Şimdi Ara

Yeni Clio 4 !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
8
Favori
123.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenga26

quote:

Orijinalden alıntı: melozh

ekte olanı cuma günü teslim aldım 1.2 icon

Yeni Clio 4 !!!

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.

teşekkürler

• Selçuk_k ve benim yazdığım mesajlar silinmiş,neden silindi pek anlayamadım açıkcası arkadaşlar.
  • O kadar detaylı yazmama rağmen adminler silmiş galiba,foruma yardımda bulunmamızı istemiyorlar anlaşılan.Neyse demek ki daha fazla yazmamıza gerek yok arkadaşlar.Bundan sonra bu foruma bilgi paylaşımında bulunmayacağım.Adminler bu sözüm sizlere.İyi geceler.
  • Yeni clio benimde çok hoşuma gitti dün fuarda yakından bakma fırsatım oldu içinede bindim hasta oldum arabaya. Orda sormayı unuttum sayfada otomatik vites gözükmüyor sadece manuel mi geldi acaba bu araç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

quote:

Orijinalden alıntı: r7153

dış dizayn oldukça güzel.....
    gösterge paneli, direksiyon süper olmuş....
    gel görki orta konsol ve ekran sanki sonradan tutturulmuş gibi olmuş.
    biraz daha köşeleri yumuşatılsa ve ön kısmı dümdüz değilde biraz eğimli olsaymış muhteşem olacakmış....

kıçı kırık çin arabalarında ve 20 sene önceki japon arabalarında bile arka camlar otomatikken 2013 model bir arabada manuel olması anca bizi ENAYİ yerine koymaya benzer....

Sana katılıyorum.
    Yok şöyle yok böyle ne gerek var ya da ne olmuş arka cam manuelse diyip de kendimizi kandırmayalım yoksa daha çok iteklerler bu arabaları türkiyedeki alıcılara! Yapıyorsanız adam gibi yapın kardeşim.96 model mazda araba var arkadaşta adamın arka camları otomatik.Bizde ise model 2013 arka camlar hala manuel!

sanırım 2000 yılıydı... o zaman bir mercedes c180 görmüştüm. araba otomatik vitesli ve gayet cancanlı bir arabaydı,çok eskide değildi,belki 2-3 yaşında fillan. gel görki onunda arka camlar manueldi.... sonra bunu birileriyle paylaştığımda bana verdiği cevap aynen şu;

""avrupada arka camın manuel olması tercih edilen bişeydir, çünkü arabayla göle yada kanala uçarsan arabanın camlarını açamazsın , ama manuel arka camı çevirip açar kurtulursun""

ben hala bu denenin bir şakamı gerçekmi, yoksa hakkatten acayip makarayamı geldim anlayamadım!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk_k

Kırmızısını dün aldım. arkadaşlar araba yakıyor. 15 dkk lık yolda bakan kız sayısı yüzbinleri buldu, atlıyorlardı arabanın üzerine :)

sorması ayıp , sen kaçına atladın :)))))
  • quote:

quote:

quote:

biraz daha köşeleri yumuşatılsa ve ön kısmı dümdüz değilde biraz eğimli olsaymış muhteşem olacakmış....

kıçı kırık çin arabalarında ve 20 sene önceki japon arabalarında bile arka camlar otomatikken 2013 model bir arabada manuel olması anca bizi ENAYİ yerine koymaya benzer....

Sana katılıyorum.
    Yok şöyle yok böyle ne gerek var ya da ne olmuş arka cam manuelse diyip de kendimizi kandırmayalım yoksa daha çok iteklerler bu arabaları türkiyedeki alıcılara! Yapıyorsanız adam gibi yapın kardeşim.96 model mazda araba var arkadaşta adamın arka camları otomatik.Bizde ise model 2013 arka camlar hala manuel!

sanırım 2000 yılıydı... o zaman bir mercedes c180 görmüştüm. araba otomatik vitesli ve gayet cancanlı bir arabaydı,çok eskide değildi,belki 2-3 yaşında fillan. gel görki onunda arka camlar manueldi.... sonra bunu birileriyle paylaştığımda bana verdiği cevap aynen şu;

""avrupada arka camın manuel olması tercih edilen bişeydir, çünkü arabayla göle yada kanala uçarsan arabanın camlarını açamazsın , ama manuel arka camı çevirip açar kurtulursun""

ben hala bu denenin bir şakamı gerçekmi, yoksa hakkatten acayip makarayamı geldim anlayamadım!!!!!

