Şimdi Ara

Yeni Clio 4 !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
8
Favori
123.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arka camların elektirikli olma opsiyonu fransız sitesinde ücretsiz bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLiTY41

arka camların elektirikli olma opsiyonu fransız sitesinde ücretsiz bilginiz olsun.

bize hep 3.dünya ülkesi muamelesi yapıyorlar..

tamam, Clio4 dolu bir araç ama iki tane cam düğmesi eklemek bu kadar da zor olmamalı..
  • Aracın arka camlarının manuel olmasını sadece şu şekilde açıklayabiliyorum. Ellerinde fazla miktarda bulunan manuel cam mekanizmalarını Clio4 gibi yeni bir aracın içine koyup, "araç nasıl olsa satacak bu sayede bu parça stoğundan kurtuluruz" mantığıyla hareket ediyorlar. İnsanın aklına başka olur tarafı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forrrza

Aracın arka camlarının manuel olmasını sadece şu şekilde açıklayabiliyorum. Ellerinde fazla miktarda bulunan manuel cam mekanizmalarını Clio4 gibi yeni bir aracın içine koyup, "araç nasıl olsa satacak bu sayede bu parça stoğundan kurtuluruz" mantığıyla hareket ediyorlar. İnsanın aklına başka olur tarafı gelmiyor.

mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: forrrza

Aracın arka camlarının manuel olmasını sadece şu şekilde açıklayabiliyorum. Ellerinde fazla miktarda bulunan manuel cam mekanizmalarını Clio4 gibi yeni bir aracın içine koyup, "araç nasıl olsa satacak bu sayede bu parça stoğundan kurtuluruz" mantığıyla hareket ediyorlar. İnsanın aklına başka olur tarafı gelmiyor.

hmmm enterasan olabilir
  • dış dizayn oldukça güzel.....
    gösterge paneli, direksiyon süper olmuş....
    gel görki orta konsol ve ekran sanki sonradan tutturulmuş gibi olmuş.
    biraz daha köşeleri yumuşatılsa ve ön kısmı dümdüz değilde biraz eğimli olsaymış muhteşem olacakmış....

kıçı kırık çin arabalarında ve 20 sene önceki japon arabalarında bile arka camlar otomatikken 2013 model bir arabada manuel olması anca bizi ENAYİ yerine koymaya benzer....
  • dış dizayn oldukça güzel.....
    biraz daha köşeleri yumuşatılsa ve ön kısmı dümdüz değilde biraz eğimli olsaymış muhteşem olacakmış....

kıçı kırık çin arabalarında ve 20 sene önceki japon arabalarında bile arka camlar otomatikken 2013 model bir arabada manuel olması anca bizi ENAYİ yerine koymaya benzer....
  • Clio 4 sanırsam henüz yeni olması sebebiyle eksikliklerini göremedi ya da fabrika üretim aşamasında ilk partide bunu görmek istiyor mesela 10 kişiden 8 i arka camların manuel olmasını eleştirirken farklı eleştirilerin olduğunuda okudum ve şu anda araç temininde ciddi sıkıntılar yaşanıyor .Bu sıkıntıların 2. ya da 3. partide aşılacağı kanaatindeyim kaldı ki Mais yetkililerinden tanıdığımdan aldığım bilgi doğrultusunda araca yapılıcak değişiklikler için ilk 5 madde kesinleşmiş.1.2 motor da EDC kavrama olacağı söyleniyor mesela hal böle iken hiç aceleye gerek yok beklemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 20 Ekim 2012; 1:17:31 >
  • Yil olmus 2012 arka cam manuel .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 3 gün önce aracı teslim alabildim, icon 90 hp dizel modelini. Arka camların manuel olmasını eleştiren çok, bu arkadaşlara hak veriyorum, auris in 4 camı da tam otomatik maliyete ekliyeceği fiyat arabanın yanında hiç bişey, diğer modellerine bakınca sınıf farkı olduğu belli olsun diye koymadıkları aklıma geliyo bi tek. Ayrıca clio alırken arka koltuktamı oturmayı düşünüyorsunuz da arka camların özelliği sizi bu kadar etkiliyo, ben mesela test sürüşü yaptım dizel ve 0.9 benzinli, direksiyonuna oturunca çok hoşuma gitti yapacağım yolu düşününce dizel hesaplı geldi. Ve kimlerin dikkatini çekti bilmiyorum ama vitesin olduğu bölüm niye küçük sınıf arabalarda aşağıda megane laguna veya diğer markaların bu sınıf araçlarında bu bölme dolgun da mesela skoda fabiada da böyle mesela. yakıt tüketimindeyse ilk iki gün şehir içi sıkışık trafikte 6.0 ortalamayla gittim klima açıkken ortalama 20-23 km/h civarı bi hızım vardı, yaklaşık 80 kilometre böyle gittim. bugün ise 80-90 arası şehir dışı sayılacak bir mesafe katettim. gidiş geliş ortalama 4.0 yaktı yanlış hatırlamıyosam, 4.36x4=175 kuruşa geliyo yaklaşık. düz yolda 70-80 le giderken 3.3 litreyi yakalamak çok zor değil onu söyleyebilirim, ben ise biraz 70lerde gittim sonra 90-100 arası seyrettim. 10 gün önce taksi durağında şöförle muhabbet ederken 25-30 kuruş arası diyodu yakıt için. Yakıt tüketimini en çok önemseyen taksiciler böyle derken bence gayet başarılı bence yakıtı.

