Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_3406

Hocam sende gitmişsin tam tatil zamanı forum a yazmışsın :)) cevap alamaman kötü olmuş.

Ben 2 ayda 4 bin km üzeri yol yaptım 1.2 75 bg. lik model ile. ş.dışı ortalamam 5.3 lt nin altına düşmedi hiç. (tabi ki her yolculuğumda araç doluydu). Araç 90 km hızla giderken anlık tüketim zaten 4.5 ile 5.5 arasında gösteriyor düz yolda. 110 km ile 130 km arası sürekli kullanımda 6,0 lt görürsün yolculuğun sonunda ancak 130 km yi aşan hızlarda sürekli kullanımda şehir içi tüketimi kadar bir tüketim yapar.

Şehir içi kullandığım km toplam 500 km yoktur. Ortalamam 6,5 lt en fazla, bu değerin üstüne çıkmadım hiç. Ama şehir içi özellikle sakin kullanıma çok dikkat ettim.

Zam diye yazmışsın siteye baktım bir zam yok ama kampanyalar bölümündeki fırsatları kaldırmışlar ve geçen ay başında da aynısı olmuştu, zam görünmüyordu ancak kampanya kısmında hiçbir fırsat yoktu ve ertesi gün Bin TL den fazla zam gelmişti. Alabilir ise şimdiden aracın hayırlı olsun

Tessekurler açıklayıcı cevapiniz için...
    Daha aydınlatıcı oldu zam evet olcak ama bayiilerin verdiği fiyatlar çok tutarsız çok canımı sıktı bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Zaten fiyat konusunda clio nun ilk çıktığı günden itibaren sıkıntı var. Bayiler bir kuruş indirmeyi bırakın indirimin adını bile andırmıyorlar. Yapmak gereken benimde yaptığım gibi ekstraları fazlalaştırmak :) trafik sigortası, kasko, park sensörü, halı paspas, krom paket, kol dayama, koltuk + boya koruma gibi sonradan yapılması gereken özellikleri aracın alış fiyatına dahil ettirmeye çalışmak :) O zaman belki biraz olsun insanın içine siniyor..
  • quote:

Zaten fiyat konusunda clio nun ilk çıktığı günden itibaren sıkıntı var. Bayiler bir kuruş indirmeyi bırakın indirimin adını bile andırmıyorlar. Yapmak gereken benimde yaptığım gibi ekstraları fazlalaştırmak :) trafik sigortası, kasko, park sensörü, halı paspas, krom paket, kol dayama, koltuk + boya koruma gibi sonradan yapılması gereken özellikleri aracın alış fiyatına dahil ettirmeye çalışmak :) O zaman belki biraz olsun insanın içine siniyor..

Ama bu saydığıniz artı opsiyonlari hicbir bayii vermiyor yani ben çok tandır araştırıyorum park sensorunu bile zor eklediler....

Benim ekstra olarak aldıklarım
    park sensörü, koltuk+boya koruma, trafik sigortası, sis farı, fasılalı silecek, yedek lastik. Bu özellikleri vermiyor mu siz sorduğunuzda bayiler. İyice zıvanadan çıkmışlar o zaman
  • quote:

Benim ekstra olarak aldıklarım
    park sensörü, koltuk+boya koruma, trafik sigortası, sis farı, fasılalı silecek, yedek lastik. Bu özellikleri vermiyor mu siz sorduğunuzda bayiler. İyice zıvanadan çıkmışlar o zaman

Şimdi yaklaşık 5 bayiyı aradım kimse fiyat vermiyor....
    Artı opsiyon bile eklemiyorlar nakit alicam diyorum o bile fayda etmiyor siz nerden aldı iz belki yardımcı olurlar

• quote:

Aracımın gündüz farlarını sürekli yanar hale getirdim. Çok hoşuma gitti. Sizce ???
     YENİ CLIO SPORT TOURER

Nasıl yaptınız hocam?

Hocam ben İstanbul Kartal ASF otodan aldım. Birde burayla görüşün isterseniz. İnŞALLAH yardımcı olurlar.
  • 4Marilyn kullanıcısına yanıt
    Hocam servisten yaptırdım. Hep aklımdaydı nasıl olur falan derken clio IV sayfasında yaptıran bir arkadaşın yardımı ile Ankara da serviste yaptırdım.
  • quote:

Hocam ben İstanbul Kartal ASF otodan aldım. Birde burayla görüşün isterseniz. İnŞALLAH yardımcı olurlar.

Bende pendik asfden aldım bu fiyatları park sensoru bile zor verdiler ikiside asf ama fark var desenize...

