Şimdi Ara

Yeni Clio 4 benzin tüketimi paylaşımı 1.2 16V 75bg ve Turbo 90 bg motorlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
19
Favori
211.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Clio 1.2 ve 0.9 motor seçenekleri arasında kaldım. Şimdi kullanan arkadaşlardan bazı isteklerim olacak. İstanbul şehir içinde kullanacağım ve senede bir bilemedin en fazla toplamda 15000 km yol yapacağım bir arabaya ihtiyacım var. fiyat ve özellik açısından clio da karar kıldım ama bu başlıkta yazılanları okuduktan sonra motor tercihini yapamaz hale geldim, sizlerden ricam ;

Yakıt konusunda 1.2 mi cimridir ? 0.9 mu ?
    Performans olarak orta şiddette araba kullanan biri için 0.9 motora fark verip almaya değer mi ?

Hepinize saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aequitas -- 30 Mayıs 2014; 15:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aequitas

Herkese merhabalar

Clio 1.2 ve 0.9 motor seçenekleri arasında kaldım. Şimdi kullanan arkadaşlardan bazı isteklerim olacak. İstanbul şehir içinde kullanacağım ve senede bir bilemedin en fazla toplamda 15000 km yol yapacağım bir arabaya ihtiyacım var. fiyat ve özellik açısından clio da karar kıldım ama bu başlıkta yazılanları okuduktan sonra motor tercihini yapamaz hale geldim, sizlerden ricam ;

Performans olarak orta şiddette araba kullanan biri için 0.9 motora fark verip almaya değer mi ?

Hepinize saygılar

Merhaba hocam aracımı alalı 1 hafta bugun

İstanbul full trafık ( kopru vs ) dur kalk 7,4 lt yakıyor suanda ben 1.2 joy paket alev kırmızısı aldım cok menmunum . 0,9 kullanmadım ne kdr yakar ve nasıl performans saglar bılmıorum . Ama 1.2 performans arıyorsan bekleme sehır ıcı aracı , eli yuzu duzgun guzel baktıran bır aracım olsun saga sola gıdıyım dıyorsan alınabılcek en gzel arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

quote:

Herkese merhabalar

Hepinize saygılar

İstanbul full trafık ( kopru vs ) dur kalk 7,4 lt yakıyor suanda ben 1.2 joy paket alev kırmızısı aldım cok menmunum . 0,9 kullanmadım ne kdr yakar ve nasıl performans saglar bılmıorum . Ama 1.2 performans arıyorsan bekleme sehır ıcı aracı , eli yuzu duzgun guzel baktıran bır aracım olsun saga sola gıdıyım dıyorsan alınabılcek en gzel arac

Amiral34 teşekkür ederim. Bende sizin gibiyim araba benim için ulaşım aracı sadece. Performans istemiyorum yani öyle sürat yapayım, atik olsun gibi bir derdim yok. Amacım sadece beni gitmek istediğim yere götürmesi. Ayrıca 0.9 motor hakkında motor ustası arkadaşım iyi şeyler söylemedi. O yüzden tercihimi yaptım. Açıklamanıza teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar

Hepinize saygılar

Amiral34 teşekkür ederim. Bende sizin gibiyim araba benim için ulaşım aracı sadece. Performans istemiyorum yani öyle sürat yapayım, atik olsun gibi bir derdim yok. Amacım sadece beni gitmek istediğim yere götürmesi. Ayrıca 0.9 motor hakkında motor ustası arkadaşım iyi şeyler söylemedi. O yüzden tercihimi yaptım. Açıklamanıza teşekkür ederim.

