Şimdi Ara

Yeni CR-V (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
12.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: windsurfer

aux girişinin nerede olduğunu bilen varmı, birde vitesin yaninda ufak bir kapak var o ne icin acaba

aux grişi orta konsolda sürgülü yerin içinde vitesin yanındaki ufak kapakta herhangibir arıza durumunda aracın anahtarını oraya sokup boşa alabilmen için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbctech

quote:

aux girişinin nerede olduğunu bilen varmı, birde vitesin yaninda ufak bir kapak var o ne icin acaba

aux grişi orta konsolda sürgülü yerin içinde vitesin yanındaki ufak kapakta herhangibir arıza durumunda aracın anahtarını oraya sokup boşa alabilmen için.

merhabalar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Şu anda aracın stok durumu hakkında bi bilginiz varmı bir önceki sayfada arkadaşın dediği gibi teslim için süre beklememiz gerekiyormu. Çünkü ocak başında bayilerin elinde araç bulunmaktaydı.
  • Malesef dostum İstanbul için araç yok,sıra yazıyorlar, bugün İstanbul daki tüm bayileri aradım, cevap olumsuz, sadece test sürüşü ve showroom'da bakmak için araç var.
    Diğer şehirleri bilmiyorum
    quote:

quote:

quote:

merhabalar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Şu anda aracın stok durumu hakkında bi bilginiz varmı bir önceki sayfada arkadaşın dediği gibi teslim için süre beklememiz gerekiyormu. Çünkü ocak başında bayilerin elinde araç bulunmaktaydı.

• quote:

quote:

quote:

Rice Ederim ; Evet araç için şu anda biz en erken nisan ayına sıraya yazıyoruz.Elimizde olan tüm araçlar satılmış ve teslimatlarını bekleyen araçlar.

• Dostum elinde güncel yakıt tüketimi ile ilgili bilgi var mı?. Şehir içi 10.9 lt deniyor ama pratikte bu veri ne kadardır?
    quote:

quote:

quote:

quote:

Rice Ederim ; Evet araç için şu anda biz en erken nisan ayına sıraya yazıyoruz.Elimizde olan tüm araçlar satılmış ve teslimatlarını bekleyen araçlar.

• perşembe günü ankarada gördüm birtane siyah çok güzel olmuş bence honda kalitesine yakışır bir araç olmuş. duyduğum kadarıyal dizeli yokmuş şu anda umarım honda bu durumada el atar çünkü özelleikler artan benzin fiyatları ve yüksek tüketimler yüzünden insanlar dizel suv lara daha çok ilgi gösteriyor.
  • Zaten şu otomatik vites ile dizel'i bir araya ilgilendiğimiz hiç bir model de bir araya getiremedik
    quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

perşembe günü ankarada gördüm birtane siyah çok güzel olmuş bence honda kalitesine yakışır bir araç olmuş. duyduğum kadarıyal dizeli yokmuş şu anda umarım honda bu durumada el atar çünkü özelleikler artan benzin fiyatları ve yüksek tüketimler yüzünden insanlar dizel suv lara daha çok ilgi gösteriyor.
  • yeni crv showroom da biraz inceleme şansım oldu içi çok ferah ve süper ilk bakışta kapı tutamağı biraz basit olmuş. fakat yollarda kendini gösterir bir tip var arabada
  • Tüm aksesuaları alırsanız fiyat 82.000 Ytl'ye çıkıyor.
  • çok başarılı bir araç olmuş
  • Çıkıyor ama araçta pazarlık yapılmıyor fakat aksesuarda pazarlık şansımız var bilginize..
    quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Tüm aksesuaları alırsanız fiyat 82.000 Ytl'ye çıkıyor.

• şu anda hazirana sıra veriyorlar ben bu arabayı almaktan vazgeçtim
  • şu anda hazirana sıra veriyorlar ben bu arabayı almaktan vazgeçtim, nissan navara almayı düşünüyorum neredeyse cr-v de olan tüm kanfor ondada var ve aksesuarlarla çok hoş duruyor tabi sınıf olarak farklı araçlar ama bayide görünce vuruldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurfer -- 3 Şubat 2007; 12:55:00 >
  • Hiçbir araba 5 ay sıra beklemeye değmez.Zaten o vakte kadar opel antara çıkmış olur alternatif olarak...
  • doğru söylüyorsunuz 5 ay beklenmez çok zaman honda türkiyede bastırıp biraz daha fazla crv getirtsin.
  • Hazirana kadar beklenirmi? Toyota RAV4 makyajli hali gelecek temmuzda onu beklerim daha iyi.
  • merhaba arkadaşlar.Bugün arabamı karlı yollarda deneme fırsatım oldu.Arabada kayma,çekmeme gibi her hangi bir sorun yok frenler fena değil.Ama Bende önceden nissan primera vardı abs freni onun kadar çabuk devreye girmiyor.arabayı karda kullanması çok zevkli.Araçtan şu ana kadar memnunun.1000 km bitti ama gelecek hafta 1000 bakımına götüreceğim.arac kullanımı rahat ve zevkli.6 lı CD ve mp3 çaları var.ses sistemi kaliteli. resim ekleyeyim dedim ama bugün bir sorun var galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferce -- 4 Şubat 2007; 10:52:31 >

• 4 çekere geçiş için bir düğme var mı yoksa bu sadece aracın algısına mı bağlı devreye giriyor?
  • 4 çeker için özel bi dügme yok malesef araç kendine göre devreye sokuyor benim bildiğim subarulardaki all wheel drive(AWD) teknolojisi kullanılıyor
  • Bugün bir bayiden aradılar ve hala almayı düşünüyormusunuz dediler. Ama teslim tarihi olarak söyledikleri süre artık saçmalığın ötesine geçemiyor, çünkü 2008de teslim edebilecez diyorlar. Ben şahsen inanmıyorum böyle bir yogunluk olduğuna 2 gün önce hazrian teslim derken nasıl oluyorda bugün 2008e kadar ileriye atabiliyorlar tarihi?? Bence bu yaptıklarıyla satışları arttıralım derken düşürücekler ve kendileri kaybediyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.