Şimdi Ara

Yeni Clio 4 !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
8
Favori
123.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RuLazz®

17 Jantlar halen TR de yok bende onu bekliyorum :) Şimdi bayilerden fiyat alanlar yazsında fikir sahibi olalım arkadaşlar.Clio 4 ile Renault bayileri burnundan hiç kıl aldırmamaya başladı inanılmaz .Hele ki CLİO 4 sorunca modlar tripler tok satıcı hareketleri tam bitirici..

Oysa ki 2012 mart ayında arkadaşa dizel megane bakmaya gittik sohbet esnasında 2 bin TL indirdiler Baz kredi oranıda çok komik bi orandı 0.55 gibi bişi .

Yeni Clio epey gider bunlara.

17'' jantlar haziranda gelicekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: www.karakalemresim.net

Ken çok eleştiriyi ben yaptım clio 4 için :) ama gittim aldım 2 haftadırda kullanıyorum.araç dış tasarımı mükemmel çünkü bıraktığım yerde her geldiğimde birileri inceliyor :) bu renomı ya yanlışlıkmı var diyip şaşırıyorlar 33250 tl touch konfor paketli beyaz renk aldım,ayrıca hep kırmızı derdik iyi diye ama beyaz renk kat be kat diğer renklerden daha çok yakışmış çünkü tüm çizgileri ortaya çıkarıyor örnek kırmızıda arka lambalar gözükmüyor v.s ama beyazda çizgiler çok net ,açıkcası bu fiyata gidip tipsiz şekilsiz sırf adı var diye araç almaktansa clio 4 almayı tercih ettim.daha önceleride başka araçlarda kullandım hani şu meşhur vw,ford,opel :) ama birgün kimse dönüp arabaya balmamıştı fakat clio 4 başka en azından kızılay dağıtmış gibi her yerde yok.özellikleride çok fazla ,bizzat yokuş kalkış desteğini,denedim şahane bişey,hız sabitlemesi çok kullanışlı kullanması o kadar pratikki uzun yolda gazı kullaınmıyorum direksiyondaki düğmeden ayarlıyorum hızı :) kim ne derse desin benim gibi clio 4 acımasız yorum yapanlarda gidip alıcak hatta aylarca sıra beklicek .bu araç 2013 te de idda ediyorum en az % 5 ile % 8 arası zam yicek.

benzinli mi aracınız? 1.5 dci mi ? yakıttan tüketiminden memun musunuz ? usb girişi var mı müzik çalar için ? kaç tane hava yastığı var ?

• bugün bursa maise gittiğimde clio 4 ün kalmadıgını,siparis verılse bıle ocak 2013 den sonrakı fıyatın gecerlı olacagını suankı fıyatların uzerıne 3000 tl eklenecegınıı soyledıler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilyayla

bugün bursa maise gittiğimde clio 4 ün kalmadıgını,siparis verılse bıle ocak 2013 den sonrakı fıyatın gecerlı olacagını suankı fıyatların uzerıne 3000 tl eklenecegınıı soyledıler

bende bugün istanbulu anadolu yakası ;ümraniye acıbadem altunizadedeki bayileri gezdim ;ellerinde yok ama bantta aralık ayının son haftası gibi gelir ;ocak 5 ile 10 gibi veririrz dediler.Ama hiç fiyat farkı olmadan yani ben 1.5 dizel icon 90 beygire 43300 metalık renk için fiyat aldım...Herhangi zam ötv artışından etkilenmez gibi konuşuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslymn

quote:

Orijinalden alıntı: yesilyayla

bugün bursa maise gittiğimde clio 4 ün kalmadıgını,siparis verılse bıle ocak 2013 den sonrakı fıyatın gecerlı olacagını suankı fıyatların uzerıne 3000 tl eklenecegınıı soyledıler

bende bugün istanbulu anadolu yakası ;ümraniye acıbadem altunizadedeki bayileri gezdim ;ellerinde yok ama bantta aralık ayının son haftası gibi gelir ;ocak 5 ile 10 gibi veririrz dediler.Ama hiç fiyat farkı olmadan yani ben 1.5 dizel icon 90 beygire 43300 metalık renk için fiyat aldım...Herhangi zam ötv artışından etkilenmez gibi konuşuldu

hikaye..
    bantta günde 3 vardiyada en az 250 araç çıkar,çakallar ilgiyi gördü zamlı fiyattan satacaklar

• bende geçen hafta aldım aracı şuan yok satıyor bu hafta teslim etcekler daha araç gelmedi.
  • Ocak ayında 2012 vericekler ,2013 zmlı olacak galiba , kaça alıyorsunuz araçları yazar mısınız ? Hiç indirim yapmıyorlar sanki
  • 38900 aldım ben 75b 1,5 dizel versiyonunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: meken1907

