Şimdi Ara

yeni city mi yoksa aynı fiyatta başka araba mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni honda city almayı düşünüyorum ancak forumu okuyunca biraz tereddütte kaldım. Sizce o fiyat aralığında en uzun süre kullanılabilecek sorunsuz yakıtı uygun araba hangisi?
    Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...

• civic
  • city güzel ama caucass ın dediği civic in havası başka
    hele hb olanı
  • arkadaş o fiyat aralığında demiş, civic'in en boşu bile city'nin full otomatiğinde bile pahalı.

28 bin tl ye mitsubishi lancer satılıyor, onunla ilgilenmenizi tavsiye ederim.
  • yaw honda bölümünde mitsubishi önerilirmi, city bile lancerden kaç kat üstün
  • hele otomatikte Lancer'ın sözü bile edilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

hele otomatikte Lancer'ın sözü bile edilemez.

ezbere konuşuyorsun, lancer'ın otomatiği de tam otomatik ve tüketimi minumum seviyede etkiliyor .

lancer daha büyük, daha güçlü 3-4 bin ytl daha ucuz ve tüketimi de oldukça düşük,

zaten city ile mukayese bile edilebilir bir model değil, rakibi civic.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu araç pert olur mu?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

quote:

ezbere konuşuyorsun, lancer'ın otomatiği de tam otomatik ve tüketimi minumum seviyede etkiliyor .

lancer daha büyük, daha güçlü 3-4 bin ytl daha ucuz ve tüketimi de oldukça düşük,

Birincisi, okuduğunuzu anlamamışsınız. Ben City ile mukayese yapmadım.
    İkincisi, Lancer bölümüne bakarsanız otomatiğinin 1.8'inde bile performansının yetersiz olduğunu okursunuz. Bunu kullananlar söylüyor.
    Üstelik Mitsubishi bölümüne bakarsanız satan bayilerin bile Lancer'ın otomatiğinin yetersiz olduğunu kabul ettiklerini görürsünüz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28858084/tm.htm
    Bunları okuyun ki ezbere konuşmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 2 Mart 2009; 13:45:43 >

• quote:

quote:

quote:

Birincisi, okuduğunuzu anlamamışsınız. Ben City ile mukayese yapmadım.
    İkincisi, Lancer bölümüne bakarsanız otomatiğinin 1.8'inde bile performansının yetersiz olduğunu okursunuz. Bunu kullananlar söylüyor.
    Üstelik Mitsubishi bölümüne bakarsanız satan bayilerin bile Lancer'ın otomatiğinin yetersiz olduğunu kabul ettiklerini görürsünüz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28858084/tm.htm
    Bunları okuyun ki ezbere konuşmayın...

konunun başlığı ne?

konunun başlığı city olduğuna göre ve city ile yapmadıysanız gereksiz bir karşılaştırma yapmışsınız demektir.

1.5 de kullanılan otomatik vites sistemi ile 1.8 de kullanılan sistem tamamen farklı sistemler, elmalarla armutları mukayese ederek bir sonuca varamazsınız.

arkadaş bu fiyat aralığında city'e alternatif sormuş, ben de city'den daha üst segmentte, daha güçlü motora sahip, daha büyük, daha iyi yol tutan, daha gösterişli ve city'den daha ucuz olan lancer'ı önerdim, bu söylediklerimin yalan veya yanlış bir yanı var ise söyleyin,

yoksa benim için konu ve söylenenler mühim değil sadece honda'tı övmek için mesaj atarım diyorsanız, söyleyin ben de ona göre hareket edeyim.

• hocam! city den daha uygun fiyata, civic ferahlığında, civic ten az yakan ve civic ten daha iyi yol tutan lancer i tereddütsüz alırdım...
  • İhtiyaç ve zevk meselesi...

Dizaynı hoşunuza gitti, bütçeniz elveriyor ise City alın...
  • quote:

konunun başlığı ne?

konunun başlığı city olduğuna göre ve city ile yapmadıysanız gereksiz bir karşılaştırma yapmışsınız demektir.

1.5 de kullanılan otomatik vites sistemi ile 1.8 de kullanılan sistem tamamen farklı sistemler, elmalarla armutları mukayese ederek bir sonuca varamazsınız.

arkadaş bu fiyat aralığında city'e alternatif sormuş, ben de city'den daha üst segmentte, daha güçlü motora sahip, daha büyük, daha iyi yol tutan, daha gösterişli ve city'den daha ucuz olan lancer'ı önerdim, bu söylediklerimin yalan veya yanlış bir yanı var ise söyleyin,

yoksa benim için konu ve söylenenler mühim değil sadece honda'tı övmek için mesaj atarım diyorsanız, söyleyin ben de ona göre hareket edeyim.

Arkadaş bu fiyat aralığın da araba sormuş, ben de otomatik istiyorsa Lancer olmaz demişim.
    Honda için herhangi bir öneri veya bir övgü nerede var mesajımda?
    İnsanlar sırf sizle aynı düşünmüyorlar diye agresif davranmanıza gerek yok.