• icon paket+EDC+arka cam otomatiği+elektrikli katlanır aynalar+elektronik park freni+cam tavan+bixenon olsa ne güzel olur, nasıl olsa opsiyonlar ucuz, atarız üç beş kuruş daha tadından yenmez...
  • cruise control da lazım unutmuşum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtiisback

cruise control da lazım unutmuşum...

standart donanım zaten o :D
  • Arkadaşlar 0.9 turbo motorun 0-100 ü ve son sürati ne kadar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunayoshi -- 23 Ekim 2012; 16:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsunayoshi

Arkadaşlar 0.9 turbo motorun 0-100 ü ve son sürati ne kadar acaba?

Fransiz Renault sitesine bak, orada yaziyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

dış dizayn oldukça güzel.....

Sana katılıyorum.
    Yok şöyle yok böyle ne gerek var ya da ne olmuş arka cam manuelse diyip de kendimizi kandırmayalım yoksa daha çok iteklerler bu arabaları türkiyedeki alıcılara! Yapıyorsanız adam gibi yapın kardeşim.96 model mazda araba var arkadaşta adamın arka camları otomatik.Bizde ise model 2013 arka camlar hala manuel!

• Bayi , Aralık ayı 1.-2. hafta teslimatları arka cam otomatik teslim edilecek kesin dedi...
  • 2010 yılında clio'yla trafik kazası geçirdim ve karşı arabada çok az bir hasar varken (bmw 3.16 2004 modeldi.). Beni benim aracımın içinden zor çıkardılar. 1 ay hastanede yattım, şu an iyiyim allaha şükür. Şimdi sizce ben clio 4' ü mü tercih ederim yoksa 10 yaşında bir Bmw ( maddi durumum fazla iyi olmadığından zaten bu kadarına param yeter.) eski model olsun ama kaza esnasında canınızı korusun derim. Cicili bicili görünümüne aldanmayın derim arkadaşlarım. Benim başımdan geçenler herkese feyz olsun diye paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erensan

Bayi , Aralık ayı 1.-2. hafta teslimatları arka cam otomatik teslim edilecek kesin dedi...

önce alanların yerinde olsam gidip arka camları çevirttirim, aynı arabayı satıyosun ama ilk gelenler manuel sora gelenler otomatik nası iş
  • Araç alan varsa ki çok azdır tahminim , arka camların otomatik üretime gireceğini bile bile almışlardır. Aralık ayında alacaklarda 2013 yılında geri görüş kamerası , katlanan aynalar vb. ek donanımların çıkacağını bilerek alacaklar...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.