Şimdi Ara

Yeni corsa mi yeni clio mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Clioyu tercih ettim arkadaslar. 165bine aldik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi model aldiniz touch mi

• hayırlı olsun

ama corsa baya değişmiş güzel olmuş, clio eskisinden çok farklı değil gibi, farları falan değişik gibi sadece. corsa var komşuda güzel duruyor. onu al diyecektim.
  • Hayirlisi olsun gule gule kullanin ancak bence buyuk hata yapmissiniz..corsa her anlamda cliodan ustun bir arac..hem opel hem renault onlarca sifir arac aldim her anlamda opel cok cok daha kaliteliydi..

• Clio iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Clio yeni kasası ile golf'e taş çıkaracak cinsten olmuş. Bayide inceledim iç malzeme kalitesi artmış , yalıtımı artmış , konfor artmış , prestij artmış daha ne olsun .
    Tasarımına ise diyecek bir şey yok ne zaman yolda görsem ayıptır söylemesi orgazm oluyorum .

Güzel espri beğendim

• Corsa önermeye gelmiştim ama kararınızı vermişsiniz hayırlı olsun ikisi de güzel araç.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Valla iyice bıktırdın, blokluyorum seni. Umarım herkes bloklar da koronavirüs gibi bulasacak alan bulamazsın.

• Burada soylemeyi unuttum. Clioda icon paketi aldim. Benim de gonlumden corsa geciyordu ama elegance paketi 165bindi. Ultimate paket alicaktim fiyat farki yoktu pek ama bayi o suan olan arabaya sunroof, teknoloji paketi vs eklemis ve fiyati 190binlere gelmisti.

• Biz de iki araç arasında kaldık.

Corsa 8 ileri tork konvertörlü otomatik şanzımanı ile (Peugeot ve Citroen'in kullandığı) gerçekten çok iyi bir araç oldu. Sorunsuz taş gibi bir şanzımanla geldi.

Clio ise 7 ileri EDC yani çift kavrama olduğu için direkt elemiştik. Çünkü DSG ne ise EDC de odur. Çalışma yapısı ve teknolojisi aynı çünkü. İstanbul gibi leş trafiğin olduğu bir şehirde çift kavrama araç almak bana mantıklı gelmiyor. (Isınma ve bazı durumlarda tam frene basıp duramadığımız için aracın yarım debriyaj durumunda kalması gibi.)

Clio da 1.0 CVT 100 hp İcon olan modele baktık. Clio sürüş keyfi olarak çok güzel bir araç olmuş. Çok beğendik. Özellikle İcon paket malzeme kalitesi ile gerçekten üst düzey. Tek eksiği geri görüş kamerasını icon pakette bile opsiyonel sunmaları diyebilirim.

Biz tercihimizi Clio'nun sürüş zevki ve İcon paketin doluluğu ve malzeme kalitesi sebebiyle 1.0 X-Tronic 100 hp İcon Clio dan yana kullandık. Araçtan da memnunuz.

Ama Corsa da güzel araç. Burada tercihi tamamen kişisel zevk ve tercihler belirler.

• talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Tamam 🙂 fiyat harici kalan avantajları da yazdık
    Renault 👍🏻

• her nesli üst üste ödül alan corsayı almak bana daha mantıklı geliyor clio gereksiz abartıldı son zamanlarda
  • Yeni 208

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Clio yeni kasası ile golf'e taş çıkaracak cinsten olmuş. Bayide inceledim iç malzeme kalitesi artmış , yalıtımı artmış , konfor artmış , prestij artmış daha ne olsun .
    Tasarımına ise diyecek bir şey yok ne zaman yolda görsem ayıptır söylemesi orgazm oluyorum .

Yok artık fanboyluğunda bu kadarı olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.