Ayrıca,fikrimi de söyleyeyim ; City fiyatının arabası değil. Lancer 2 gömlek üstün ondan ama Lancer'ın otomatiğinde sorun yaşayabilir.
    Ben aracımı almadan önce Lancer düşünmüştüm, otomatik düşündüğümden otomatikte performanssız olduğunu gördüm ve tercih etmedim.

• Ha gayret...
  • 2007 yılından beri city kullanıcısıyım; aracımı ilk günden beri büyük bir keyifle kullanıyorum; ve ilk aldığım günden itibaren city'nin daha da geliştirileceğini düşünüp (hem teknik\konfor hem estetik olarak) bundan sonraki aracımın da yine city olacağını düşünüyor(d)um; ta ki bu city fiyatlarını görene kadar...

honda hala tüketiciyle dalga geçen bir firma değil; bugün hangi avrupalı aracın hangi modeline bakarsanız "uygunmuş" diye düşündüğünüz fiyatların altında "donanımından çalınmış" modeller göreceksiniz (maksat isim vermek marka kötülemek değil; ancak ibiza hoşunuza gider; sizin bütçenize uygunu 1.2 olur; "corsa?" dersiniz cam otomatiği lüks kavram olur; astra-leon-megane derseniz zaten fiyatlar alır başını gider; başkalarını bilmem; ancak ben C sınıfı araçlar dururken city'ye o parayı vermeyi ne kadar mantıksız buluyorsam city dururken corsanın; ibizanın bilmem hangi paketlerine o parayı vermeyi de o kadar gereksiz buluyorum); kısacası city hala kendi sınıfının biraz ötesinde; ancak bu fiyatlar cidden yüksek (gerçi honda arka cam otomatiğini; elektrikli aynayı; hatta ABS'yi EBD'yi kısıp göz boyamak için uyduruk kaydırık makyajlı doğan tadında araçlar çıkarıp "23.000 den başlayan fiyatlarla" diye tüketiciyi kandırabilirdi ama bunu yapmayınca bu kadar yukarda fiyat da beklemiyordum açıkçası)

ben şu an araç almayı düşünmüyorum; ancak alacak olsaydım (ki daha bir kaç gün öncesine kadar biraz araştırma yaptım; hatta lancer la test sürüşü bile yaptım) bahsedilen tüm eksilerine rağmen hiç tereddüt etmez mitsubishi lancer alırdım; araç sadece içindeyken değil; dışıyla da "ben üst sınıfım" diyor; city bence güzel; şirin; ancak rakibi astra-corsa-ibiza-leon-megane-clio-accent değil de "mitsubishi lancer" olunca (tamamen "uygun fiyattan kaynaklanan" bir şekilde) sadece city yerine değil; "bana göre" saydığım tüm diğer araçların yerine de tartışmasız mitsubishi lancer alınır... (vurgu "tartışmasız"da değil; "bana göre"de; sadece kendi fikrimi söylüyorum; kimse yanlış anlamasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 2 Mart 2009; 21:58:57 >

• Herkesin yüksek diye düşündüğü bu fiyat yelpazesini acaba Honda Satış Pazarlama Müdürleri HİÇ mi düşünmemişlerdir?
    Bile bile zarar etmek mi istemişlerdir? Bizim bilmediğimiz ama onların bilip uyguladıkları bu yüksek fiyatların sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 2 Mart 2009; 21:39:46 >
  • Arkadaşın biri aralık sonunda 31500 e dream alındı demişti ,o fiyata çok fazla opsiyon var,city ye sıra gelmez.
  • barkodd Lancer'i o kadar övmüş ama genede kimse lancer almıyor, millet hala fiyatına rağmen city - jazzz alıyor , ne keramet olduğunu ben hala anlayabilmiş değilim
  • çity vim bişey alınmalı temizlik şart herkes çok pahalı diyor yarın gen müd konuşup meseleyi anlatayım kaça çekeyim fiyatı yirmi sakız iyimi
  • lancer çok iyi araba civic kullanıcıyım eğer alternetif düşünseydim lancer alırdım
  • tamamen objektif konuşuyorum kendi zevklerimi bir kenara bırakıyorum....bilinen gerçekki city nin bende tipini çok beğenmeme rağmen c sınıfı araç değil...ve fiyatı c sınıfı seviyesinde...yani yalıtımının ve yol konforunun c sınıfı kadar pürüzsüz olucağını sanmıyorum....yani meclis dışarı ama arada kalmış bir segment gibi..c mi b mi belli değil....lancer önerisi bence çok uygun amaa yani 2009 model arabadada lancerın kalite(siz) sinde olması bence inanılır gibi değil..aracın tipiyle malzeme kalitesi arasında inanılmaz bir ters orantı var bence

i30 düşünülebilir fiyat performans kalite açısından başarılı bence...zaman varsa bahar ayında yeni mazda 3 ve daha az donanımlı megane 3 tercih edilebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.