38900 aldım ben 75b 1,5 dizel versiyonunu

hayırlı olsun güle gülr kullanın icon mu touch mu indirim veya hediye var mı
  • arkadaşlar renonun sayfasına giriyorum .kampanyalar kredi hesaplaması için bütün arabaları taksitli kısmını gösteriyor ama clio 4 deyınce normal sayfası çıkıyor .taksitli nasıl alınır vs yazmıyor bu konuda bilgisi olan varmı örneğin
    yeni megan için kredili 36790 tl ve 20 milyarını
    12 ay 18 ay 24 ay 36ay 48ay
    20.000 TL Net Faiz oranı 0,00% 0,11% 0,33% 0,55% 0,73%
    aylık taksit tutarı 1.667 TL 1.125 TL 875 TL 626 TL 512 TL

clio 4 ü peşinmi satıyorlar taksit hakkında bilgisi olan varmı? peşin bir kısım verip taksitle alan varsa ödemeleri nedir yazarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainman76

arkadaşlar renonun sayfasına giriyorum .kampanyalar kredi hesaplaması için bütün arabaları taksitli kısmını gösteriyor ama clio 4 deyınce normal sayfası çıkıyor .taksitli nasıl alınır vs yazmıyor bu konuda bilgisi olan varmı örneğin

clio 4 ü peşinmi satıyorlar taksit hakkında bilgisi olan varmı? peşin bir kısım verip taksitle alan varsa ödemeleri nedir yazarmısınız?

clio 4 de faizsiz kredi yok o nedenle çıkmaz
  • meganda sadece 12 ay için sıfır faiz var (20.000 TL Net Faiz oranı 0,00% 0,11% 0,33% 0,55% 0,73% ) diğerleri hep faizli ,clio 4 deyince kredili faizli versiyonlarınıda koymaları gerekmez mi.seçeneklere neden clio 4 koymuşlar .bence siteyi hazırlayanlar hata yapmışlar bu kısım gözden kaçmışi gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainman76

arkadaşlar renonun sayfasına giriyorum .kampanyalar kredi hesaplaması için bütün arabaları taksitli kısmını gösteriyor ama clio 4 deyınce normal sayfası çıkıyor .taksitli nasıl alınır vs yazmıyor bu konuda bilgisi olan varmı örneğin

Clio 4 epey tuttu hedeflediklerinin üstünde talep geldi . Diğer yaptıkları kampanyaya bu yüzden dahil etmediler .Adamlar para kazanıcak çünkü. Ben gittim konuştum kredi nasıl olucak dedim %1.10 dan kullandırcaklar bana . .Bende sinirlendim almadım vazgectim. Diğer B segmentleri araçların baz kredi faiz oranlarına bakın 0.85-0.95 arası hepsini tek tek aradım sordum baktım . Daha epey bi süre bu araç alınmaz 2013 de R-Link gelicek onu beklemek lazım . Neler konuşuyoruz biz ya B segmenti araç için 45. bin isteniyor .Durum çok vahim öyle böyle değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®
    Clio 4 epey tuttu hedeflediklerinin üstünde talep geldi . Diğer yaptıkları kampanyaya bu yüzden dahil etmediler .Adamlar para kazanıcak çünkü. Ben gittim konuştum kredi nasıl olucak dedim %1.10 dan kullandırcaklar bana . .Bende sinirlendim almadım vazgectim. Diğer B segmentleri araçların baz kredi faiz oranlarına bakın 0.85-0.95 arası hepsini tek tek aradım sordum baktım . Daha epey bi süre bu araç alınmaz 2013 de R-Link gelicek onu beklemek lazım . Neler konuşuyoruz biz ya B segmenti araç için 45. bin isteniyor .Durum çok vahim öyle böyle değil .