Göl olayı komik ama inandırıcı geldi ve bununla ilgili bir çok olay var. Camı açamayıp içeride boğulan. Ancak şu kesin bildiğim birşey. Bebek koltukları tam kapının kenarına yerleştirildiği için çocukların eğilip bir tuşa basarak camı indirmesi çok kolay. Oysa manuel kol da çocukların oraya ulaşıp kolu çevirmeleri biraz zor. Bunu Almanya'da yaşayan amcamın oğlu söylemişti. Hatta Linea'nın yeni reklamında (topu patlatıp duran bir çocuk var) görürsünüz çocuk camı indirip kaldırıyor. Anlatmak istediğim o reklamda açıkça gösterilmiştir.
    -Yada Renault "bu fiyata böyle bir araba veriyorum tabi ufak tefek gibi görünen ama kümülatifte çok para tutan şeylerden kıstım" da diyebilir.

• benimde kırmızı renkli olanı çok hoşuma gitti evin detaksiyelri bitince :( almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sana katılıyorum.

Göl olayı komik ama inandırıcı geldi ve bununla ilgili bir çok olay var. Camı açamayıp içeride boğulan. Ancak şu kesin bildiğim birşey. Bebek koltukları tam kapının kenarına yerleştirildiği için çocukların eğilip bir tuşa basarak camı indirmesi çok kolay. Oysa manuel kol da çocukların oraya ulaşıp kolu çevirmeleri biraz zor. Bunu Almanya'da yaşayan amcamın oğlu söylemişti. Hatta Linea'nın yeni reklamında (topu patlatıp duran bir çocuk var) görürsünüz çocuk camı indirip kaldırıyor. Anlatmak istediğim o reklamda açıkça gösterilmiştir.
    -Yada Renault "bu fiyata böyle bir araba veriyorum tabi ufak tefek gibi görünen ama kümülatifte çok para tutan şeylerden kıstım" da diyebilir.

iyide arka camın oynanmaması için kilit düğmesi var. tıklıyorsun kilitleniyor, çoluk çocuk oynayamıyor. benim ufaklık manuel olan kolların anasını ağlatır valla. sürekli açar ve müdahele bile edemeyiz. ama şimdiki aracımla tek dokunuşla aktif yada pasif yapabiliyorsun ve çok kullanışlı. araba da göle düşecek olursa Allah korusun ama otobüslerde cam kırma (kırmızı ucunda metal var tabancaya benziyor) onadan bitane cama indirdimmi ne cam kalır ne bişey :)) bunu avrupa insanı düşünemez tabi, Türk zekası lazım :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Yeni Clio 4 !!!

öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.

eyvallah teşekkürler

icon alanlara birkaç sorum olacak, cevaplarlarsa sevinirim;

1. digital klima göstergesi navigasyon ekranından mı gözlemleniyor. üfleme şekilleri bu ekrandan mı takip ediliyor?
    hayır
    2. park sensörü sadece sesli mi uyarıyor, yoksa o da navigasyon ekranından görülebiliyor mu?
    sesli uyarı sadece
    3. icon standartında kapı cam arası çıtalar krom olarak mevcut mu yoksa opsiyonel mi? ek bir ücret mi ödemek gerekiyor?
    4. yolcu camı tek dokunuşla açılıp kapatılabiliyor mu ve sürücü tarafından kontrol edilebiliyor mu?
    yolcu camı tek dokunusla acılmıyor ama sürücü tarafından kontrol ediliyor

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

1. digital klima göstergesi navigasyon ekranından mı gözlemleniyor. üfleme şekilleri bu ekrandan mı takip ediliyor?
    hayır
    2. park sensörü sadece sesli mi uyarıyor, yoksa o da navigasyon ekranından görülebiliyor mu?
    sesli uyarı sadece
    3. icon standartında kapı cam arası çıtalar krom olarak mevcut mu yoksa opsiyonel mi? ek bir ücret mi ödemek gerekiyor?
    4. yolcu camı tek dokunuşla açılıp kapatılabiliyor mu ve sürücü tarafından kontrol edilebiliyor mu?
    yolcu camı tek dokunusla acılmıyor ama sürücü tarafından kontrol ediliyo

hocam bilgilendirme için çok teşekkürler. peki digital klima göstergesi ve üfleme şekilleri gösterge panelinde mi (direksiyonun arkasındaki) görünüyor yoksa hiçbir görüntü yok mu direkt tuşlardan mı bakarak yapıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenga26

Selçuk_k ve benim yazdığım mesajlar silinmiş,neden silindi pek anlayamadım açıkcası arkadaşlar.

