Şimdi Ara

Yeni Clio 4 !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
374
Cevap
8
Favori
123.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

Touch benzinli versiyonu test sürüşü için aradılar aracı hazırlıyorlarmış heyecanla beklemedeyim .Bu arada kararım net olmamakla beraber İcon dizel için %80 karar kılmış durumdayım aracı görüp karar vermek istiyorum bir de şu Oyak indiriminden yararlanırsam bir yakınım tarafından tadından yenmez.

Sormak istediğim bişi var dikkatimden kaçmış olabilir .Arka veya sürü camları için karartma ya da film benzeri bişiler okuyan oldumu herhangibir pakette de öle bişi yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
    Hocam bu indirim nedir bizde bilgi alabilir miyiz.

Renault Oyak iştirakı olduğu için Askeri personel 3-5 bin arası indirim yapıyor ve uygun fiyattan kredilendiriyor.Bende de asker arkadaş akraba çok onlardan haber bekliyorum .

Varsa Asker arkadaşın akraban bu indrimden faydalanmak lazım 3bin tl az değil .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Touch benzinli versiyonu test sürüşü için aradılar aracı hazırlıyorlarmış heyecanla beklemedeyim .Bu arada kararım net olmamakla beraber İcon dizel için %80 karar kılmış durumdayım aracı görüp karar vermek istiyorum bir de şu Oyak indiriminden yararlanırsam bir yakınım tarafından tadından yenmez.

Sormak istediğim bişi var dikkatimden kaçmış olabilir .Arka veya sürü camları için karartma ya da film benzeri bişiler okuyan oldumu herhangibir pakette de öle bişi yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
    Hocam bu indirim nedir bizde bilgi alabilir miyiz.

Renault Oyak iştirakı olduğu için Askeri personel 3-5 bin arası indirim yapıyor ve uygun fiyattan kredilendiriyor.Bende de asker arkadaş akraba çok onlardan haber bekliyorum .

Varsa Asker arkadaşın akraban bu indrimden faydalanmak lazım 3bin tl az değil .

ama o öncedendi diye biliyorum. şimdi de varsa abim askeri personel zaten. link varmı acaba bununla ilgili.

• Test sürüşü yapan arkadaşlar 1.2 benzinli motor varmıymış....dizel ve 0.9 lt lik benzinli araçla test sürüşü yaptırıyorlar galiba....bu konuda bilgisi olan varmı ....
  • sıcak test sürüşü yapmış arkadaşlarhttp://resim.donanimhaber.com/tm.asp?m=66625642

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 7 Ekim 2012; 21:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cretor

Test sürüşü yapan arkadaşlar 1.2 benzinli motor varmıymış....dizel ve 0.9 lt lik benzinli araçla test sürüşü yaptırıyorlar galiba....bu konuda bilgisi olan varmı ....
    ama o öncedendi diye biliyorum. şimdi de varsa abim askeri personel zaten. link varmı acaba bununla ilgili.
    ....

geçen yıl ekim ayında yapmışlar galiba. yalnız şubat-mart aylarında teslim ediyorlarmış araçları. kredi koşulları da daha cazipmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebiikec -- 8 Ekim 2012; 0:49:58 >
  • Orijinalden alıntı: kebiikec

....

geçen yıl ekim ayında yapmışlar galiba. yalnız şubat-mart aylarında teslim ediyorlarmış araçları. kredi koşulları da daha cazipmiş.

Konuyu yakından takip ediyorum beklemeye değer kampanya yapıyorlar çünkü eğer böyle bir imkan varsa mutlaka kullanılmalı
  • BUGÜN İTİBARİ İLE 1.5 DCİ 90 BG ICON BEYAZ SİPARİŞİ VERİLDİ. 42.000 TL ANAHTAR TESLİM ALLAH İZİN VERİRSE BAYRAM ÖNÜ TESLİ EDECEKLER TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM ARABA ÇOK HOŞ DİREKSİYON TEPKİLERİ MÜTHİŞ DÜŞÜK HIZLARDA TÜY GİBİ YÜKSEK HIZLARDA SERT İNANILMAZ SEZSİZ KONFORLU ÇOK HOŞUMA GİTTİ HEMEN SİPARİŞ VERDİM. KULLANDIKÇA İZLENİMLERİ PAYLAŞACAM İNŞALLAH
  • kisa bir fiyat analizi yaptim alamaya karar vermeden once. Tum bilesenleri henuz eklemedim, sadece sehirici yakit tuketimini baz alip buradan aracin anahtar teslim fiyati arti toplam yakit maliyetini hesapladim. Diger degiskenler de bulunmuyor degil, mesela MTV farki gibi.

