Şimdi Ara

Yeni Clio 4 benzin tüketimi paylaşımı 1.2 16V 75bg ve Turbo 90 bg motorlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
19
Favori
211.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Clio Icon 1.2 Turbo EDC 120 bg, bu aracın şehir içi tüketimi kaç kuruş arkadaşlar.
  • Kullanım Şartları na bağlı yoğun trafikte 40-45 sakin kullanım 35 krş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 10 Eylül 2014; 16:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator1993

Kullanım Şartları na bağlı yoğun trafikte 40-45 sakin kullanım 35 krş

teşekkür ederim bilgi için. Arabanın performansı yeterlimi acaba.
  • padaroglu28 kullanıcısına yanıt
    Bence şahane bir çekişi var edc ile çok zevkli bir hal almış araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.9 TCE ICON LPG KULLANNAN VARMI ?
  • 2014 1.2 joy paketlerde çelik jant varmı arkadaşlar, yoksa kapaklı jantmı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: padaroglu28

2014 1.2 joy paketlerde çelik jant varmı arkadaşlar, yoksa kapaklı jantmı var.

Kapaklı.touch ise sac jant ama aluminyum jant gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • athırsızı A kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: drive_earth

Hafta sonu izmir Gayem otogazda aracıma (0.9 TCE 90 bg) BRC MY_11 lpg kiti taktırdım simit tüp 47 lt hacimli ve stepne yerine tam oturdu. kabaca bir hesapla benzinli kullanımda 100 km hızı geçmeden uzun yol kullanımında yaklaşık 4.5 litre benzin tüketen aracım artık aynı kullanımla 5.5 lt lpg tüketiyor.. yani yaklaşık (4.90 tl benzin) 23 kuruşluk tüketim 15 kuruşa(lpg 2.70) düşmüş vaziyette. yaklaşık %35 oranında tasarruf ediyor bu fiyatlarla ki lpg 2.30 lara kadar bulunabiliyor izmirde. kit fiyatı 1600 tl isterseniz hdi sigortadan 3 yıl süreyle sübap ve vb hasarlar için 3000 Tl ye kadar hasar ödemeli sigorta yaptırabiliyorsunuz. LPG montajından sonra 500 km kadar bir uzun yol kullanımım oldu şu ana kadar bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Montaj oldukça itinalı bir şekilde yapıldı son derece memnunum işçiliklerinden. Zamanla daha ayrıntılı bilgi verebilirim kullanımda bir sıkıntı çıkarsa paylaşırım. Herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: genesa

quote:

Hafta sonu izmir Gayem otogazda aracıma (0.9 TCE 90 bg) BRC MY_11 lpg kiti taktırdım simit tüp 47 lt hacimli ve stepne yerine tam oturdu. kabaca bir hesapla benzinli kullanımda 100 km hızı geçmeden uzun yol kullanımında yaklaşık 4.5 litre benzin tüketen aracım artık aynı kullanımla 5.5 lt lpg tüketiyor.. yani yaklaşık (4.90 tl benzin) 23 kuruşluk tüketim 15 kuruşa(lpg 2.70) düşmüş vaziyette. yaklaşık %35 oranında tasarruf ediyor bu fiyatlarla ki lpg 2.30 lara kadar bulunabiliyor izmirde. kit fiyatı 1600 tl isterseniz hdi sigortadan 3 yıl süreyle sübap ve vb hasarlar için 3000 Tl ye kadar hasar ödemeli sigorta yaptırabiliyorsunuz. LPG montajından sonra 500 km kadar bir uzun yol kullanımım oldu şu ana kadar bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Montaj oldukça itinalı bir şekilde yapıldı son derece memnunum işçiliklerinden. Zamanla daha ayrıntılı bilgi verebilirim kullanımda bir sıkıntı çıkarsa paylaşırım. Herkese iyi forumlar.

selamlar. 2009 model forester 2.0lt benzinli aracıma lpg taktıracağım. subaru araçlarda lpg uygulaması sonrasında 30-40bin km kadar sonra sübap sorunu oluyor ve yaklaşık 3-4bin-tl masraf çıkıyor. mümkünse bahsetmiş olduğunuz sigorta uygulamasını alırsam benim için baya avantajlı olacaktır. sigorta masrafı nedir hocam biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

quote:

