Şimdi Ara

Yeni Clio 4 !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
8
Favori
123.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat anahtar teslim sadece kasko yaptıracam ama bugün aradılar beyaz bulamadık elimizde gri ve siyah var onları verelim diye olmaz sa olmazım beyaz yoksa almıyorum dedim tekrar bakacaklar olmazsa almayacam metalik farkına 800 tl vermem dedim bugün belli olacak hayırlısı ile bakalım
  • euro ncap 5 yıldız almış modelinin 09 tce touch modeli oldugu yazıyor gazetede, bunun bir önemi var mı? yani dizel icon almaz mı? buradan bunu mu çıkaracagız, peki teste giren araç bursa da mı yapılmış, fransa da mı?
    bunlar kafamı kurcalıyor...
  • evet yüksek güvenlik için orta donanım almalısınız of of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undefined2 -- 11 Ekim 2012; 18:13:32 >
  • İlk defa Renault model bır arabaya asık oldum cidden müthiş yapmışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

İlk defa Renault model bır arabaya asık oldum cidden müthiş yapmışlar

galiba clio nun kötü imajını yıkmak için abanmışlar :)

çok tatlı duruyor ama araba. benki ufak arabaları sevmem bu çok hoşuma gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platforyum

quote:

Ama cıdden yıkmışlar tasarım olarak Renault resmen kendını asmış belki kendileri bile ınanmıyordur böyle araba yaptıklarına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir99

quote:

Orijinalden alıntı: ygurler

BUGÜN İTİBARİ İLE 1.5 DCİ 90 BG ICON BEYAZ SİPARİŞİ VERİLDİ. 42.000 TL ANAHTAR TESLİM ALLAH İZİN VERİRSE BAYRAM ÖNÜ TESLİ EDECEKLER TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM ARABA ÇOK HOŞ DİREKSİYON TEPKİLERİ MÜTHİŞ DÜŞÜK HIZLARDA TÜY GİBİ YÜKSEK HIZLARDA SERT İNANILMAZ SEZSİZ KONFORLU ÇOK HOŞUMA GİTTİ HEMEN SİPARİŞ VERDİM. KULLANDIKÇA İZLENİMLERİ PAYLAŞACAM İNŞALLAH

Bu aldığınız fiyata kasko + sigorta toplam ne kadara mal olacak acaba?

Söylemiş olduğunuz araç liste fiyatı 40.490 :S Bu bayiler uçmuş arkadaş bugün SS Icon Dizel baktım bayide 44.100 :S Nasıl bu kadat fark koyabiliyorlar anlamıyorum ben :S Her yerde mi böyle acaba ? Adamlar hava olsun diye mi siteye yazmışlar o fiyatı anladım ben bu işi.

• 40 değil 42490, bende bayide 44100 gördüm ne ayak dedim saçmaladı satış temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

quote:

Orijinalden alıntı: maydemir99

quote:

Orijinalden alıntı: ygurler

BUGÜN İTİBARİ İLE 1.5 DCİ 90 BG ICON BEYAZ SİPARİŞİ VERİLDİ. 42.000 TL ANAHTAR TESLİM ALLAH İZİN VERİRSE BAYRAM ÖNÜ TESLİ EDECEKLER TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM ARABA ÇOK HOŞ DİREKSİYON TEPKİLERİ MÜTHİŞ DÜŞÜK HIZLARDA TÜY GİBİ YÜKSEK HIZLARDA SERT İNANILMAZ SEZSİZ KONFORLU ÇOK HOŞUMA GİTTİ HEMEN SİPARİŞ VERDİM. KULLANDIKÇA İZLENİMLERİ PAYLAŞACAM İNŞALLAH

Bu aldığınız fiyata kasko + sigorta toplam ne kadara mal olacak acaba?

Söylemiş olduğunuz araç liste fiyatı 40.490 :S Bu bayiler uçmuş arkadaş bugün SS Icon Dizel baktım bayide 44.100 :S Nasıl bu kadat fark koyabiliyorlar anlamıyorum ben :S Her yerde mi böyle acaba ? Adamlar hava olsun diye mi siteye yazmışlar o fiyatı anladım ben bu işi.

uçan kaçan yok. arkadaşın bahsettiği araç 90 bg dizel.. sizin 40.490 TL dediğiniz ise 75 bg dizel..

• Çok pardon fark ettim yanlış bakmışım , ama yanlış görmemişim :) O zmn fiyat süper.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Platforyum

quote:

Ama cıdden yıkmışlar tasarım olarak Renault resmen kendını asmış belki kendileri bile ınanmıyordur böyle araba yaptıklarına

Allak bullak etmişler ortalığı.

hele bi bakalım biraz üzerinden zaman geçsin kullanıcılar ne yorum yapacak.
    Birde SW'u görebilseydik canlı canlı.

bence SW daha çok tutulur.

ben adayım eğer kaportası ve güvenliği üst düzeydeyse.

Malum Laguna kullanıyorum bisiklet gibi gelmesin sonra...