kesinlikle sonuna kadar katılıyorum bir süre incelemeye aldım ama acele etmeye gerek yok biraz piyasa doysun bakalım bende biraz 'Note' ve 'Colt' bakayım
  • clio 4 te ön konsol kırmızı olması için illa icon model mi olması lazım.araştırmalarıma göre touch modelınde bu secenek yok sanırım. bu arada pejo 208 ınde 1,2 motorlusu 31,4 mılyar benzınlısı sehır ıcı 5,5 yakıyor uzun yol 3,9- ortalaması 4,5 dizelden farkı yok bu değerlere hasta oldum kafam karıştı ve üstünde 15 cant var .ekransız modelı oluyor. ekranlısı 37800 e alınabiliyor ama bu fiyata clıo 4 almak daha mantıklı, clio 4 te benzınlı benzer motoru ıse 34490 fiyatı 90 bg start stop ,ekransız az yakan bır benzınlı arıyorsanız alınabılecek en uygun araba pejo 208 -ama ekran koyunca bıraz donanım ıstenınce diğer modellere göre alınabılecek b sınıfı en guzel araba clıo 4 sanırım. 37800 e 208 yerıne bence clıo 4 uygun gıbı, ama ekran ıstemem dızel gıbı az yaksın denırse pıyasada en uygun 208 :) clıo 4 ten 10 cm kısa corsadan 3 cm kısa,fiestadan ise 1 cm uzun ,bu arada bu arabaların yerden yükseklği 12 cm (yer ile kapı alı arasındakı mesafe)
    birtek yenı sandero 16cm-stepwayde 20 cm
    35.290 mılyara dizel dacia yenı stepwayde alınabılır (ekranlısı) ama dacia denınce ınsan 2 defa düşünüyor-sonuç olarak az yakan ufak araba olarak 208 en boşu ideal diğer donanımlarda sanırım en şık olanı clo 4
    clio 4 ise opel corsadan 6,3 cm uzun,fiestadan 11,2 cm uzun,208 den 10 cm uzun,stepwayden 2cm kısa,aurisden 18,3 cm kısa aurıs en boşu (38400),yeni megan hb den 24 cm kısa( en boşu kredilii taksitli fiyatı 36.950 TL peşin fiyatı ise 33.950 )
    clio nun kırmızı ön konsollusu ve kırmızı koltuklusu en ucuz 35090 e çıkıyor(renk beyaz kırmızı fark etmez 1,2 valve 16v 75 bg)ır
    bende clıo 4 u fıyat olarak eleştirenlerdenım b sınıfı bir araba bana göre pahalı ama en cafcaflı hali en basıt motorla 35kusure cıkıyor emsalleri de böyle oldugunu gördum sorun şuan bu paraya almak mı yoksa c sınıfı boş araba almak mı
    sın
    şuan clıo 4 1,2 valve 16v 35500 esp vs en fulll olan motor dışında = yerıne opel corsa en boşu 29 kusur=yada en boş 208 benzınlı en ekonomık araba dızel gıbı 31400=yada dızel stepway mı bundada ekran var= veya en boş aurıs yada megan almak mı mantıklı olan :))siz hanıgısını alırsınız şu ana kadar clıo 4 gibi çıkıyor ekonomık şartımdan dolayı bırazcık durumum ıyı olsa aurıs yada megan alman mantıklı ama taksıtle alacagım ıcın 3-5 mılyar fazlası biraz beni zorluyor :)) parası olan bence clıo 4 almasın c sınıfı alsın, hele clio 4 e 43-45 verenlere şaşırıyorum gerçi gönül bu önce gönlünün istediğini alacaksın ölümlü bi dünya bu :))) herkesin keyfi farklı renkler merkler tartışılmaz misal bana polo demeyın hayatım boyunca kasası ıcı vs benı itti polo kötü araba mı değil 10 numaradır sıkıntı vs asla çıkarmaz 2 elı ıyıdır ama bana bedava ver içine oturunca asla mutlu olamıcağım bir arabadır o nedenle asla almam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 22 Aralık 2012; 21:51:26 >

• Arkadaşlar Yeni Clio 1.2 75 bg(joy paket) hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim yol tutusu yakıtı fln sizce nasıl kullananlar varsa yorum alabilirmiyim..Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykaranlik

Arkadaşlar Yeni Clio 1.2 75 bg(joy paket) hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim yol tutusu yakıtı fln sizce nasıl kullananlar varsa yorum alabilirmiyim..Şimdiden Teşekkürler

Tabi bütçe meselesi ama yine de şartları zorlayıp joydan daha iyi bir donanım seçebilirsen çok keyif alırsın. Araba genel olarak oldukça iyi. Yakıt tüketimi şimdilik fazla ama rodaj süresi boyunca öyle olacağı da belli. Tabi daha sakin kullanıp değerleri düşürmek mümkün. Özetle tavsiye ederim ama dediğim gibi şartları zorlayıp donanımı arttırmakta çok fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

quote:

Orijinalden alıntı: bykaranlik

Arkadaşlar Yeni Clio 1.2 75 bg(joy paket) hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim yol tutusu yakıtı fln sizce nasıl kullananlar varsa yorum alabilirmiyim..Şimdiden Teşekkürler

Tabi bütçe meselesi ama yine de şartları zorlayıp joydan daha iyi bir donanım seçebilirsen çok keyif alırsın. Araba genel olarak oldukça iyi. Yakıt tüketimi şimdilik fazla ama rodaj süresi boyunca öyle olacağı da belli. Tabi daha sakin kullanıp değerleri düşürmek mümkün. Özetle tavsiye ederim ama dediğim gibi şartları zorlayıp donanımı arttırmakta çok fayda var.

yakıt çok fazla hiç mantıklı değil !

• joy modelinde dokunmatik ekran yok. 29900 e onu alacagınıza,ben olsam param azsa touch modelini alırım.hem aracın iç görüntüsü güzel oluyor. hemde aracı ilerde satma durumunuz olursa daha rahat satarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 24 Aralık 2012; 19:55:04 >
  • joy modeli toch yanında biraz sönük kalıyor ben de joy modeli alacaktım ama yakından inceleğimde touc daha iyi kalıyor ayrıcada fiyatta 2binlira fark ediyor dizel modelinde.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.