Şimdi Ara

Yeni CR-V (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
12.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yepyepcool

diesel Cr-v nin satış fiyatı 85 civarlarında mı olacak?Birde ben Antalya'da sordum gelip gelmeyeceği belli değil dediler.Kesin olarak dieseli gelecekmi?

Diesel geliyor ben siparişi verdim bizim şirket için hatta satıldı gibi bişey. 87.000 ytl fiyat şubat mart gibi showroomda olurmuş araç
  • Diesel geliyor ben siparişi verdim bizim şirket için hatta satıldı gibi bişey. 87.000 ytl fiyat şubat mart gibi showroomda olurmuş araç

nbctech verdiğin bilgiler için saol.Birde gelecek olan diesel Cr-v nin donanımı benzinli ile aynımı olacak?
  • Avrupada eski kasanın satışları yok artık. Ellerinde kalanlarıda Türkiye'ye yolladılar yeni kasanın Türkiye de satılması için onların satışlarının bitmesi bekleniyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferce

Avrupada eski kasanın satışları yok artık. Ellerinde kalanlarıda Türkiye'ye yolladılar yeni kasanın Türkiye de satılması için onların satışlarının bitmesi bekleniyor sanırım.

Bunların yaptıgıda iş yani ayıptır keriz yerine koyuyolar bizi
  • Orjinalden alıntı: yepyepcool

Diesel geliyor ben siparişi verdim bizim şirket için hatta satıldı gibi bişey. 87.000 ytl fiyat şubat mart gibi showroomda olurmuş araç

nbctech verdiğin bilgiler için saol.Birde gelecek olan diesel Cr-v nin donanımı benzinli ile aynımı olacak?

Aynı Olacağı Söylendi sadece şanzıman düz olarak ve motor 2.2 olarak bildiğim farkları bu şu an için.
  • yenı crv nın satıs fıyatı kur değişmesse 75 80 arası olacak ama 80 aşmaz....zaten şimdiden sipariş alınmaya baslandı....dizeli nisan gibi gelecek....şimdilik fiyat konusunda bir netleşme yok ama muhtemelen 90 civarında olacak.honda türkiyenın web sitasındekı güncellemeye gelınce eskı kasa bıtmeden ve yeni araç teşhire cıkmadan netten bılgelerı yada görüntüleri sergılenmes....gecıkmesının sebebıde eskı kasaların bayılerın elınde tamamen tukenmesıyle alakalı......suanda yenı crvler gümrükte ama eskılerının tukenmesı gerekıyor....
    buna rağmen arastıran bılgılerıne erişip kararını veren kişiler cokdan sıraya yazıldılar bıle.....DUYURULUR....
  • Arkadaslar,

Arastirmama gore turkiyeye gelecek modelin 4 degisik dis rengi var (gumus, atlas gumus, parlak gri, siyah). Yalniz dis renge gore deri koltuk renklerinin ne olacagini bulamadim. Bilen varsa bizle paylasabilirmi?
  • Evet dizelde gelecekmiş
    Şu an için mart ayında getirilmesi planlanıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot66 -- 23 Aralık 2006; 22:45:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: celik1989

quote:

Orjinalden alıntı: zaferce

Avrupada eski kasanın satışları yok artık. Ellerinde kalanlarıda Türkiye'ye yolladılar yeni kasanın Türkiye de satılması için onların satışlarının bitmesi bekleniyor sanırım.

Bunların yaptıgıda iş yani ayıptır keriz yerine koyuyolar bizi

NE YAPALIM BİRİLERİ DUR DEYİNCEYE KADAR BU BÖLE.
  • Arkadaşlar bugün yeni crv yi inceleme fırsatım oldu.Çok güzel olmuş 18" jantlar bidolu aksesuar.İçi dışıda etkileyici. Kalite kendini hissettiriyor.Eski kasa alacaktım ama şimdi yeni kasa alacağım.Kendi arabamı takas edelim dedim ama fiyatı çok az verdiler.Tek versiyon gelmiş oda 2.0 motor ve otomatik vites 75000 YTL fiyatı.
  • Bu hondanın sitesi bi acayip hiç bir gelişme yok zaferce sen nasıl aldın ben samsun hondaya sordum yıl başından sonra gelicek dedi
  • BUGÜN YENİ CRV Yİ BENDE YAKINDAN İNCELEDİM ESKİŞEHİR HONDA BAYİNE GELMİŞ 2TANE SİYAHLA GRİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ BEN BEYENDİM AÇIKCASI
  • quote:

Bu hondanın sitesi bi acayip hiç bir gelişme yok zaferce sen nasıl aldın ben samsun hondaya sordum yıl başından sonra gelicek dedi

İzmir bayilerine 8 tane gelmiş.hepsinede gittim gördüm ama hala alamadım.
  • Arkadaslar, Ankara bayilerine gelip gelmedigini bilen var mi?
  • quote:

Bu hondanın sitesi bi acayip hiç bir gelişme yok zaferce sen nasıl aldın ben samsun hondaya sordum yıl başından sonra gelicek dedi

çelik kardeş sitedeki büyük değişikliği görmemişsin anlaşılan. Yeni yılınızı kutlayan mesaj ve crv nin fiyatını 68250 yerine 75000 ytl yazdığını fark etmemişsin anlaşılan az önce baktım tekrar 68250 ye düşürmüşler.ama resimler eski crv ye ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferce -- 26 Aralık 2006; 17:15:24 >
  • Ben İzmit E 5 te tırda yeni 2 tane CRV gördüm araçlar gelmiş herhalde
  • hepimize hayırlı olsun YEni CR-V resmen sitede yayında... fiyat 75000 ytl..
  • yeni cr-v de yılbaşından sonra fiyat artışı olma ihtimali varmıdır ve olursa sizce ne kadarlık bi artış olucaktır bilgisi olan varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurfer

yeni cr-v de yılbaşından sonra fiyat artışı olma ihtimali varmıdır ve olursa sizce ne kadarlık bi artış olucaktır bilgisi olan varmı acaba

Artacagını sanmıyorum bu fiyattan satarlarsa ortalık çok karışacak
  • tek kelime süper
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.