Şimdi Ara

Yeni COROLLA Motordan gelen ses !! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadece pejo değil, mersedes,bmw'nin dizelleri bile traktör gibi...hele ki seat dizeller...
    quote:

Orjinalden alıntı: rahan35

Soğuk havalarda ilk çalışmada 2-3 saniye garip sesler çıkmasının bir sorunun işareti olduğunu sanmıyorum.

Siz bir de Peugeot grubu motorların sesini dinleyin, D4-D'lerin sesinin ne kadar sağlıklı olduğunu bir kez daha anlarsınız.
  • Sadece gürültü olarak değil de motordan gelen kayış sesi ve tıslama gibi sanki sıkıştırırken hava kaçırıyormuş gibi bir ses geliyor.

D4-D resmen saat gibi tıkır tıkır ve ses seviyesi gerçekten çok daha az.

Artı bir şey daha, D4-D'lerde devir yükselse de muadilleri gibi sesi çok yükselmiyor. Kardeşimde Peugeot 207 1.6 90hp dizel var, devir yükselince özellikle düşük viteslerde motor sesi çok yükseliyor ve uğultu gibi geliyor kulağa.
  • Evet haklısınız . Ben 207 kullanıcısıyım 1.6 hdi 90 hp. ses açısından toyota nın motoru bariz çok ustun çok sessiz çalışıyor ve de ses kesinlikle içeri girmiyor , yalıtım gayet güzel ...Son günlerde corolla d4d kullanıyorum :)
  • bizim corollada(2002)da bi ses vardı ama dizel kamyonet harıltısı gibi...2. vitesde düşük devirlerde barizdi.servise götürdük yağ kalitesi bozulmuş yani o yağın yoğunluğu yeryer değişmiş donuklaşmış.sonuçta motora düşük oranda yağ gittiğinden bu ses çıkıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.