abiler bu yeni client de neler var anlamadım boterlar olmucaksa tamam ozaman populated olcak oleey net de hızlı 45 oldu valla 10 dk da
Benim 5 dakkada bitmişti neresi hızlı 10 dakkada %45
yani arkadaşlar şöylemi olcak bu bittiğinde oyuna başlıcaz mı
3 dk ya sürdü ya da sürmedi...
neyle bağlanıyosun sen nete ? 56k mı hala :)
abi yinemi uptade yaa sinir krizi gecirecem sua na uptade yapıtor benim pcc deminde dc yedim
seninde netin 20 kişiye dağıtılsa sende dersin ve + dan şu anda yani 5 dk sonraaaa 65 oldu :D:D
bu bugünkü 2inci uptade dimi??*************
quote:
Orjinalden alıntı: xxcamboredxx14
seninde netin 20 kişiye dağıtılsa sende dersin ve + dan şu anda yani 5 dk sonraaaa 65 oldu :D:D
7 kişiyiz hem de 256 baglantı
quote:
Cafedenmi oynuyon le ben geçen günlerde çanakkale'de oynamıştım cafede bu kadar berbat bişey olamaz hayatımn hatasını yapmışım.Bebeler toplandı başıma durmadan bişey soruyo bide Silkroad diye okuyo yazıldığı gibi.Yandaki bilgisayardaki gel Nayt(evet gelişmişler artık gınayt demiyolar )Nası sıkıldım %2 kasıp çıktım kantır oynadım netten
7 siz 20 biz 512kb
hayır üniv. den bağlaıyorum
quote:
hayır üniv. den bağlaıyorum
SRO üniversitesi
(şaka)
çok şakacısın neden acaba bu kadar komik bişey beni gülmekten öldürmedi hala ay gülmekten öldüm ambulans çağırın kalbim durcak anam nefesşm gşdşyo
arkadaş soğuk akalardan dolayı hastahaneye kaldırıldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme