Şimdi Ara

Yeni Clio 4 !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
8
Favori
123.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toruk_makto

anladım, ben de bir fiyat sorayım bu akşam bakalım 36nın altına düşecekler mi.

şuan zannetmiyorum.düzlemedi bile
  • 0-100 km hızlanması kaç sn bu aracın? Neden buna dair hiçbir bilgilendirme yapılmamış?

Ben de Renault'nun yüzüne bakmam diyenlerdendim, ancak buradan görüldüğü gibi eğer boyutlarla birlikte malzeme kalitesi de artmışsa, bu kadar tasarruflu bir motor aktarımda da başarılı ise neden satılmasın diyorum?

Yalnız şu performans olayı kesin açıklanmalıydı; neden böyle bir şeyi gizlediler, şüphe uyandırıyor.
  • 1.2 benzinli mi dizel mi
    sizce hangisini almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

0-100 km hızlanması kaç sn bu aracın? Neden buna dair hiçbir bilgilendirme yapılmamış?

Ben de Renault'nun yüzüne bakmam diyenlerdendim, ancak buradan görüldüğü gibi eğer boyutlarla birlikte malzeme kalitesi de artmışsa, bu kadar tasarruflu bir motor aktarımda da başarılı ise neden satılmasın diyorum?

Yalnız şu performans olayı kesin açıklanmalıydı; neden böyle bir şeyi gizlediler, şüphe uyandırıyor.

Hicbir sey gizlenmiyor, asagidaki linkte teknik detay aciklanmis, benzinli ve diesel de iki farkli config kullanilmis, eko (s&s) varsa ikinci emisyona gore degerlendirilmeli...

kisaca benzinli 0-100km/hr ekosuz 11.8", ekolu 12.2"
    diesel 0-100km/hr ekosuz 11.9" ekolu 12"

Renault urun yoneticisi burada uyumus sanirim

gerekli link:http://www.renault.fr/e-brochure/CLIOPH4/index.html

• Arkadaşlar, 1.lt icon turbo benzinli aracı test eden olursa ,bir zahmet,buraya paylaşımlarını özellikle ivmelenme, ara hızlarda dahil,süspansiyondan gelebilencek seslere varmı,çekiş aktivitesi ,hususlarında fikirlerini paylaşırlarsa memnun kalırız,birde bayilerden aldığınız fiyatı buraya yazmanız halinde, en uygun fiyatı yakalamış oluruz düşüncesindeyim..
  • herkes niye 1 litrelik motordan bahsediyor???

1 litrelik motoru var da bizim mi haberimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dweller

quote:

Orijinalden alıntı: ehhalil

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bu arabanın EDC şansızmanlı dizel versiyonu ne zaman gelecekmiş bir haber var mı ?

EDC, 1.2 turbo benzinli motorla birlikte gelecek.. dizel motorlarda EDC sunulacağına dair bir haber yok bildiğim kadarıyla..

Hadi ya...

Planlarım iptal oldu o zaman...

Ben 2013 2. yarısında gelecek diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ehhalil

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bu arabanın EDC şansızmanlı dizel versiyonu ne zaman gelecekmiş bir haber var mı ?

EDC, 1.2 turbo benzinli motorla birlikte gelecek.. dizel motorlarda EDC sunulacağına dair bir haber yok bildiğim kadarıyla..

Hadi ya...

Planlarım iptal oldu o zaman...

Ben 2013 2. yarısında gelecek diye biliyorum

Galiba sadece benzinliye EDC gelecekmiş.

Gerçi bana şimdi lazım, o yüzden benim için şu an bir anlamı yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

Eko mod hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Bir de test sürüşüne giden arkadaşlar araçla ilgili fotolarınızı paylaşın lütfen

eko-mod u öğrendim sonunda.eko-mod stop-start ı aktif hale getiren mod.vitesin yanında eko diye düğme var.

Dostum Çok teşekkür ederim eyw bu bilgi iyi oldu gerek yok Eko ya felan Dizel İcon yeterli olucak gibi duruyor şimdilik :)
  • quote:

quote:

quote:

Eko mod hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Bir de test sürüşüne giden arkadaşlar araçla ilgili fotolarınızı paylaşın lütfen

eko-mod u öğrendim sonunda.eko-mod stop-start ı aktif hale getiren mod.vitesin yanında eko diye düğme var.

Dostum Çok teşekkür ederim eyw bu bilgi iyi oldu gerek yok Eko ya felan Dizel İcon yeterli olucak gibi duruyor şimdilik :)

900cc touch + konfor pakette bu eko mod düğmesi yoktu ama start stop çalışıyordu. Bir yanlışınız olmasın?

