun normal olduğunu düz viteste az da olsa daha iyi performans sağlanabileceğini ayrıca bu aracın performans ve uzun yollarda kullanım için değil..sadece şehir içi konforlu bir sürüş için tercih edilebileceğini söyledi..Kesinlikle performans aramayın..Sınıfının en az benzin tüketen aracı Honda city..Ancak şehir içi en az 7,5 --- en fazla 8,5......arası....Karışık 100 km de 6.0 litre yakıyor araç...bunun dışında İşçilik rezalet diyebilirim..Konsol olsun göstergeler olsun tatmin edici değil çok kalitesiz duruyor...Ancak arkada oturanlar için diz mesafesi oldukça iyi boyum 1.79 rahatça oturdum arkaya ve dizlerim ön koltuğa değmedi bile( bu arada önce öndeki koltuk ayarlarını kendime göre yapmıştım) araç bayağı geniş iç hacim sunuyor..arka koltukların altında koltuk boyu yer yapmışlar buraya şemsiye gibi özel eşyalar koyabilirsiniz mesela..torpidosu çok ufak geldi bana...geldi değil de ufak diyeyim evet ufak bir torpido..ipod bağlantılı mp3 çalar teyp mevcut..müzik kalitesi iyiydi ancak yüksek ses yeterli değil..sonuna kadar açtığımda tatminkar olmadım müzik seviyesinden...Ancak radyodan verdiği ses kaliteli..Aile arabası şehir içinde kullanabileceğiniz bir aile arabası Yeni honda city..Karar sizlerin..saygılar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.