Evet ancak biraz ısrarcı olmak gerek sanırım bayiler burunlarında kıl aldırmıyor çünkü. Birde fiyat konusunda istediğinizi alamamanızın sebebi ellerinde araç olmayışından da kaynaklı olabilir, ben Gazi Osman paşa da oturuyorum aracı kartaldan aldım, evimin yakınındaki reno bayisindeki satış elemanı araç bakıp haber verecekti 1 hafta ne arayan var ne soran, bende farklı bayiler ile görüşmeye başladım ve sonra bir tanıdık vasıtası ile ASF ye yöneldim.
    Bir ihtimal belkide zam gelecek ihtimali yüzünden bu kadar katı davranıyor olabilirler. Hayırlısı olsun hocam.
    Hocam sitede zam görünmüyor, bu senin için iyi haber :) Sana tavsiyem 1.2 motorlu bir clio test etmen, Beylik düzü BİKA da varmış clio IV 1.2 75 Bg. test sürüşü yapın belki istediğiniz şartları onlar sağlarlar anlaşıp aracı alabilirsiniz :)
  • quote:

Hocam sitede zam görünmüyor, bu senin için iyi haber :) Sana tavsiyem 1.2 motorlu bir clio test etmen, Beylik düzü BİKA da varmış clio IV 1.2 75 Bg. test sürüşü yapın belki istediğiniz şartları onlar sağlarlar anlaşıp aracı alabilirsiniz :)

Sitede zam yok ama bugün bayiiden arayıp söyledikleri rakamlar fenaydi 35.750 yani delirmemek elde değil

Metalik renk, yedek lastik sis farı, fasılası silecek seçenekleri dahil bu fiyat mı ???
  • quote:

Metalik renk, yedek lastik sis farı, fasılası silecek seçenekleri dahil bu fiyat mı ???

Boş araç fiyatı verdiler bana...

Bende vazgeçtim artık bu zamlardan sonra ne olcagi belli değil araç ali.irmi alinmazmi bilmiyorum

Yuh hakikaten bu kadar zam, belki aralık ayını beklemenizde fayda olabilir.
  • quote:

Yuh hakikaten bu kadar zam, belki aralık ayını beklemenizde fayda olabilir.

aynNen sitedkı fıyatları gordunuzmu ??????

Yeni Clio Sport Tourer Joy 1.2 16v 75 bg
    36.250 TL

fiyatlara bak bee ılk cıktıgında alcaktık sımdı baya bır karla satardık ya bu dolar uero mevzusu degıl adamlar ne zam yapıyorlar ya BUKADARDA PİŞKİNLİK OLMAZ
  • araç tuttu,

mavsim yaz,

avro attı.

adamlar neden indirim yapsın
  • Aracı abime aldık.
    Ama resmen hayalkırıklığına uğradım.
    Dış güzelliğini, iç malzeme kalitesine ve motoruna yansıtamamışlar malesef.
    Teybin ses düğmelerinden, havalandırma çıkışlarına, güneşliklere kadar ucuzluk akıyor.
    35 bin liraya ancak bu kadar oluyo derseniz saygı duyarım.
    Ama bu arabanın ederi bu değil malesef. 35 bin lira bu arabaya çok.
    17 yıllık renault kullanıcısı olarak birçok farklı model renault aldım, kullandım.
    Bu aracı da almayı düşünüyordum, ancak bu saçma fiyat politikasından sonra renaulttan uzaklaştım.

Alan arkadaşlar yanlış anlamasın, araç görüntü olarak çok güzel. Ve yüksek beklentiye girmediğin sürece alan kişiyi üzmez. Ama firmanın politikası çok yanlış.
    Hakikaten zam gelmiş benim aldığım fiyatın üzerine tam 3.000 TL zam gelmiş. Bu EUR ve USD dalgalanması sıfır araç alacak arkadaşların planlarını alt üst etti. Bu fiyat değişimleri ikinci ellide etkileyecek şu aralar kesinlikle araba alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseker

Aracı abime aldık.
    Ama resmen hayalkırıklığına uğradım.
    Dış güzelliğini, iç malzeme kalitesine ve motoruna yansıtamamışlar malesef.
    Teybin ses düğmelerinden, havalandırma çıkışlarına, güneşliklere kadar ucuzluk akıyor.
    35 bin liraya ancak bu kadar oluyo derseniz saygı duyarım.
    Ama bu arabanın ederi bu değil malesef. 35 bin lira bu arabaya çok.
    17 yıllık renault kullanıcısı olarak birçok farklı model renault aldım, kullandım.
    Bu aracı da almayı düşünüyordum, ancak bu saçma fiyat politikasından sonra renaulttan uzaklaştım.

Alan arkadaşlar yanlış anlamasın, araç görüntü olarak çok güzel. Ve yüksek beklentiye girmediğin sürece alan kişiyi üzmez. Ama firmanın politikası çok yanlış.

35 bin lirayı hakeden daha iyi bir sıfır araç varmı?

3bin lira daha verip şunu alırım demeyin. böyle düşünürsek herkesin D sınıf araca binmesi lazım çünki.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.