• quote:

quote:

anladım, ben de bir fiyat sorayım bu akşam bakalım 36nın altına düşecekler mi.

şuan zannetmiyorum.düzlemedi bile

Bana da 36.500 dediler. Hiç indirim yapmıyorlarmış. Sitedeki fiyatlar mais'in %4 indirimli fiyatıymışmışmış.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

900cc touch + konfor pakette bu eko mod düğmesi yoktu ama start stop çalışıyordu. Bir yanlışınız olmasın?

siteye ve bayinin bana verdiği broşurde eco mod sadece icon da gözüküyor.sizde zaten touch da yok diyorsunuz.bir hata var evet doğru.bayideki eleman dediğim şekilde söylemişt.herhalde oda bilmiyor tam.öğrenince yazarım.eco-mod sadece icon versiyonunda gözüküyor.
    peki touch versiyonunda vitesin yanında hız sınırlayyıcı düğmesinin yanında eco düğmesi yokmuydu

• hız sabitleme ile ilgili bir düğme vardı evet ama eko mod düğmesinin olması gereken yerde sadece izi vardı. Hani düğmeyi koymamışlar ama yeri hazır gibi.
  • Bugun aracı görme fırsatım oldu yalnız bizim burdaki bayii fiyat konusunda uçmuş gibi anlamadım. Malzeme kalitesinden bahsedicek olursak 10 üzerinden 7 verebilirim en fazla
  • iç hacim nasıl? bugün gittiğim bayideki eleman önceki kasadan küçük dedi de!
  • Bende bu gü nzenginliye gittim araça bakmaya fiyat veremeyeceklerini söyledir daha kesinleşmemiş fiyatlar 10 ekim gibi satış başlayacakmış, bende fiyat alamayınca aracı inceledim biraz dış tasarım olarak çok iyi araç malzeme kalitesi ise fena değil gibi geldi bana piano black kaplamalar güzel bir görüntü katmış direksiyon tasarımıda gayet güzel iç hacim ise çok küçük gibi geldi bana sadece şoför koltuğuna oturdum vaktim yoktu fazla genel olarak beğendim ben arabayı.
  • arkadaşlar...
    ben bu araca iyice kafayı taktım.
    hataydaki bayilere önümüzdeki hafta gelecekmiş.
    1.2 icon almayı düşünüyorum.
    fiyatı 33900 olur değil mi?

sizce iyi bir seçim mi?

forumda başka bir yerde bir konu var mı?
    içime sinsin istiyorum.
    kuşkularımı gidermek istiyorum.
  • Touch benzinli versiyonu test sürüşü için aradılar aracı hazırlıyorlarmış heyecanla beklemedeyim .Bu arada kararım net olmamakla beraber İcon dizel için %80 karar kılmış durumdayım aracı görüp karar vermek istiyorum bir de şu Oyak indiriminden yararlanırsam bir yakınım tarafından tadından yenmez.

Sormak istediğim bişi var dikkatimden kaçmış olabilir .Arka veya sürü camları için karartma ya da film benzeri bişiler okuyan oldumu herhangibir pakette de öle bişi yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

hız sabitleme ile ilgili bir düğme vardı evet ama eko mod düğmesinin olması gereken yerde sadece izi vardı. Hani düğmeyi koymamışlar ama yeri hazır gibi.

Bende senin gördüğün gibi gördüm .Hız sabitleme orda biraz garip olmuş sanki direksiyonda da benzer iki tuş var hangisi hız sabitleme orda ? Eko butonunun yanında ki mi yoksa direksiyonda ki mi? Ya da biri hız sınırlayıcı diğeri sabitleme mi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 7 Ekim 2012; 11:21:25 >
  • quote:

Touch benzinli versiyonu test sürüşü için aradılar aracı hazırlıyorlarmış heyecanla beklemedeyim .Bu arada kararım net olmamakla beraber İcon dizel için %80 karar kılmış durumdayım aracı görüp karar vermek istiyorum bir de şu Oyak indiriminden yararlanırsam bir yakınım tarafından tadından yenmez.

Sormak istediğim bişi var dikkatimden kaçmış olabilir .Arka veya sürü camları için karartma ya da film benzeri bişiler okuyan oldumu herhangibir pakette de öle bişi yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
    Hocam bu indirim nedir bizde bilgi alabilir miyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 7 Ekim 2012; 16:11:25 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.