Bayi Aralık 2.Haftadan sonraki teslimlerde arka cam otomatiği olacak demişti. Fakat forumda arka cam otomatikli Clio 4 test ettiğini söyleyen vardı. En iyisi bayinize sormanız. Bilmesi gerekiyor.
Kırmızısını dün aldım. arkadaşlar araba yakıyor. 15 dkk lık yolda bakan kız sayısı yüzbinleri buldu, atlıyorlardı arabanın üzerine :)
quote:
Orijinalden alıntı: Selcuk_k
Kırmızısını dün aldım. arkadaşlar araba yakıyor. 15 dkk lık yolda bakan kız sayısı yüzbinleri buldu, atlıyorlardı arabanın üzerine :)
quote:
Orijinalden alıntı: Zeir
quote:
Orijinalden alıntı: erensan
Araç alan varsa ki çok azdır tahminim , arka camların otomatik üretime gireceğini bile bile almışlardır. Aralık ayında alacaklarda 2013 yılında geri görüş kamerası , katlanan aynalar vb. ek donanımların çıkacağını bilerek alacaklar...
Ben 18 ekimde siparişini verdim. Teslimini Kasım sonuna (26Kasım) verdiler. Otomatik cam olur mu acaba araçta ?
Aynı tarihlerde sipariş vermişiz ben plaka işlemlerini bekliyorum. Size neden bu kadar geç tarih verdiler???
15 Ekim' de Ankara Mais den sipariş verdim. 1 Kasım da aldım ancak bi yığın olay yaşadım. Parası yatmış işlemleri bitmiş aracı 20 gün bekledim. Kırk kere Renault u aradım mail attım. İşte attığım şu mailden sonra aracım geldi.
- 15.10.2012 tarihinde Renault Mais Ankara dan Yeni Clio Turbo 90hp Icon donanım araç almak için görüşmeye gittim.Ellerinde 1 tane araç olduğunu ancak opsiyonlu olduğunu, opsiyon kalkarsa yarın arayıp bize getirtebileceklerini söylediler.Nitekim 16.10.2012 tarihinde arayıp opsiyonun kalktığını ve aracı alabileceğimizi belirtip işlemlere başlamamız için evrak talebinde bulunuldu. evrakları aynı gün içerisinde gönderdik. 17.10.2012 tarihinde MAİS in kredi imkanlarıyla 25.000TL kredi, kalan 13.200TL yi ise peşin olarak yatırdık. Araç bugün yarın geliyor denilerek ayak oyunlarıyla hem paramızı hem zamanımızı aldılar.24.10.2012 tarihinde aracın Bursa'dan yeni yola çıktığını ancak Kurban Bayrımından sonra ellerine geçeceğini, bunun devamı olarak da 31.10.2012 saat 18.00 da aracı teslim edeceklerini belirterek bizleri 1 hafta daha oyaladırlar. 31.10.2012 tarihinde akşam 18.00 de MAİS e gittiğimizde aracın hala Bursa'da olduğunu söyleyip bizleri hayal kırıklığına uğratmışlardır. Şu an hala aracı ne zaman alacağım bilinmemekle beraber yaklaşık 20 gündür parama el koyup, gasp etmişlerdir. Şirketime alacağım aracın bu kadar bekletilmesi hem bizleri hem şirketimizi maddi ve manevi olarak kayba uğratmıştır. İnsanları yalanlarla kandırıp, bir dolandırıcı misali paralarını alıp günlerce işletip üzerinden para kazanan Renault MAİS'e bunu yakıştıramadım. Arkas gibi, Neziroğlu gibi dürüst olup aracı Kasım başına kadar getirtemeyeceklerini belirtseler dahi ben bu aracı alacaktım. Yalana gerek yoktu. MAİS e artık güvenim kalmadığını tüm çevreme ve sizlere belirttim. İlginize teşekkür ederim.
Arkadaşlar aracı 1 Kasım'da aldım,araç süper, tabi bazı olumsuz yanları var,dikiz aynasında karartma yok,arka camlar manuel,navigasyon 90 gün deneme süreli daha sonra ücretli.bunların dışında aklıma gelen başka olumsuz yanı yok aracın,olumlu yönlerine gelecek olursak,hill holder - yokuş kalkış desteği var,araç park halinde viteste iken çalışmıyor debriyaja basın uyarısı veriyor,normalde ise frene basıp çalıştırıyorsunuz,bunlar çok hoşuma gitti,tabi bir önceki aracım megane 1 olunca :) yağmur sensörü,arka park sensörü,otomatik far ayarı bunlarda diğer özellikler.iyi ki de almışım gayet memnunum.Yukarıda Selcuk_k arkadaşımızın belirttiği gibi aracıma bakan çok oluyor,kırmızı kadar ilgi görmeyebilir belki ama beyaz renkte güzel duruyor :) Bu arada aracım 1.2 icon 75 bg beyaz renk.
quote:
Orijinalden alıntı: cenga26 navigasyon 90 gün deneme süreli daha sonra ücretli
Aracınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Navigasyon 90 günün sonunda ücretli olarak mı güncellenecek?Güncellemeden de kullanabilinecek mi?Yoksa 90 gün sonunda ücret ödenmesse navigasyon tamamen iptal mi olacak?Ücreti bliyormusunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: syakincil
quote:
Navigasyon 90 günün sonunda ücretli olarak mı güncellenecek?Güncellemeden de kullanabilinecek mi?Yoksa 90 gün sonunda ücret ödenmesse navigasyon tamamen iptal mi olacak?Ücreti bliyormusunuz?
