Şimdi Ara

Yeni Clio 1.2 Motor - LPG Uyumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
58.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkese merhaba, 2011 clio 1.2 grandtour araç sahibiyim aracıma lpg düşünüyorum, tavsiyeleriniz ve nelere dikkat etmem gerekli bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okkesa

ben de yavaş yavaş lpg düşünmeye başladım.
    100 km şehirler arası ortalama 6 lt yakıyor.
    çok değil mi?
    Şu an 6500 km deyim.

taktıracak olursam en iyi hangi marka?
    kaç tl tutar.
    garantiye bir şey olur mu?
    yakıt tüketimi kaç civarında olur?

taktıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Yakıt tüketiminiz benzinden %20 fazla olur. Yani verdiğiniz değerlere göre max 7,5Lt.
    Garanti dışında kalır araç. Lpg sigortası yapılabilir istiyorsanız.
    Aracınıza bütün markalar sorunsuz olur yeterki;
    "doğru montaj-doğru kalibrasyon-doğru ayar" yapılsın.
    Benim tavsiyem Atiker OBD2 Atikfast
  • quote:

Orijinalden alıntı: skaganc

herkese merhaba, 1.2 grandtour araç aldım, forumdan sağlıklı bilgiler alıyordum şimdi bir de üye oldum, aracıma lpg düşünüyorum, bu konuda lpg li 1.2 aracı olan arkadaşlar olumlu ve olumsuz yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

Aracınız lpg'ye uyumlu bir motora sahip.

"doğru tercih-doğru montaj-doğru ayar" bu adımlar hakkıyla yapılırsa keyifle %45 tasarruf edersiniz.
    Performans kaybı olmaz. Kesinlikle!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERLPG -- 28 Aralık 2016; 17:30:57 >
  • Atiker micro obd ve gold uygulaması sorunsuz olur
  • iyi günler
    aracınızın oem lpg markası olan landirenzo ile dönüşüm yaptırabilirsiniz yağlama sistemli ve motor garantili olarak lpg dönüşümü yapılmaktadır %50 civarında yakıt tasarrufu sağlayabilir çekiş performans kaybı yaşamazsınız iyi bir işçilik ile uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz

ANKARA OPAN
  • 1.2 75hp grandtour clio aracıma akl yaşlamalı sistem lpg taktırdım, şuan itibari ile 2bin km oldu şehir içi yada şehir dışı performansı çok iyi, yakıtta bayabi düştü, uzun yolda klima açık ortalama hız 130km gaz litre fiyatı 2.20-2.30 arası 180 tl gaz ile 1180km gittim. şuan için iyiki lpg taktırdım diyorum. düşünenlere de tavsiye ederim. ve markadan çok işçilik önemli iyi bir usta bulun marka değil.
  • skaganc S kullanıcısına yanıt
    Tam marka alabilirmiyim araç nasıl gidişi yada taktırdıktan sonra sıkıntı falan oldumu gerçi yeni olmuş ama

Memnunmusunuz nasıl oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Lpg kitinin markası akl. Şuan itibari ile yaklaşık 6bin km yaptım. Lpg den yana herhangi bir sorun yaşamadım ancak dün itibari ile araç 2bin ile 2500 devirde gaz yemiyor tekliyor lpg den mi tam bilmiyorum çaykara bayburt d915 yolunu geçtikten sonra oldu.

• Aracımı temmuzun başında teslim aldım. 1560 km

De BRC sequent 32 taktırdım 1.2 motor için özel mavi enjektör ve 1200 MB genius regülatörlu şu an çok memnunum benzinde nasılsa tüpte de öyle gidiyor neredeyse benzinde yaktığını yarısını yakıyor, taktirmayi dusunenelere şiddetle tavsiye ederim gaza basmaya korkmadan heryere sorunsuz bir şekilde gidiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depakin241824 -- 19 Ağustos 2017; 16:30:19 >
  • 2015 1.2 symbol aracima 2016 kasimda atiker golg 1250 tl olarak uygulanda 12000 km oldu sorunsuz tavsiye ederim. Obd baglantisini yapmayan bayiyse en ucuz atikerde is gorur 990 tl idi o zaman

• sienaumut S kullanıcısına yanıt
    2013 model aracıma 4 ay önce atiker obd II lpg dönüşümü yaptırdım. İlk 1 ay hem yakıt hemde performans oldukça tatmin ediciydi. Fakat 2. aydan sonra sıkıntılar baş gösterdi. Performans düşüklüğü, artan yakıt ve ortaya çıkan arızalar. Lpg dönüşümü yapan yer lpg den kaynaklı değil dedi, motor ustaları lpg den dedi vs. arabadan soğudum ve yok pahasına sattım. Yine 2013 Clio 4 aldım çünki aracı seviyorum fakat benzinde biniyorum.
  • Clio4 lpg uygulatan arkadaşlara soruyorum, kimi çok memnun 30-40bin km yaptım rutin bakımlarla, şu an için sorunsuz diyor... Kimi de daha doğru düzgün yol yapmadan sorunlarla uğraştığından müzdarip...

Motor lpg'ye ne derece uyumlu bilemiyorum ama hatalı uygulamalarında payı var diye düşünüyorum. Aynı motor, aynı araç biri çok memnun, diğeri şikayetçi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize selamlar arkadaşlar . 2014 clio joy 1.2 sahibiyim.aracıma 27000 km de atiker obd li lpg kiti taktırdım. Bazı sitelerde sübap ayarı yapılması gerektiği söyleniyor. Çevremde aynı araç sahibi olan 2 kişi 40000 km civarı olan arabalarina motor yaptırdılar ama lpg yüzündenmi sorun oldu bilmiyolar. Bu araçlarda sübap ayarı konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olan arkadaşlar fikrini paylaşabilirse çok sevinirim. Motor yaptircaz 3 kuruş kar edelim derken fikri sarmaya başladı beni :)))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.