• http://www.youtube.com/watch?v=4AzAwq3iHuk&feature=youtu.be
    Çok beğendim ben reklamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 12 Ekim 2012; 11:21:21 >
  • Güvenlik olarak versiyon farkı şuna yol açar : Modeller n-cap e baz ve hava yastıkları tam olan versiyonlarını yollamaya çalışırlar. Çünkü fazladan ağırlık fazladan enerji demektir. Ağır olan versiyon n-cap de daha fazla zarar görür.

Clio imaj olarak en üstün b seğmenti araçtır. Çıkan 3 neslinin ikisi yılın aracı seçilmiştir. Bu ödül otomobil dünyasının en önemli ödülüdür.

Modus sahibi clio almış. Bende modus sahibiyim. Aracımı satabilirsem clio yada ikinci el golf düşünüyorum. Tabi clio almak için en iyi neden kişiselleştirme. Renault un avrupada buna önem vericeğini düşünüyorum ama türkiyeyi sallamazlar diye tahmin ediyorum.

Bu arada turbo benzinliye lpg nasıl olur düşünmüyor değilim. Heralde bu araca özgü vergi koyarlar.

Keşke 1200kg civarında baz ağırlığı olsaydı. O zaman c segmenti araçları çöpe atardı.

• clio 4 alan var mı? ne kadara aldınız ne kadar kredi kullandınız renault ne kadar kredi verdi kaç faizle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resteddis

clio 4 alan var mı? ne kadara aldınız ne kadar kredi kullandınız renault ne kadar kredi verdi kaç faizle?

Renault şu anda günahını vermez. Tok satıcıyı oynuyorlar. Yukarıda beyaz renk isteyen arkadaşta çok bekleyebilir. Beyazları Filolara veriliyor. Yetiştiremiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 13 Ekim 2012; 13:17:53 >
  • Sabah Ankara'da bir bayide aracı inceleme fırsatım oldu. Tasarım gerçekten çok iyi. Kırmızı rengi çok çok iyi görünüyor, boyası çok farklı. Araç sağlam hissi veriyor, özellikle ön kapılar önceki nesle göre daha iyi gibi. Aracın iç hacmi geniş, bagajı gayet iyi. Ön koltukları bir hayli rahat. Arka da fena değil.

Ama şunu söylemekte fayda var. Önceki clio serilerinde donanım paketlerinin sürekli değişim geçirdiği, sürekli eklenen ve çıkarılan donanımları olduğunu biliyoruz. Yeni kasa için de ilerleyen dönemlerde bu tip değişiklikler olması olası gibi görünüyor. Özellikle arkada camların en üst donanımda bile otomatik olmaması can sıkıcı. Otomatik değil ama belki çevirmesi çok kolaydır, sadece tek turunda açılıp kapanıyordur düşüncesiyle kontrol ettim. Ama yine eski stil, defalarca döndürmeniz gerek. Bindiğim bir 84 model Mercedes E230 araçta cam açma kapama kolları bahsettiğim gibiydi, çok az çevirmeyle cam tamamen açılıp kapanabiliyordu. Aracın arka koltukları için bir aydınlatma yer almıyor gördüğüm kadarıyla. Bu da bir eksik gibi. Kısaca kabinde ne varsa sürücü ve ön yolcu için. Ama işler arka koltuktakiler için pek iyi değil.

Bunun dışında internet fiyatlarıyla bayideki fiyatlar arasında büyük fark var.

Araç başarılı, ama bahsettiğim donanım eskiklerinin giderilmesini beklemek gerek almak için. Bir de bayiler insafa gelse iyi olur.

• Beyler aracı almayı düşünüyorum fakat şu start stop olayını çözemedim 2000 lira veriyoruz beygir tork artıyor start stop teknolojisi geliyor (ama tam olarak nasıl bir teknoloji çok faydalı mı fark eder mi bilmiyorum ) yakıt tasarrufunda bu 2000 lira fiyatı karşılar mı ? siz ne diyorsunuz ?

son olarak aracı test ettim ama yüksek bir motor sesi vardı clioda.mesela poloda bunu hiç duymadım bu kadar biraz rahatsız etti beni ama tasarımı herşeyi bitirdi biraz clio tarafındayım ama vw güvencesi de aklımı çeliyor bakalım nolcak yorumlarınızı eksik etmeyin bu kararsız dönemimde :D
  • Bugün gittim araca çok heveslendim baktım diğer clio modelleriyle alakası yok büyük arti...aracı sanki megane 3 tarzı yapmışlar ama isinamadim araca... Bilmiyorumda fikrim tamemen değişti ama şu bir gerçek çok az yakan bir araç.... Büyük arac alcaz artıkkk. Duateri düşüncem bende scenic var attan. Inip essege binmeyelim... Bütün yorumlara saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok beğendim aracı, eşim için (dolaylı yoldan yine kendim) için düşünüyorum
  • Gralcan bu araba 208'e on çeker diye düşünüyorum ne dersin?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.