Şimdi Ara

yeni clio-yeni corsa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • joushkun düşünüdüğün için saol ama bana gereksz beton sen bence onu eve götür evde birilerine ! lazım dır o beton inan bana tecrübeme dayanarak söylüyorum mutlu edersin onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

anlamıorum ya bu kadarda bilmeden sallanmaz clio nasıl corsa dan daha iyi işçiliğe sahip olabilir beyler kendinize gelin reno ne zaman Opel e kafa tutar oldu saçmalık bence ben bu iki aracı kıyas bile etmem yeni Corsa çok şık olmuş clio ise abisi meganın ufaltılmış klonundan öteye gidememiş bence

Kompleksin varsa bunu forum ortamlarına yansıtmak zorunda değilsin, 2 aracı da gidip inceleyen biri anlar hangisinin malzeme kalitesi daha yumuşak daha sessiz, işçilik noktaları daha sağlam vs. Biraz objektif olalım lütfen, ayrıca Clio'nun megane ile tasarım açısından alakası bile olmazken, Corsa resmenn XS Astra olmuş.. Ön-arka far ızgara yapısı vs. Ben bunu eleştirmiyorum sonuç olarak bir markanın belli bir tarzı vardır ama şunun için dedim Clio megane'a benziyorsa Corsa Astra'nın aynısıdır!

• "eski köye yeni adet" gibi atasözleri anlamında cümleler kullanmasak daha iyi olur. renault ne zaman opelden iyi olmuşki anlamı da yanlış tabiki. elbet clio da corsadan kaliteli iç malzeme sunabilir. corsanın içini canlı canlı görmedim ama clio gerçekten baya kaliteli duruyor.
  • ben corsa alırdım
  • bence corsa hem kaliteli hemde çok şık
  • Corsa çok şahane, ama yol bilgisayarı yok

Yani Cosmo alman lazım o da çok pahalı

Enjoy alcaktım 26 milyar 1.2 si...

Sonra vazgeçtim, o kadar para bayılcan hemde yol bilgisayrı yok arka camalr çevirmeli...

Gerçi ben 2 kapı alırdım ama neuse
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

ısıtmalı direksiyon, hisse duyarlı fren oh ne ala memleket...........
    ne yapıyor bu ısıtmal direksiyon avuç içlerini mi ısıtıyor.hisli frende herhalde benim frene basacağımı önceden tahmin ediyordur.ya bırakın bu ayakları arabadan bahsediyoruz uzay gemisinden değil.napıcan ısıtmalı direksiyonu arabayı direkisiyona oturuptamı sürücen.fren hissedip frene basacaksa bende arka koltukta kahve içim arabayı o kullansın.nede olsa hissediyor yolu mu bulamıcak.

bu kış günüde ısıtmalı direksiyonun çok iyi olacağını düşünüyorum ben şahsen çünkü gerçekten direksiyon ayrı bir soğuk yahu ellerim donuyor

• iyide bahsedilen donanımlar yokki Türkiyedeki donanımında..

Birde biri şu hisli fren olayını anlatsın ya.. Nedir ne işe yarar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

iyide bahsedilen donanımlar yokki Türkiyedeki donanımında..

Birde biri şu hisli fren olayını anlatsın ya.. Nedir ne işe yarar?

hisli fren olayı şu...
    frene basma miktarına göre ışıldama az veya çok oluyor.yani ani frende çok daha parlak yanıyor stoplar
  • clio 3 ü daha çok beğeniyorum corsadan.
    clio çok konforlu vede sessiz bir araç.
    ayrıca daha iyi görünüyor.

benim fikrim tabi...
  • hisli fren çok güzel ve önemli bir donanımmış bence her araçta olmalı.

Çok tuttum 10 numara..

Full fren yapınca sis farı gibi parlasa, normal az frende az yansa çok kaza önler
  • ben ikisinide kullnamış biri olarak
    a)işçilik ve duruş olarak corsa diyorum
    b)malzeme kalitesi olarak corsa diyorum
    c)yol tutuş olarak ve performans olarak 90 hp dizel corsa derim
    d)benzinde eşit
    e)dijital bilgi ekranı olarak clio.çünkü corsa da yok bildiğim kadarıyla.benim baktıklarımda ve kullandığımda yoktu.
    f)süspansiyon olarak ikiside eşit

sonu. bence corsa

• corsa nereeee clio nere
  • Ikisinede bindim, ikiside eskilerine nazaran daha bi buyumus daha bi ferahlamis. Ama ne yalan soyleyim, corsa daha hosuma gitti. Bakat ayni segmentte 207'de cok guzel olmus bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.