Şimdi Ara

YENİ COROLLA VERSO (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
5
Favori
89.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni verso premium almayı düşünüyorum.
    c4 picassoya bakmama gerek var mı?
    yoksa hiç düşünmeden alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcarter2

merhaba,

C4 de güzel araba ama özellikle servislerden şikayet fazla. Şekil şemal olarak bende çok beğeniyorum. Ama Türkiye'de Citroen'e binmek malesef sıkıntılı
  • C4'ün avantajı dizel seçeneğinin olması ancak Verso daha kaliteli, yeni ve kullanışlı bir araç. Özellikle koltuklar yatırıldığında dümdüz bir zemin olması çok iyi ancak C4'te opsiyon olan cam tavanın olmaması kötü olmuş. Halbuki doğada koltukları yatırıp dümdüz zeminde yatarak yıldızları izlemek çok güzel olurdu.

C4 Picasso tip olarak hoş ancak 7 koltuk avantajıyla Verso bence daha iyi bir seçenek, C4 Grand Picasso'ya göre de bence Verso çok daha yakışıklı bir araç.
  • bakın tabiki....bu segmente karar verdiyseniz alternatiflerni inceleyin...yanlış hatırlamıyosam c4 ün dizel yarı otomatik versiyonu vardı.....bu arada yakında yeni scenic geliyor....

quote:

merhaba,
  • bu arada urban cruiserin verso ile hemen hemen aynı fiyatta olması bana ilginç geliyor ya urban çok pahalı ya verso ucuz
  • Kısmet olursa ben de 1-2 sene içinde sedan aracımı değiştirip bana kullanım olarak daha cazip gelen MPV sınıfına geçmeyi planlıyorum. Boş kaldıkça da internette takip ediyorum. Son günlerde Verso ve yeni gelecek olan Scenic 3 ciddi anlamda dikkatimi çekiyor diyebilirim. C4 Picasso gerçekten hayran kalınacak donanım ve motora sahip ama nedense Citroen servis sorunlarıyla çok anılıyor. Herkes C-Max tan bahsediyor ama bana nedense safkan bir Mpv izlenimi vermiyor. Ayrıca arka zeminindeki şaft tümseği de ayrı bir dezanvaj tabi. Touran da tasarım olarak çok klasik ve de fazla pahalı. Şöyle bir karşılaştırma var, belki karar vermenizdem etkili olur.

http://uk.cars.yahoo.com/24062009/36/toyota-verso-vs-renault-scenic-0.html

quote:

merhaba,

• touran 2 kasa önceden geliyo..kaliteli ama fazla düz bir tasarım

Orijinalden alıntı: Tergener

Kısmet olursa ben de 1-2 sene içinde sedan aracımı değiştirip bana kullanım olarak daha cazip gelen MPV sınıfına geçmeyi planlıyorum. Boş kaldıkça da internette takip ediyorum. Son günlerde Verso ve yeni gelecek olan Scenic 3 ciddi anlamda dikkatimi çekiyor diyebilirim. C4 Picasso gerçekten hayran kalınacak donanım ve motora sahip ama nedense Citroen servis sorunlarıyla çok anılıyor. Herkes C-Max tan bahsediyor ama bana nedense safkan bir Mpv izlenimi vermiyor. Ayrıca arka zeminindeki şaft tümseği de ayrı bir dezanvaj tabi. Touran da tasarım olarak çok klasik ve de fazla pahalı. Şöyle bir karşılaştırma var, belki karar vermenizdem etkili olur.
  • arkadaşlar verso modelinde m/m şanzıman seçeneği neden yok
    ben verso ve cruiser modelini çok beğeniyorum ama ikisinde de otomatik vites yok
    yaris 1.0 terra kullamıyorum ve bundan sonraki arabamın otomatik olması şart
  • versolarda 2005 modellerde elgant, mp3 çalıyor mu cd si ayrıca, camlar açıkken kapıyı otomatik kumandadan kapatınca camlarıda kapatan sistem yok mu? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: buradil

versolarda 2005 modellerde elgant, mp3 çalıyor mu cd si ayrıca, camlar açıkken kapıyı otomatik kumandadan kapatınca camlarıda kapatan sistem yok mu? teşekkürler

İki sorununda cevabı olumsuz
  • urban gereksiz pahalı. zaten servis aracın tutmadığını ilgi görmediğini söylüyor. kim verso fiyatına yaris benzeri bir araç alsın ki? garip bir model olmuş

quote:

