Şimdi Ara

Yeni “çözüm sürecinin” ilk adımı: Diyarbakır anneleri dağıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Destekliycekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni çözüm süreci konusunda ben şahsen inanmıyorum.

Cumhur ittifakı seçmeni için dem parti ile yan yana durmak gibi bir durum zaten söz konusu değil.

Asıl sorulması gereken soru şu;

madem yeni bir açılım süreci spekülasyonlarına giriliyor, dem partiye herkesin soracağı soru şu olur;

pkk-ypg terör örgütümü? değilmi?...

dem parti hala bunlara terör örgütü demeyip kem küm ederek devam ederse zaten çözüm süreci filan asla olmaz. Asıl mevzu, dem parti kalkıp bunlar terör örgütüdür derse işler karışır. dem partide bunu yapmayacağına göre siyasette herkes şuan sanal bir tiyatro izliyor ve bu konu üzerinden cambaza bak durumu yaşıyor. dem partinin tabanının talepleri belli; apoyu çıkartmak ve TSK'yı Irak ve Suriye'den geri çektirmek..Bunlar olmayacaksa neyin çözüm sürecine girecek dem parti?

Siyaseten Erdoğan ve Bahçeli ortam yumuşasın, biraz zaman kazanalım erken seçimi geçicktirmek için diyerekten böyle açıklamalar yapıyor. dem partinin en ufak terörü destekleyecek açıklamalarıyla rüzgar yine eskiye döner.

• İl teber İ kullanıcısına yanıt
    4 işlem yapamayan birisi mi bunu söylüyor ?
    Okumam ve yazmam var yani diyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 12 Ekim 2024; 19:18:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 forumda günde saatlerce mesaj mesaisi yapan 0zkanK gelmiş birilerini trollükle suçluyor.

Bugünde eğlence dozumuzu aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 12 Ekim 2024; 19:20:49 >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Ya da önümüzde ki dönemlerde olacak ülkemizde ki seçimlerde dün olduğu gibi ittifak kurarlar. Çok vatansever, çok milliyetçi, çok halkçı, çok...bilmemne partiler ile.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

inkar , öfke , pazarlık , depresyon ve kabullenme

şu an inkar aşamasındasınız Yeni “çözüm sürecinin” ilk adımı: Diyarbakır anneleri dağıtıldı 

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Şuan söylermisin Naruto45 diyo diye : iyi demlenmeler özkan kardeş utanmadan halen boş boş konuşuyorsun dermisin rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Ekim 2024; 19:54:57 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Demlendik zaten, düşünsene ideolojisi milliyetçilik olan bir parti kalkıp “archnemesis”’leri ile el sıkışıyor. Bunun demlenmesi mi kalmış ? Bu bildiğin çayı artık koyalım olmuş.

• Anayasa değişikliğini geçirmek için hdp ye yanlıyorlar.Seloyu çıkartırlar büyük ihtimal ama apoyu çıkartabileceklerini sanmıyorum.Apoyu çıkartmak farklı bir boyut.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt
    Bu Özkan gibiler bırak demirtaşı, apo çıksa üstüne özür dilerse gene savunmaya geçip millete laf atar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

• Bahçeli ile apo yan yana gelsin yakışır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Aynı senin gibi omurga ameliyatı olmuş Nedim yarın böyle bir Twit atamaz diye bilir misin sayın apo ile başlayip muhalefeti teröristlikle suçlayan..

Yeni “çözüm sürecinin” ilk adımı: Diyarbakır anneleri dağıtıldı

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Omurgasiz yaşam nasıl başkalarına da tavsiye eder misin orda 20 25 kişiyi nasıl saydın ben 14 kişi saydım bu yaptığın algı için hic utanma yüzün kızarma gibi bir his duygun yok şimdi sen dağılmayi birden kepenk kapatip kilit vurmalarıni mi bekliyordun dağılma böyle olmaz mi yavaş yavaş boşaltma . nasıl olur dağılma..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.