Bildirim
Yeni corsa mi yeni clio mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ikisi de pişman etmeyecek araçlar.İkisinin de eski kasaları kötüydü ama şimdi iyi olmuşlar..
Dıştan ikisi de hoş corsa 1 tık daha iyi gibi içerden clio derim..
Ben olsam clio alırdım sanırım. -
-
ikisi de güzel araç. Benim tercihim Clio dan yana olurdu. Aracın burada üretiliyor olması parça temini ve ucuzluğu konusunda daha avantajlı olacaktır. Corsa nın avantajı ise motorundan dolayı vergi olarak bi alt dilimden değerlendiriliyor ve şanzumanı tam otomatik. Tam otomatikler çift kavramalılara göre daha sağlam. Burdan yola çıkarak kendinize göre yorumlayabilirsiniz. Örneğin bu aracı şehiriçi sıkışık trafikte ve yokuşlu yerlerde dur kalk yaparak kullanacaksanız tam otomatik şanzuman daha iyi olabilir. Gerçi şirket aracı olarak megane edc kullandım 6 ay yoğun trafikte. Hiç bir problem yaşatmadı. Velhasıl aracın artılarını eksilerini kendi ihtiyaçlarınıza göre değerlendirip karar verin. Kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah. -
Bildiğim kadarı ile corsa da şerit takip gibi bir kat sürüş donanımı standart geliyor. Bazı videolarda görmüştüm clio nun arka cam LARI hala çevirmeli diye. Eğer öyleyse zaten corsa değilse yine corsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
clio -
şansına yeni güzel bir kıyaslama videosu da gelmiş. Buyursunlar efenimOtomobil DünyamyoutubeRenault Clio vs Opel Corsa | Hangisi?https://www.youtube.com/watch?v=p55WBG-DOq4&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Corsa... Motor, şanzıman, güvenlik donanımlarıyla önde ve bence tasarımı daha güzel.
Alırkenki fiyat avantajı, tasarımı, kullanım süresince oluşabilecek maliyetlerdeki avantajı sebepleriyle CLIO diyorum. Renault motoru daha iyidir ayrıca.
Corsa özgünlüğü kaybetmiş, PSA nın elindeki artık parçalardan yapılmış gibi.
Corsa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Golf'e mi tas cikariyor? Birde olmayan prestij nasil artiyor yav? Gerci lamborghcini-megane kazasi konusunda 'megane lambonun icinden gecmis' diyen adamsin. Bende neye takiliyosam...
Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayınız. Eminim hayatınız da bir kez Clio nun içine oturmamışsınızdır.quote:
Orijinalden alıntı: yagızalp
Golf'e mi tas cikariyor? Birde olmayan prestij nasil artiyor yav? Gerci lamborghcini-megane kazasi konusunda 'megane lambonun icinden gecmis' diyen adamsin. Bende neye takiliyosam...
Citroen C3 e de bir bakın derim. -
Hocam clioya ne kadar fiyat çektiler
clio da perde hava yastık yok. Corsa da var.
başka hiçbir şey yazmaya gerek yok denk motorlar.
Adam ayni fiyati aldim diyor iki arac icin de..
Ne fiyat aldınız bu araçlar için -
Reno'yla işim olmaz, direkt Corsa alırım. -
Clio ikinci elde daha avantajlı olabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Clio iç mekan olarak daha önde ama genel anlamda bence corsa bir tık daha iyi.
|
Güzel espri beğendim
|
Valla iyice bıktırdın, blokluyorum seni. Umarım herkes bloklar da koronavirüs gibi bulasacak alan bulamazsın.
|
Hayirlisi olsun gule gule kullanin ancak bence buyuk hata yapmissiniz..corsa her anlamda cliodan ustun bir arac..hem opel hem renault onlarca sifir arac aldim her anlamda opel cok cok daha kaliteliydi..
|
Benzer içerikler
- gizli özellik açma garanti bozar mı
- adblue iptali
- kontak termiği arıza belirtileri
- ankara en iyi fiat ustası
- panoramik cam tavan çatlak tamiri
- byd yeni modelleri
- opel rocks e
- l200 mitsubishi 2024
- togg servis
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X