Bende 0.9 alsam mı dıye dusunmustum ılk satıs temsılcısı ılede aramız ıyı oldu orda ellerınde olmasına rağmen 0.9 ve daha fazla para oldugu halde bosver abi hıc satmıyoruz bunu bosver dedı 1.2 joy a yonlendırdı , sana tavsıyem kırmızı al ve muhakak nikelaj ile film cektir , hayırlısı olsun şimdiden

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar

Hepinize saygılar

Bende 0.9 alsam mı dıye dusunmustum ılk satıs temsılcısı ılede aramız ıyı oldu orda ellerınde olmasına rağmen 0.9 ve daha fazla para oldugu halde bosver abi hıc satmıyoruz bunu bosver dedı 1.2 joy a yonlendırdı , sana tavsıyem kırmızı al ve muhakak nikelaj ile film cektir , hayırlısı olsun şimdiden

eyvallah nikelaj yaptırırım inşallah. Teşekkür ederim. Son tahlilde herkese kesinlikle 1.2 motor tavsiye ediyoruz. Kullanılan motordan şaşmayın.

• yalnız 1.2 ile 0.9 motor arasında sadece hacim farkı yok, teknik açıdan da ciddi farklar var. Alırken sadece 1.2 mi 0.9 mu alayım diye düşünmeyin, 1.2 olan atmosferik ve eski tipte bir motor, 0.9 ise daha yeni geliştirilen turbo beslemeli bir motor. Aradaki fiyat farkı da bundan kaynaklanıyor zaten.
  • Clio 1.2 joy ile 75 km yol yaptım. 3 gün oldu.
    Vites uyarılarına uyuyorum ve son derece sakin kullanıyorum. Daha 40 km'yi bile geçmedim arabayla. Kısa mesafede işe git gel yaptım.
    10.5 litre gösteriyor arkadaşlar. Sizce normal mi ? Zamanla açılıyormu ?
  • karacoder kullanıcısına yanıt
    6-7 litreye düşecektir meraketmeyin

• ARKADASLAR HIC Yeni Clio Sport Tourer Icon Turbo 90 bg Stop & Start MODELDEN BAHSEDİLMİYOR KULLANISLI DEGIL MI BI ONERINIZ VAR MI..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacoder

Clio 1.2 joy ile 75 km yol yaptım. 3 gün oldu.
    Vites uyarılarına uyuyorum ve son derece sakin kullanıyorum. Daha 40 km'yi bile geçmedim arabayla. Kısa mesafede işe git gel yaptım.
    10.5 litre gösteriyor arkadaşlar. Sizce normal mi ? Zamanla açılıyormu ?

500-600 km yapımca 7.4-7.2 yı gorucen hocam benım suan 660 km de 7.2 deyım heralde burda kalır dıye dusunuorum carsamba uzun yol yapcam o verıyıde yazarım

• selam..

taksiciyim.

1.2 16v 2013 symbol yakıt tüketimi.
    gayet memnunum önceki aracım 1.5 dci 2011 logan dı neredeyse aynı gibbi bişiy.

uzun yol . biraz virajlı ve inişli çıkışlı. kastamonu merkez/şenpazar arası belki bilenler vardır

video yu izleyinn.

http://www.youtube.com/watch?v=g4RDpbWqn4c
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıcouldnt

selam..

taksiciyim.

uzun yol . biraz virajlı ve inişli çıkışlı. kastamonu merkez/şenpazar arası belki bilenler vardır

video yu izleyinn.

aynen bendede logan1.2 var dizele yakın tüketiyor
    çok memnunum birazda çekişi fazla olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

quote:

Orijinalden alıntı: ıcouldnt

selam..

taksiciyim.

video yu izleyinn.

aynen bendede logan1.2 var dizele yakın tüketiyor
    çok memnunum birazda çekişi fazla olsa

evet çekiş biraz daha iyi olsaymış :) aslında düz de fena değil
    195 leri gördüğümü hatırlıyorum hasta götürürken kastamonu merkeze. tabi yol çok güzel bi kısım yerlerde.

yinede yokuşlarda yüklü iken yetersiz.