Kisaca 75bin km icin en iyi toplam maliyeti 75hp verdi, araci 40bine alsaniz uzerine 14bin lira yakit gidiyor. 90hp de tuketim az bir miktar daha fazla, performans iyi ama arada 1500TL uzerine koymak gerekiyor. Diesel alinacaksa bence bu farka deger, 90'lik almali...

900cc'lik benzinli ise 50bin km icin ideal, daha sonrasi icin dieseli tercih etmeli. 1.2 75HP ise bence tercihler arasinda yer almamali. Sehirici tuketim 7lt, bu da 50bin km icin tercih edilmemesi gerektigini gosterir. 900cc turbolunun maliyeti benzer, tork vs daha iyi ve 50binde toplam maliyette 1000 lira daha ucuza geliyor.

Hesapta hatalar olabilir, tabloyu asagiya kopyalamaya calisayim. Yok hata veriyor... The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygurler

BUGÜN İTİBARİ İLE 1.5 DCİ 90 BG ICON BEYAZ SİPARİŞİ VERİLDİ. 42.000 TL ANAHTAR TESLİM ALLAH İZİN VERİRSE BAYRAM ÖNÜ TESLİ EDECEKLER TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM ARABA ÇOK HOŞ DİREKSİYON TEPKİLERİ MÜTHİŞ DÜŞÜK HIZLARDA TÜY GİBİ YÜKSEK HIZLARDA SERT İNANILMAZ SEZSİZ KONFORLU ÇOK HOŞUMA GİTTİ HEMEN SİPARİŞ VERDİM. KULLANDIKÇA İZLENİMLERİ PAYLAŞACAM İNŞALLAH

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • bardak tutucu/koyucu yerleri varmi aracta? ben goremedim resimlerde.
  • quote:

BUGÜN İTİBARİ İLE 1.5 DCİ 90 BG ICON BEYAZ SİPARİŞİ VERİLDİ. 42.000 TL ANAHTAR TESLİM ALLAH İZİN VERİRSE BAYRAM ÖNÜ TESLİ EDECEKLER TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM ARABA ÇOK HOŞ DİREKSİYON TEPKİLERİ MÜTHİŞ DÜŞÜK HIZLARDA TÜY GİBİ YÜKSEK HIZLARDA SERT İNANILMAZ SEZSİZ KONFORLU ÇOK HOŞUMA GİTTİ HEMEN SİPARİŞ VERDİM. KULLANDIKÇA İZLENİMLERİ PAYLAŞACAM İNŞALLAH

Hayırlısı olsun. Aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Merak ettiğim; aracı konfigüre ettiniz mi ? Yoksa fabrika çıkışlı hali hazırdaki bir araç tercihlerinize uygundu , onu mu aldınız ? Gerçi öyle olsa kısa sürede verirlerdi.

Bayiyle görüşmemde kendi tercihlerimize göre istediğimiz aracı 1 aydan önce veremeyecekleri şeklinde.

Birde anahtar teslim fiyata neler dahil. Plaka , Sigorta vb... Listeden 490 TL indirim almışsınız gibi görünüyor.

