Şimdi Ara

Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start **Yakıt Tüketimi** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
17.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    görmeyen veya bilmeyen arkadaşlara bilgi amaçlı, bolu istanbul arası 5,2 ortalama ile geldim 120 km sabit hız aracım tce 90 s&s (otoban çıkışında ise 3 km'lik yolu 40 dakikada aldım)
  • 0.9 icon bursa sehirici ortalama hiz 23 yakit tuketimi 5.5 sehirdisi ilk defa bugun kullanilacak 90 a sabitleyip gidecegim sehirici daha asagisini yakalayan var mi?

Not: inanmayan olursa resim koyabilirim. Yalniz asiri sakin kullaniyorum. Surus zevki sifir. Biraz devirli ya da rampada kullanirsak yakit tuketimi firliyor. Ayni yolda ben 5.5 ortalama tuttuyorken babam 7 litreleri goruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Aracım Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start Şuan 3500 km de.
    ARNAVUTKÖY / TAŞOLUK tan , SAPANCA arası , ORTALAMA 4.4 Litre
    Yolun % 90 lık kısmını REGÜLATÖR ile geldim.
    Bu yolun tam tersinde yine % 90 REGÜLATÖR ile ( SAPANCA / TASOLUK ) ORTALAMA 4.3 Litre yapmıştım.

Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start      **Yakıt Tüketimi** Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start      **Yakıt Tüketimi** Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start      **Yakıt Tüketimi** Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start      **Yakıt Tüketimi**

• Merhaba, Aracım Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start Şuan 3500 km de.
    Bu kez aracın zorlanmış verilerini paylaşmak istedim ,
    Yine ARNAVUTKÖY / TAŞOLUK tan , SAPANCA arası , ORTALAMA 6,5 Litre

KISACA ARKADAŞLAR BU ARAÇ YAKMIYOR , BU BENİM YORUMUM VE ARAÇTAN ÇOK MEMNUNUM...
     Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start      **Yakıt Tüketimi** Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start      **Yakıt Tüketimi** Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start      **Yakıt Tüketimi** Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start      **Yakıt Tüketimi**

• quote:

Orijinalden alıntı: windowsosman

Merhaba, Aracım Yeni Clio Icon Turbo 90 bg Stop & Start Şuan 3500 km de.
    Bu kez aracın zorlanmış verilerini paylaşmak istedim ,
    Yine ARNAVUTKÖY / TAŞOLUK tan , SAPANCA arası , ORTALAMA 6,5 Litre

KISACA ARKADAŞLAR BU ARAÇ YAKMIYOR , BU BENİM YORUMUM VE ARAÇTAN ÇOK MEMNUNUM...

abi o ekranda benım sadece aracın kmsı yazıyor.yakıt tuketımlerını nasıl gorebılırım?

• netscarter kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yazıyor ya ilk resimde 100 kmde 6.5 litre benzin tüketiyor. Bu da kmde 31 kuruş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Arkadaşım yazıyor ya ilk resimde 100 kmde 6.5 litre benzin tüketiyor. Bu da kmde 31 kuruş yapar.

hayır ben ondan bahsetmiyorum.Ben de dün itibariyle bu araçtan aldım.Ama bende o resimlerdeki ekranda sadece aracın kaç kmde olduğu yazıyor.Aracımda nereden görebilirim yakıt tuketımını? bunu soruyorum
  • netscarter kullanıcısına yanıt
    Sağdaki silecek kolunun üstün aşağı yukarı tuşlar var. Oraya basarsan menü değişir. İkisine basılı tutarsan rakamlar sıfırlanır.
  • quote:

Sağdaki silecek kolunun üstün aşağı yukarı tuşlar var. Oraya basarsan menü değişir. İkisine basılı tutarsan rakamlar sıfırlanır.

Çok Çok teşekkür ederim.Öğrenmek istediğim buydu.
  • quote:

abi yok yaa deniyorum değişmiyor ekran sadece km yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netscarter

quote:

Arkadaşım senin aracın ne? Resimde görülen yer aracın yol bilgisayarı onun altında da km bilgisi var. Km bilgisi olan yer gaza basınca değişen büyük rakamlarla görülen yerdir. Resimde görülen yer ise yol bilgisayarı küçük rakamlar ve yazılar var. Yol bilgisayarındaki bilgiler söylediğim yerden değişiyor. Benim aracım icon bende var ama sizin joy ise ve joylarda yol bilgisyarı yoksa bilmiyorum. Hiç bulamazsan kullanma kitapçığına bak.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım senin aracın ne? Resimde görülen yer aracın yol bilgisayarı onun altında da km bilgisi var. Km bilgisi olan yer gaza basınca değişen büyük rakamlarla görülen yerdir. Resimde görülen yer ise yol bilgisayarı küçük rakamlar ve yazılar var. Yol bilgisayarındaki bilgiler söylediğim yerden değişiyor. Benim aracım icon bende var ama sizin joy ise ve joylarda yol bilgisyarı yoksa bilmiyorum. Hiç bulamazsan kullanma kitapçığına bak.

Benim aracım da icon 0.9.

Yalnız bir forumda gördüğüm bilgiye göre 30kmnin üzerindeki hıza çıktıgımda bakmam gerekıyormus sanırım.ben aracım park halındeyken denemeye çalıştım.değişmedi arac km ekranı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim aracım da icon 0.9.

Yalnız bir forumda gördüğüm bilgiye göre 30kmnin üzerindeki hıza çıktıgımda bakmam gerekıyormus sanırım.ben aracım park halındeyken denemeye çalıştım.değişmedi arac km ekranı

bilgiler değişmiyorsa servise götürün, aracın hareket halinde olması gerekmiyor bilgiler park halinde de değişiyor, aynı araç bende de var.

• Çoğu şehir içi, eco mod
    400 litre 8700 km
    ortalama 36 km/h hız
    kilometrede 18,4 kuruş (mazot 4 lira hesabı ile)
    icon 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 14 Kasım 2013; 22:24:44 >
  • Aracım 1000km de ortalama 5,9 lt şehir içi gayet iyi bence
  • Icon 0,9 TCe sahibiyim. İstanbul şehiriçi tüketimim ortalama 5.8 lt, ortalama sürat ise 38 km/s.
  • Turbo 90hp sehir ici 6.5lt km tam 5000 de acaba daha düşermi? Mevsimin kış olması ve kışlık lastikler ortalamayı arttırmi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SMT u23r kullanıcısına yanıt
    hava ısınınca 5.5 ları görürsün büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.