Orijinalden alıntı: egunns

bu arada urban cruiserin verso ile hemen hemen aynı fiyatta olması bana ilginç geliyor ya urban çok pahalı ya verso ucuz
  • yeni verso aracımı cumartesi günü bayiden teslim aldım. uzun bir yolculuk etme fırsatı buldum. araç çok hoşuma gitti ve konforlu geldi. özellikle bagaj genişliği yaristen sonra dehşet. comfort 5 koltuklu olduğu için en arka sıra koltuklar yerine extra saklama gözleri yerleştirmişler ve bir sürü öteberiyi alıyor. 6 vites olmasına tam olarak alışamadım çoğu kez 5 te bırakıyorum fakat alışırız herhalde. ön ve arka park sensörleri çok faydalı ve mesafe olarak ekranda gösteriyor. doğru da gösteriyor. cam filmimi 1 numara yaptırdım ve iyiki de öyle olmuş çünkü iç döşeme koyu renk olduğu için daha koyusu kötü duracak gibi.
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dilerim
  • teşekkür ederim.

sizlere bir sorum var.

aracın plakalıklarını sağlam monte etmemişler ve bagajı kapattığında ses yapıyor. bazı araçlarda plakalık olmadan plakanın yapıştırıldığını görüyorum. bu yapıştırmada ne kullanılıyor bilgisi olan var mı? bence o şekilde çok güzel görünüyor. insanlar bunu kendisi mi yapıyor yoksa biryerde mi yaptırmak gerekiyor?
  • En sağlamı çift taraflı bant ve silikonu birlikte kullanmak sanırım. Koçtaş'ta çok çeşitli ve kuvvetli çift taraflı bantlar var, öyle ki metre bazında 90kg yük taşıyanlar mevcut.

Çift taraflı bant alırken ev içi değil dış kullanım için olanı ve en güçlüsünü alın, silikonda da plastik yapıştırma özelliğine dikkat edin. Ben de plakalıklardan çok rahatsızım ancak bir fırsat bulup da el atamadım 1 yıldır
  • çift taraflı bantların en güçlüsü, 3M firmasının VHB serisidir. Bu tip bir uygulamada 3M VHB 4910 kullanmanızı öneririm. Komple akrilik yapılı, 1mm et kalınlığı olan bir banttır. 19mm genişlikte olan versiyonu çoğu yapı markette bulunabiliyor. Plakanın uzun kenarına paralel şekilde 3 sıra bant çekilmesi (üst, alt ve orta) yeterli olacaktır.
  • evet çift taraflı bant aklıma yattı. silikon biraz pis ve bulaşık bir malzeme. zaten yüzeyleri güzel temizlediğin takdirde iyi yapışacağını ve düşmesinin imkansız olacağını düşünüyorum. hatta şimdi benim plakalıklar çok daha rahat düşer.altı üstü 1-2 tane vida üst kısımdan kırılgan bir plastiği tutuyor. yaramaz bir çocuk elini bir taksa kopartır atar yani. bu şekilde çalabilirler de. yapıştırsan kim uğraşacak sökmeye.
  • Arkadaşlar iyi güzel almışsınız Verso yu ama kimse şu kadar tüketiyor, rahat, geniş, beklediğimden çok iyi gibi yorumlar yazmamış. 1.6 132 hp lik motor yeterli mi. @cagduygu hocam sizin 5 koltuklu galiba, bagajı 7 koltuklu modelden daha m geniş acaba?
  • Tergener arkadaş..

Daha önceki sayfalarda yazmıştık birşeyler..
    Tekrar tekrar yazmak anlamsız gibi görünüyor. Neyse, bendeki elegant 7 koltuklu.
    Yakıtı, kullanma tarzına göre değişiyor. Şehir içi en ideal şartlarda 8 lt yakıyor.. yani ortalama 40-50km gibi bir hız yapıldığında..
    Sıkışık trafiklerde, çok yokuş çıkıldığında, ya da araba çok dolu olduğunda 9lt'ye kadar çıkabiliyor.
    Seri, spor tarzında kullanıldığında 10lt'yi rahatlıkla geçer.

Kalite, konfor, güvenlik, sessizlik gibi konularda bir sıkıntı yok.

Performansına gelince, az yakması için düşük devirlerde kullanıldığında yokuşlarda vs biraz hantal kalıyor. Ancak gerektiğinde yüksek devirli kullanıldığında seriliği çok iyi. çok kısa sürede 3. viteste yokuşta 140km gördüm, yol boş olsaydı 150 bile görebilirdim.
    Yani motor yeterli sayılır. Tork değeri biraz daha yüksek olsaydı tabii ki daha iyi olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.