Fatpo rumuzlu arkadaşın 4 adet sorusu vardı ve hepsini cevapladığım yazım silinmiş. Sizinki de silinmiş. Demek ki araç ile ilgili yaptığımız gerçekçi yorumlar birilerini rahatsız etmiş olacak ki bu da hiç umrumda değil. Önemli olan aracı almaya niyetli insanlara yardımda bulunmak. Bir daha yazmayız olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: listeci

Clio4 için aldığınız fiyatlarıda belirtirmisiniz.Biraz fikrimiz olsun.

icon turbo 90 bg stop-star için 38.700 TL fiyat istediler benden.

Icon turbo 90 bg, Beyazı için 36.800 TL, Metalik renk farkı 800 TL. 37.600 TL ye aldım ben. 1.100 TL fark çokmuş.
  • quote:

quote:

Icon turbo 90 bg, Beyazı için 36.800 TL, Metalik renk farkı 800 TL. 37.600 TL ye aldım ben. 1.100 TL fark çokmuş.

Beyaz renkte neden metalik farkı verdiniz???beyaz zaten opak değil mi??
    Bende beyaz aldım kasım sonu teslim +siyah jantlarla beraber 36800 tl:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sal2003

quote:

quote:

Ben kırmızısını aldım. O yüzden 37.600 TL verdim. Sadece beyazı için istedikleri fiyatı sonra da metalik farkını yazmak istemiştim.

• araçta 7 inç ekran var clip video olarak vs oynatabiliyormuyuz..Daha önce satışta sormuşlar oynatmıyor denmiş bana çok mantıksız geliyor çünkü 3.5 inçlik teyipler bile oynatıyor bu 7 inç ve neden oynatmasın .gerçekten oynatmıyorsa görsel açıdan çok kötü olmuş..kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi ,oynatmıyor ise yazılımla çözülebilecek birşeymidir hiç araştıran oldumu?
  • quote:

Yeni Clio 4 !!!

hocam yakıt giderleniri paylaşmanı merakla bekliyoruz
  • pazar günü gidip inceledim.
    baya bi ilgi vardı. ic mekanı çok başarılı gibi gelmedi. 7 inçlik ekran tek olayı gibi. arka camlarının kol kuvvetiyle açılması arka tekerlerde disk frren yerine kampana frenin kullanılması beni biran da soğuttu. 1.5 lik 90 hp lik manuel 5 vites için 43000 tl fiyat demişler ki pes artık dedim. tamam yeni kasa ama motor vites kutusu falan aynı ise 43bin çok gibi geldi.
    Arka bagaj mevzusu o kadar önremil değil benim için ama fiyatı ve verdiklerine bakınca yazık dedim.

haa yanlış anlaşılmak istemem. alanlar güle güle kullansın zevk ve para meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANKARAKULLANICISI -- 12 Kasım 2012; 14:40:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANKARAKULLANICISI

pazar günü gidip inceledim.
    baya bi ilgi vardı. ic mekanı çok başarılı gibi gelmedi. 7 inçlik ekran tek olayı gibi. arka camlarının kol kuvvetiyle açılması arka tekerlerde disk frren yerine kampana frenin kullanılması beni biran da soğuttu. 1.5 lik 90 hp lik manuel 5 vites için 43000 tl fiyat demişler ki pes artık dedim. tamam yeni kasa ama motor vites kutusu falan aynı ise 43bin çok gibi geldi.
    Arka bagaj mevzusu o kadar önremil değil benim için ama fiyatı ve verdiklerine bakınca yazık dedim.

haa yanlış anlaşılmak istemem. alanlar güle güle kullansın zevk ve para meselesi

O dizeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: azengin

quote:

Orijinalden alıntı: ANKARAKULLANICISI

pazar günü gidip inceledim.

O dizeldir.

Evet dizeldi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sal2003

quote:

quote:

Ben kırmızısını aldım. O yüzden 37.600 TL verdim. Sadece beyazı için istedikleri fiyatı sonra da metalik farkını yazmak istemiştim.

Bana verilen 38,700 TL lik fiyatta look paketi ve mavi lake çıta,mavi ön konsol ve kapı panoları,mavi döşeme opsiyonları var ve takas ile alacağım ama bana da yüksek geldi.2006 getzimi alıp üste 22.200 tl isteniyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.