Şimdi Ara

Yeni Corolla mı ? Jetta mı? Opel Astra mı? Cruze mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
12.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iakbay06

esnaf zihniyetli adam zaten cruze u listesine koymaz.
    Cruze u donanımlı alıyor adam dikkatinizi çekerim,corolla boşline ve daha pahalı.
  • ben olsam jettayla astraya yoğunlaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcspain

quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

cruze fazla yakıyor diyorlar zaten jetta yı alırsan en full versiyonu almak istiyorum astra bana f/p açısından daha iyi geldi baya bi indirimli

cruze 1 litre fazla yaksa bile 10 15 bin ucuza aldığınız için aradaki yakıt farkını her şartta amorti etmeniz yıllar sürer.
    cruze u eğer yakıtı için eliyorsanız 1 litre az yakayım derken kazık yemeyin.
    Zira cruze un donanımlısı fiyatına astranın boşunu alıyorsunuz.

Astra az mı yakıyor sanki? Zaten motorları, şanzumanı falan birçok şeyi ortak. İkisi de ağır, ikisi de hantal araç. 1.4 turbo motorlar aynı, atmosferik motorda chevrolet daha güncel diye biliyorum.

yanlış olmasın ama ben chevrolet ve astra nın ortak değil sadece aynı distribütör tarafından dağıtıldığını biliyorum

ikisi de general motors altında olan firma. Ne kadar farklı olabilir sizce? Arka süspansiyonları bile aynı. watts z-link olarak geçiyor. Motorlar zaten aynı ama atmosferikte astra daha eski motor kullanıyor. 1.4 turbolar aynı. Platformlar da emin değilim ama %90 ortak.

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

cruze fazla yakıyor diyorlar zaten jetta yı alırsan en full versiyonu almak istiyorum astra bana f/p açısından daha iyi geldi baya bi indirimli

cruze 1 litre fazla yaksa bile 10 15 bin ucuza aldığınız için aradaki yakıt farkını her şartta amorti etmeniz yıllar sürer.
    cruze u eğer yakıtı için eliyorsanız 1 litre az yakayım derken kazık yemeyin.
    Zira cruze un donanımlısı fiyatına astranın boşunu alıyorsunuz.

Bu şartlar altında bir corolla alındığını düşünelim cruza göre belki biraz fazla ödeyecek üstelik az yakarak aradaki farkın kapanmasına bile gerek yok bi kere corollanın 2. eli cruze a göre çok daha iyi cruze chevroletin olumsuz imajı ve çok yakması sebebiyle 2. eli pek iyi olduğu söylenemez hatta chevroletin özellikle cruze da uygulamıış olduğu fiyat politikası sebebiyle 2. eli hiçte iyi değil hatta değer kaybına hazır bırakın corollayı bugün bi focus , astra , jetta da Türkiye'de rüştünü kanıtlamış modeller 2. eli cruzedan çok daha iyi

Benim fikrimi soracak olursanız daha yeni çıkmış bir model oluşu gerek marka imajı ve ülkemizde Toyotanın 2. elini tabiri caizse altın gibi oluşu Corollayı ön plana çıkarıyor corolla yeni modeliyle çok şık bir araç olmuş.

ben 2005 te sıfır corolla terra almıştım 30000 tl ye 2008 de 22000e sattım 2012 de 2.el 2006 corolla terra aldım 25000 tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcspain -- 31 Temmuz 2013; 12:51:34 >

• hiçbirini almaz direk octaviaya koşardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

hiçbirini almaz direk octaviaya koşardım.

insanlası yalnış yönlendirmeyin. octavia denilen araç bu araçlarla kıyas edilemeyecek kadar kötü bir araç. yalıtım sıfır iç kalite -1 bla bla
  • Astra 1.4 t

• quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

insanlası yalnış yönlendirmeyin. octavia denilen araç bu araçlarla kıyas edilemeyecek kadar kötü bir araç. yalıtım sıfır iç kalite -1 bla bla

kötü öyle mi?
  • quote:

quote:

quote:

kötü öyle mi?

evet hocam zorunamı gitti acı gerçek ? 70-80 bin tl bir metal yığınına para vericeksiniz sonrada yolda yürüyen kurbağanın sesini yandaki aracın rölantideki motor sesini içerden dinleyeceksiniz. O kadar paraya gerek yok 1980 model murat 131de aynı özellikleri taşıyor hemde 2500tl ye bilginiz olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

kötü öyle mi?

evet hocam zorunamı gitti acı gerçek ? 70-80 bin tl bir metal yığınına para vericeksiniz sonrada yolda yürüyen kurbağanın sesini yandaki aracın rölantideki motor sesini içerden dinleyeceksiniz. O kadar paraya gerek yok 1980 model murat 131de aynı özellikleri taşıyor hemde 2500tl ye bilginiz olsun

hayırlı günler kendinize iyi bakın.

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz octavia kaç model ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kötü öyle mi?

hayırlı günler kendinize iyi bakın.

sizde kendinize dikkat edin. Octavianızada fazla yüklenmeyin malum yanık kokusu falan gelirse kalorifer peteklerinden hoşunuza gitmeyebilir... Hayırlı günler.Araçları kıyas ederkende dikkatli olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

1920
  • quote:

quote:

1920

O zaman normal. Güncel kasa octi fena bir araç değil. En azından sizin vurduğunuz kadar değil.

• quote:

quote:

quote:

1920

O zaman normal. Güncel kasa octi fena bir araç değil. En azından sizin vurduğunuz kadar değil.

ben vururken fiyatlarına göre vuruyorum hocam. Dediğimiz araç 50-55 bin bandında olsa en full olanı her türlü sineye çekilir bazı şeyleri. Lakin 70-80 bin veripde yalıtımsız bir araca binmek insana harbiden koyar en azından bana koyar bilmiyorum.

• 1-Corolla
    2-Astra
    3-Jetta

Astra çok güzel bir araç fakat iç hacmi küçük özellkle arkasında ve şoförün yanındaki rahat edemiyor
    Corollalar sorunsuz araba..
    Jettayı tam bilmiyorum ama kasası çok güzel fakat sorunlu bir araç olduğunu söyleyenler duydum
  • Chevrolet avrupadan çekiliyor belki size ileride bu marka sorun yarata bilir.. Yanlışım varsa düzeltin
  • cruze alırsanız satarken zorlanırsınız. yeni corolla performans düşük. jetta ve opel ikisinden birini tercih edebilirsiniz benim tercihim opel olurdu.
  • yeni clioların şekli çok güzel bi bakın isterseniz ben begendim.
  • Fluence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.