Şimdi Ara

Yeni CR-V (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
12.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Crv Türkiyeye 75 bin ytl civarında fiyata gelecek diye duydum. Hyundai santa fe 2,2 diesel ise 105 bin ytl civarlarında fiyatlarda, aradaki 30 bin ytl lik farkı tüketimde 200 250 bin kmde amorti eder santa fe. Benim düşüncem diesel bir hyundai alacağıma benzinli bir Crv tercih etmek olurdu.
  • dostum demek istediğim farklıydı, crv ile santa fe aynı sınıfta değiller fakat crv de dizel seçeneği olsaydı o zaman rakamlarda birbirine yaklaşacaktı, santa fe düşünenleri çekme ihtimali vardı Şuan rav4, vitara ile rekabet ediyor ve rakiplerinden daha güzel

quote:

Orjinalden alıntı: Can_vtec

Yeni Crv Türkiyeye 75 bin ytl civarında fiyata gelecek diye duydum. Hyundai santa fe 2,2 diesel ise 105 bin ytl civarlarında fiyatlarda, aradaki 30 bin ytl lik farkı tüketimde 200 250 bin kmde amorti eder santa fe. Benim düşüncem diesel bir hyundai alacağıma benzinli bir Crv tercih etmek olurdu.

• Haklısın dostum bende bu aracı çok beğendim bu aracı gördükten sonra genede daha büyük sınıf ve dsl bile olsa hyundai santa fe almam . Ayrıca CRV nin ölçülerini bilen varsa yazabilirmi? fuarda gördüğüme göre rav-4 ve vitaradan büyük duruyordu göz yanılmasımı yaşadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can_vtec

Yeni Crv Türkiyeye 75 bin ytl civarında fiyata gelecek diye duydum. Hyundai santa fe 2,2 diesel ise 105 bin ytl civarlarında fiyatlarda, aradaki 30 bin ytl lik farkı tüketimde 200 250 bin kmde amorti eder santa fe. Benim düşüncem diesel bir hyundai alacağıma benzinli bir Crv tercih etmek olurdu.

Aracın fiyatı açıklandı bugün ümit karaaslan tarafından. 75.000 ytl büyük ihtimalle ok arkadaşlar.Şimdiden herkeze hayırlı olsun.
  • Yeni CRV'nin boyutlari:
    En:1819 mm
    Boy: 4519 mm
    Yukseklik: 1679 mm

RAV4 Boyutlari:
    En:1815 mm
    Boy: 4395 mm
    Yukseklik: 1720 mm
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartac99

Yeni CRV'nin boyutlari:
    En:1819 mm
    Boy: 4519 mm
    Yukseklik: 1679 mm

RAV4 Boyutlari:
    En:1815 mm
    Boy: 4395 mm
    Yukseklik: 1720 mm

Teşekkürler spartac99 demek göz yanılması değilmiş.
  • Auto Show'da 12 Kasım Pazar günü Yeni CR-V'yi ben tanıttım, bütün gün içli dışlıydık araçla, Aralık ayında ve 75.000 YTL gibi bir fiyata geleceğini tahmin ettiğimizi belirtiyorduk müşterilere ve aynen öyle de oldu..

Aralık ayında 75.000 YTL den başlayan fiyatlarla yeni CR-V ülkemizde olacak inşallah..

Bir gün boyunca her dakika bu aracı gördüm, anlattım, inceledim vs. vs.. 75000 YTL ye patlama yaratır bu araç, zaten fuar günü ilgi çok büyüktü. Dışı, içi, benzin sarfiyatı, fiyatı, kısacası herşeyiyle çok iyi bir araç olmuş. Araçta özellik olarak yok yok diyebiliriz. Yeni Cr-V'de de önceki Cr-V'lerde kullanılan motorun aynısına yer verilmiş (2.0 litre, 150 hp) fakat benzin sarfiyatı (ortalama olarak) eskilerinde 10-11 litre arası iken yenisinde 8 litreye kadar indirgenmiş, otomatik şanzımanın CVT (Honda'nın 7 ileri, 1 geri ve direksiyondan kumanda edilebilen vites teknolojisi) veya tiptronic olmaması biraz saçma geldi bana, 5 ileri 1 geri otomatik şanzıman kullanılmış, CVT olmasa bile tiptronic olmalıymış bence.. Ama büyük bir sorun değil yani, araca benim notum 10 üzerinden 9.5 civarıdır, tabi kullanmadığım veya gidişini görmediğim için çok da fazla birşey söyleyemiyorum fakat Honda bu sefer yapmış yani :)

• Arkadaslar yazilarinda "75.000 YTL'den BASLAYAN fiyatlar ile satilacak ..." diyorlar.

Buradan anlamamiz gereken bir kac versiyonu mu satisa sunulacak yada yine tek secenek olacakta bazi sistemler opsiyonel mi olacak anlayamadim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartac99

Arkadaslar yazilarinda "75.000 YTL'den BASLAYAN fiyatlar ile satilacak ..." diyorlar.