8 sene de 4 0km dizel logan alıp değiştiren biri olarak

No lpg No dizel devam benzine :D

• 1.2 authentic kullanan biri olarak soyluyorum bu motor zamaninin gerisinde kalmistir artik 1149cc 75bg ve en kotusude 107 nm tork.olmasi klima acikken yukluyken yokusa sardinmi tirt 4 kisi varken ve klima acikken.isiklardan kalkmak rezillik araba gitmiyor resmen gecen.arkadasa hyundai I20 baktik 1249cc 80bg ve 120 gibi birseydi tuketim 6.5 lt araba bizimkine gore baya seri ve tuketimi dusuk neden hala bu motoru kullaniyor ve gelistirmiyor renault anlamis degilim yap su motoru 120 torklu bari yada 115 en azindan biraz rahatlasin araclar devir saati hep yuksek 120 km hizda 3700 falandi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

1.2 authentic kullanan biri olarak soyluyorum bu motor zamaninin gerisinde kalmistir artik 1149cc 75bg ve en kotusude 107 nm tork.olmasi klima acikken yukluyken yokusa sardinmi tirt 4 kisi varken ve klima acikken.isiklardan kalkmak rezillik araba gitmiyor resmen gecen.arkadasa hyundai I20 baktik 1249cc 80bg ve 120 gibi birseydi tuketim 6.5 lt araba bizimkine gore baya seri ve tuketimi dusuk neden hala bu motoru kullaniyor ve gelistirmiyor renault anlamis degilim yap su motoru 120 torklu bari yada 115 en azindan biraz rahatlasin araclar devir saati hep yuksek 120 km hizda 3700 falandi galiba

aynı şeyler ben söyleyince kızıyor fanatikler ,adamlar 2000 yılından beri 14 yıldır hiç geliştirmemişler renault un yeni benzinli motorlarıda çok yakıyor dizel motorları iyi sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

1.2 authentic kullanan biri olarak soyluyorum bu motor zamaninin gerisinde kalmistir artik 1149cc 75bg ve en kotusude 107 nm tork.olmasi klima acikken yukluyken yokusa sardinmi tirt 4 kisi varken ve klima acikken.isiklardan kalkmak rezillik araba gitmiyor resmen gecen.arkadasa hyundai I20 baktik 1249cc 80bg ve 120 gibi birseydi tuketim 6.5 lt araba bizimkine gore baya seri ve tuketimi dusuk neden hala bu motoru kullaniyor ve gelistirmiyor renault anlamis degilim yap su motoru 120 torklu bari yada 115 en azindan biraz rahatlasin araclar devir saati hep yuksek 120 km hizda 3700 falandi galiba

aynı şeyler ben söyleyince kızıyor fanatikler ,adamlar 2000 yılından beri 14 yıldır hiç geliştirmemişler renault un yeni benzinli motorlarıda çok yakıyor dizel motorları iyi sadece

evet arkadasa clio 3 1.5 dci aldik baya iyi tuketimi ve oldukca.seri arac

• son sayfaya bakıyorum. 0.9 motor önermeyen reno satıcısı 1.2 öven insanlar.sonra birden mod değişiyor 1.2 motorun 14 senedir geliştirilmediğinden bahsediliyor.foruma anlam vermek mümkün değil
  • 1.2 75 bg aldıktan sonra mecburen seviyosunuz yapacak birşey yok

• Merhaba aracım 2012 Kasım çıkışlı km 10.500 94 km sabit hızda ortalama 4.6 ya kadar düşüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul şehir içi sakin kullanım 0.9 tce 100km' de 6,7lt ortalama. 6,5 larda geziyordu fakat son günlerde klima' da açtım, dur kalk da yaptım yani baya trafikte de kaldım.

Bu arada 530 km' dir yol bilgisayarını sıfırlamadım. Sıfırladığımdan bu güne 230 liralık yakıt aldım. 530 km geçtim. Yol bilgisayarı halen 200 km gidersin diyor da. 150 km gitsem bile 680 km yapar. eh İstanbul şehir içi benzinli araç için fena değil sanırım..

ağustosta uzun yola çıkacağım bakalım ne yakacak?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.