Orijinalden alıntı: genesa

quote:

selamlar. 2009 model forester 2.0lt benzinli aracıma lpg taktıracağım. subaru araçlarda lpg uygulaması sonrasında 30-40bin km kadar sonra sübap sorunu oluyor ve yaklaşık 3-4bin-tl masraf çıkıyor. mümkünse bahsetmiş olduğunuz sigorta uygulamasını alırsam benim için baya avantajlı olacaktır. sigorta masrafı nedir hocam biliyor musunuz?

ben sadece mesajı alıntılamıştım. soruyu @drive_earth a sorarsanız sanırım cevap verebilir.

• Arkadaslar uzun yol yaptım aracım 1.2 75 bg 185 km hızı gördüm inanın o zaman içiyor sakın kullanımda cok iyi yakıtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.9 kullanma fırsatım oldu yakın bir tarihte kocaeli gibi bir şehirde kullandım aracı. Şehir içi ve koü yolunda kullandım birde aynı gün içinde 150 km uzun yol yaptım. Hız 130 dan aşağı hiç inmedi neredeyse. En son arabadan inerken 5.8 ortalama bir değer aldım. 1.5 ile aynı kullanımda 4.8 yaptığımıda belirtmek isterim. Gt line ile kesinlikle bazı c segment arabalara alternatif olmuş diyebilirim. Leon siparişim olmasa gt line ı ciddi ciddi düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _boyacı -- 4 Ekim 2014; 1:14:55 >
  • Clio 3 1.2 75 Bg aracımla bu yaz Ankara ya uzun yol yaptım depoyu fulleyip, gideceğim güzergah 580 km. bir depoyla Ankara'ya gittim ve orda gezdim ışık yandığında 658 km gösteriyordu bilginize...

• 0.9 Tce ve 1.2 karşılaştırmasında aynı yakıyor yorumu gerçekten enteresan
    0.9 Turbo avantajını her anlamda daha iyi, uzun yolda 0.9 motor sadece şehir içi kullanımda 1.2 kullanılması daha mantıklı olur düşüncesindeyim .
    1.2 Edc ise tamamiyle Konfor

Tercih ise konfor performans 1.2 Edc
    Konfor Ekonomi 0.9 Tce
  • arkadaşlar dizel dahil 16 farklı seçenek var bunlardan en avantajlı hangisi yakıt benzin olarak dizel zaten belli

bunlardan birisini almaya değer mi?

Yeni Clio Touch Turbo 90 bg Stop & Start

Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start
  • 1.2 sıralamaya giremedi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

1.2 sıralamaya giremedi yani

Şehir içi kullanım için ideal uzun yolda 1.2 yorabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _boyacı

0.9 kullanma fırsatım oldu yakın bir tarihte kocaeli gibi bir şehirde kullandım aracı. Şehir içi ve koü yolunda kullandım birde aynı gün içinde 150 km uzun yol yaptım. Hız 130 dan aşağı hiç inmedi neredeyse. En son arabadan inerken 5.8 ortalama bir değer aldım. 1.5 ile aynı kullanımda 4.8 yaptığımıda belirtmek isterim. Gt line ile kesinlikle bazı c segment arabalara alternatif olmuş diyebilirim. Leon siparişim olmasa gt line ı ciddi ciddi düşünürdüm.

aynı kullanımda 1,5 derken dizelden bahsediyorsunuz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: _boyacı

0.9 kullanma fırsatım oldu yakın bir tarihte kocaeli gibi bir şehirde kullandım aracı. Şehir içi ve koü yolunda kullandım birde aynı gün içinde 150 km uzun yol yaptım. Hız 130 dan aşağı hiç inmedi neredeyse. En son arabadan inerken 5.8 ortalama bir değer aldım. 1.5 ile aynı kullanımda 4.8 yaptığımıda belirtmek isterim. Gt line ile kesinlikle bazı c segment arabalara alternatif olmuş diyebilirim. Leon siparişim olmasa gt line ı ciddi ciddi düşünürdüm.

aynı kullanımda 1,5 derken dizelden bahsediyorsunuz değil mi

Evet hocam 1.5 dizel

• 0,9 lt için 10 lt den bahseden var yahu ...10 lt gören oldu mu aranızda
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.