Buradan anlamamiz gereken bir kac versiyonu mu satisa sunulacak yada yine tek secenek olacakta bazi sistemler opsiyonel mi olacak anlayamadim.

Tek araç arkadaşım Cr-v 2.0 Executive olarak.
  • Arkadaşlar,

2007 CRV icin cok guzel bir forum (ingilizcesi olanlar icin):

http://www.hondasuv.com/stg/index.php?c=1
  • Bir onceki verdigim genel CRV icin 2007 CRV icin link asagida:

http://www.hondasuv.com/stg/index.php?c=8
  • 75 000 - 80 000 arası en full donanımlı versionu olacak deniyor.. ama daha donanımsız version getirirlermi yada şimdiki gibi tek seçenek mi olur, belli degil.
  • arkadaşlar eski kasa cr-v yi bi arkadaşımdan ödünç alarak 7-8 gün kullandım..yani bana benzin sarfiyatı çok fazla geldi..vallahi dayanamadım arabayı geri verdim..özellikle şehir içinde 100 km/14-15 lt leri gördüm...yeni cr-v dede aynı motor var..ama tüketim nasıl acaba..birde ben dizel c-max kullandığım için bana tabii fazla gelmiş olabilir..c-max le günde 5 ytl yakar iken cr-v ile 20 ytl ye ulaşıyor idi...bunun haricinde araba süper....ah.benzin ucuz olsa da şu arabaya binebilse idik....tüketimi önemsemeden binebilecek şanslı arkadaşlara imreniyorum valla..
  • Arkadaşlar yeni ve güzel bi haber vermek istiyorum. Yeni Honda Cr-v 'nin 2.2 diesel motorlu ve düz vites olan versiyonu Talep olduğu taktirde ingiltereden getirilecek. Fiyatı ise 87.000 ytl olması bekleniyor. Paylaşmak istedim sizlerle.An itibari ile de bir adet 2.2 diesel cr-v aldım fabrikadan rengi ise siyah veya gümüş olacak düşünen arkadaşlar var ise bilgileri olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbctech -- 7 Aralık 2006; 15:58:56 >
  • Hayırlı Olsun nbctech arabanın test sürüşünü izleme fırsatı buldum ilginç ama en çok dikkatimi çeken şey el freni oldu arabanın el freni çok yumuşak çekiliyor yani ağır değil ilgimi çekti arabanın yol tutuşu falan mükemmeldi testte....Kazasız Belasız Günler Dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_gezer

Hayırlı Olsun nbctech arabanın test sürüşünü izleme fırsatı buldum ilginç ama en çok dikkatimi çeken şey el freni oldu arabanın el freni çok yumuşak çekiliyor yani ağır değil ilgimi çekti arabanın yol tutuşu falan mükemmeldi testte....Kazasız Belasız Günler Dilerim

Dostum arabayı kendime değil şirkete aldım satmak için bi yalnış anlaşılma olmuş. Benim ilgimi daha çok süratli araçlar çekiyor. Ama yinede teşekkür ederim ilgine.
  • olsun genede Hayırlı satışlar kullanma fırsatın olursa bilgilerini paylaşırsan seviniriz....
  • dostum güzel bir haber daha ver otomatiği getirilebilcek mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: nbctech

Arkadaşlar yeni ve güzel bi haber vermek istiyorum. Yeni Honda Cr-v 'nin 2.2 diesel motorlu ve düz vites olan versiyonu Talep olduğu taktirde ingiltereden getirilecek. Fiyatı ise 87.000 ytl olması bekleniyor. Paylaşmak istedim sizlerle.An itibari ile de bir adet 2.2 diesel cr-v aldım fabrikadan rengi ise siyah veya gümüş olacak düşünen arkadaşlar var ise bilgileri olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ebu Zer Gıfari

dostum güzel bir haber daha ver otomatiği getirilebilcek mi?
    quote:

Arkadaşlar yeni ve güzel bi haber vermek istiyorum. Yeni Honda Cr-v 'nin 2.2 diesel motorlu ve düz vites olan versiyonu Talep olduğu taktirde ingiltereden getirilecek. Fiyatı ise 87.000 ytl olması bekleniyor. Paylaşmak istedim sizlerle.An itibari ile de bir adet 2.2 diesel cr-v aldım fabrikadan rengi ise siyah veya gümüş olacak düşünen arkadaşlar var ise bilgileri olsun.

Otomatik malasef dostum :)
  • :( dostum bir şey soracağım bazı dizellerde otomatik şanzuman bizim ülkemiz için uyumsuz mu (partükül filtresiyle ilgisi olabilir)?
    Audi A6 2.0 dizel otomatik getirmiyor
    For Smax dizel otomatik yok
    Şimdi de sizde, acaba Tr ile ilgili bir uyumsuzluk mu var?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ebu Zer Gıfari

dostum güzel bir haber daha ver otomatiği getirilebilcek mi?
    quote:

Otomatik malasef dostum :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.