• tahminim peşin olursa biraz daha indirim olabileceği yönünde
    bu arada18 milyara 18 ay 0 faiz kamoanyası clio 4 içinde geçerli mi acaba?
  • ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM. BAYRAMDAN ÖNCE TESLİM EDERSENİZ BEYAZ RENK OLMAK ŞARTI İLE ALIRIM DEDİM 0900 TCİ TEST ARACI BEYAZDI ÇOK HOŞTU KOMBİNASYON YAPMADIK ELLERİNDE BEYAZ YOK AMA BAŞKA BAYİİ İLE TAKAS YAPACAKLAR KOMBİNASYON FARKLI OLABİLİR BİLGİ VERECEZ DEDİLER. ARKADAŞLAR İKİ ARACIDA TEST ETME ŞANSIM OLDU 0900 TCİ ALT VİTESLERDE CANSIZ BİRAZ AMA 4 VE 5. VİTESLER ÇOK İYİ. 1.5 90 DCİ ARKADAŞLAR MEST OLDUM AÇIKCASI ÇOK SEZSİZ VE SERİ BİR MOTORU VAR DİREKSİYON OLAYINI RESMEN BİTİRMİŞLER ELE ÇOK İYİ OTURUYOR DEDĞİM GİBİ DÜŞÜK HIZLARDA SANKİ KENDİ DÖNÜYOR LEDLER KENDİSİ YANIYOR DOKUNMATİK EKRANI ÇOK GÜZEL MÜZİK SİSTEMİ ÇOK GÜZEL BEN ÇOK SEVDİM ÖZELLİKLE 1.5 DCİ 90 BG YIKAR GEÇER DİYORUM TABİKİ BU BENİM GÖRÜŞÜM BAYİ BU MOTOR 1.6 DCİ 130 BG İLE BİRLİKTE GELİŞTİRİLDİ DEDİ BUNDAN SONRAKİ ARAÇLARDA BU MOTOR KULLANILACAKMIŞ 1.5 DCİ 80 BG MODUS KULLANDIM MOTORUN O MOTORLA ALAKASI YOK TEST ETMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
    VOLVO S40 I OLAN BİR ARKADAŞ İLE GİTTİK ODA TEST ETME ŞANSI BULDU ÇOK BEĞENDİ

• bu linki incelemeniz tavsiye olunur...

http://www.renaultfanclub.com/clio-4/
  • Şu 0.9 Start Stop olan motorun yakıt tüketimi de fena gelmedi bana yukarıda arkadaş hesaplama yapmış düşünülebilir aslında siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
  • geçen gün gidip baktım tasarım cidden güzel iç mekan da idare eder renault a göre başarılı olmuş. 1.5 dizel i 44bin tl dedi en full ü oradaydı arabanın, baktım arka camlar manuel dedim en full'unde de arka camlar manuel mi evet dedi. 44 bin lira istediğin arabanın camları manuel olacak şaka mı yapıyosun dedim, daha sonra elektirikli arka camlar opsiyon olarak satın alınabilecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLiTY41

geçen gün gidip baktım tasarım cidden güzel iç mekan da idare eder renault a göre başarılı olmuş. 1.5 dizel i 44bin tl dedi en full ü oradaydı arabanın, baktım arka camlar manuel dedim en full'unde de arka camlar manuel mi evet dedi. 44 bin lira istediğin arabanın camları manuel olacak şaka mı yapıyosun dedim, daha sonra elektirikli arka camlar opsiyon olarak satın alınabilecekmiş.

anladigim, forumdan derledigim kadari ile otomatik arka camlar, Icon versiyonunda standart olarak sunulucakmis, ama bu gelen ilk partide degilmis. biraz komik olmus katiliyorum. Esim icin dusunuyorum bu araci, edc`li versiyonu. oda 2013 ilk yarisinda gelecekmis, o gune kadar bu kucuk ve buyuk hatalari umarim duzeltmis olurlar. edc`li versiyon zaten 44,000 olan maliyete en az 2-3 bin ekler. o fiyatada manuel arka cam secenegi varsa prensip olarak almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: maydemir99

tahminim peşin olursa biraz daha indirim olabileceği yönünde
    bu arada18 milyara 18 ay 0 faiz kamoanyası clio 4 içinde geçerli mi acaba?

Şu an kampanya yok maalesef. Kendileri bilirler. Kasım ortası ve Aralık ayında bıraktığımız telefon numaralarına nasıl olsa dönüş yapılacaktır. Aranmazsakta keyifleri bilir. Alternatif çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 10 Ekim 2012; 20:22:39 >
  • Evet kampanyaya dahil edilirse çok satar diye düşünüyorum
    Ama aslında bu araç 40.000 en ful olanı olmalı tasarım falan iyi
    diye fiyatı biraz yüksek tumuşlar...
  • quote:

Bu aldığınız fiyata kasko + sigorta toplam ne kadara mal olacak acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.