+1 bende merak ettim.
quote:
quote:
Teşekkürler dostum,valla bir forumda 100 TL civarı bir fiyat duymuştum ama belli değil kimse bilmiyor,yıllık güncellenecek diye biliyorum ama çok saçma geldi neden diyeceksin,arkadaşım bmw 320d aldı navigasyonda hiç bir ücret yok renault da neden böyle anlamış değilim.Güncellenmeden kullanılabilir mi bilmiyorum onu 90 gün sonra görüp sizlere aktarırım.Yalnız navigasyonu gerçekten çok hoşuma gitti. :)
quote:
Orijinalden alıntı: bjkwasheree
quote:
quote:
Araç alan varsa ki çok azdır tahminim , arka camların otomatik üretime gireceğini bile bile almışlardır. Aralık ayında alacaklarda 2013 yılında geri görüş kamerası , katlanan aynalar vb. ek donanımların çıkacağını bilerek alacaklar...
Ben 18 ekimde siparişini verdim. Teslimini Kasım sonuna (26Kasım) verdiler. Otomatik cam olur mu acaba araçta ?
Aynı tarihlerde sipariş vermişiz ben plaka işlemlerini bekliyorum. Size neden bu kadar geç tarih verdiler???
Araya bayram girdiği için bu kadar süreceğini belirttiler aracın. Siz şanslıymışsınız :) Jantları siyah seçtim bide belki onun etkisi olabilir kişiselleştirmeye girdiği için.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bjkwasheree
quote:
quote:
Araya bayram girdiği için bu kadar süreceğini belirttiler aracın. Siz şanslıymışsınız :) Jantları siyah seçtim bide belki onun etkisi olabilir kişiselleştirmeye girdiği için.
Bende jant standart. İç dış kırmızı icon dizel. Plakamda çıkmış kısmetse yarın aracı alacağım.
ekte olanı cuma günü teslim aldım 1.2 icon
arkadaşlar benzinşi otm varmı clip 4 te
quote:
Orijinalden alıntı: cenga26
quote:
quote:
Teşekkürler dostum,valla bir forumda 100 TL civarı bir fiyat duymuştum ama belli değil kimse bilmiyor,yıllık güncellenecek diye biliyorum ama çok saçma geldi neden diyeceksin,arkadaşım bmw 320d aldı navigasyonda hiç bir ücret yok renault da neden böyle anlamış değilim.Güncellenmeden kullanılabilir mi bilmiyorum onu 90 gün sonra görüp sizlere aktarırım.Yalnız navigasyonu gerçekten çok hoşuma gitti. :)
Ben sipariş günü sorduğumda ücretsiz olarak sınırsız kullanabileceğimi söylediler. Yeni yollar güzergahlar için güncelleme gerekiyor dediler. Ama o kadar olaydan sonra hiç inancım kalmadı açıkçası. 1 Şubatta göreceğim ücretli mi değil mi. Bu arada hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
quote:
Orijinalden alıntı: kimbehicayy
arkadaşlar benzinşi otm varmı clip 4 te
malesef yok dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: melozh
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
quote:
Orijinalden alıntı: melozh
öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. icon alanlara birkaç sorum olacak, cevaplarlarsa sevinirim;
1. digital klima göstergesi navigasyon ekranından mı gözlemleniyor. üfleme şekilleri bu ekrandan mı takip ediliyor? 2. park sensörü sadece sesli mi uyarıyor, yoksa o da navigasyon ekranından görülebiliyor mu? 3. icon standartında kapı cam arası çıtalar krom olarak mevcut mu yoksa opsiyonel mi? ek bir ücret mi ödemek gerekiyor? 4. yolcu camı tek dokunuşla açılıp kapatılabiliyor mu ve sürücü tarafından kontrol edilebiliyor mu?
cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Clio4 için aldığınız fiyatlarıda belirtirmisiniz.Biraz fikrimiz olsun.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
eyvallah teşekkürler
icon alanlara birkaç sorum olacak, cevaplarlarsa sevinirim;
1. digital klima göstergesi navigasyon ekranından mı gözlemleniyor. üfleme şekilleri bu ekrandan mı takip ediliyor? hayır 2. park sensörü sadece sesli mi uyarıyor, yoksa o da navigasyon ekranından görülebiliyor mu? sesli uyarı sadece 3. icon standartında kapı cam arası çıtalar krom olarak mevcut mu yoksa opsiyonel mi? ek bir ücret mi ödemek gerekiyor? standart 4. yolcu camı tek dokunuşla açılıp kapatılabiliyor mu ve sürücü tarafından kontrol edilebiliyor mu? yolcu camı tek dokunusla acılmıyor ama sürücü tarafından kontrol ediliyor
cevaplar için şimdiden teşekkürler.
1. digital klima göstergesi navigasyon ekranından mı gözlemleniyor. üfleme şekilleri bu ekrandan mı takip ediliyor? hayır 2. park sensörü sadece sesli mi uyarıyor, yoksa o da navigasyon ekranından görülebiliyor mu? sesli uyarı sadece 3. icon standartında kapı cam arası çıtalar krom olarak mevcut mu yoksa opsiyonel mi? ek bir ücret mi ödemek gerekiyor? standart 4. yolcu camı tek dokunuşla açılıp kapatılabiliyor mu ve sürücü tarafından kontrol edilebiliyor mu? yolcu camı tek dokunusla acılmıyor ama sürücü tarafından kontrol ediliyo