Şimdi Ara

YENİ CREATIVE HITZ Serisi Kulaklıklarda İndirim - 'SANALMARKETİM.COM' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
6.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creative Hitz MA-350 Mikrofonlu Kulaklık tan elimde var , bu fiyata kaçırmayın derim. Gayet kaliteli ve düzgün ses çıkışına sahip.

Amazon fiyatı :http://www.amazon.com/Creative-Isolating-Headphones-In-Line-Control/dp/B00CWFMVDA

Hepsiburada:http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=MA-350

vatan:http://www.vatanbilgisayar.com/searchnew.aspx?q=MA-350

Urbanears Medis Control Talk IE Kulakiçi Kulaklık : 59,49 TL

buda başka bir fiyat performans ürünü , bu fiyata bu ürünlerde sizi pişman etmez.

http://www.dr.com.tr/Catalog/Products/Search?productName=Urbanears%20Medis&categoryId=0

Creative'in kafaüstü kulaklıkları için yorumda bulunamıyacağım , denemedim çünkü biraz üst seviye Hifi kulaklıkları kullanıyorum. Onlardan da tavsiye isteyen olursa :

Yamaha Pro 400 yada 500 , dinlediğiniz en iyi kulaklıklardan biri olacaktır. Türkiyede Mediamarkt harici bulmak zor.

http://www.amazon.com/Yamaha-High-Fidelity-Premium-Over-Ear-Headphones/dp/B0092T84HQ/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1391848940&sr=1-3&keywords=yamaha+pro+400

Kullandığım diğer hifi kulaklık :

Sennheiser HD 598 Headphones:

http://www.amazon.com/Sennheiser-Headphones-Burl-Wood-Accents/dp/B0042A8CW2/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1391849202&sr=1-1&keywords=sennheiser+hd+598

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 8 Şubat 2014; 10:47:45 >

• Crative kulaklık konusunda kalitesine çok güvendiğim markalardan birisi. Sıcak fırsat paylaşımı için teşekkür ederim.

• ma350 50 liraya iyi galiba...
    mikrofonlu daha iyisini bilen var mı ?
  • Creative ise uzak durun ses kalitesi beş para etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Creative ise uzak durun ses kalitesi beş para etmez

her modeli aynı değil hocam, maalesef kötü ses veren creative ürünleri de var ama en iyi ürünler de yine creative de var.
    hq1400 kulaklığını kullanıyorum pc için ve 50 liraya almıştım, 100 lira civarı bile daha iyi ses bulamadım. sennheiser - koss - akg falan denedim ama bu hepsinden daha iyiydi.

ep630 da çok beğenilen bir modeldir.

ma 350 denediniz mi ? yorumunuz var mı ?
    headset kulaklıkları denetiyorlar da kulakiçi olanlar hijyen açısından denenmiyor maalesef.
  • Creative Hitz MA-2600 Mikrofonlu Kulaklık Siyah

Arkadaşlar bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ?
  • Creative alacak arkadaşlar şuna dikkat etmeleri gerekiyor !!! servis malesef ülkemizde servis yok var diyen facebook sayfasındaki mesajımı ve cevabını okuyabilirler,kulaklık birdaha creative altın tabakta sunsalar almam servis yok kabul etmiyorlar,malzeme kalitesi sıfır,ses kalitesine bişey demem,creative wp-350 var kulaklığın kafa bandı ile birleştiği yerden kırıldı ne parçasını bulabiliyorum nede servis desteği var ? ozaman neden fazla verip türkiyeden satın alıyoruz nasıl olsa garanti işlemiyor yutdışından 3 te 1 fiyatına almak daha mantıklı ! bozulursa atarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Creative alacak arkadaşlar şuna dikkat etmeleri gerekiyor !!! servis malesef ülkemizde servis yok var diyen facebook sayfasındaki mesajımı ve cevabını okuyabilirler,kulaklık birdaha creative altın tabakta sunsalar almam servis yok kabul etmiyorlar,malzeme kalitesi sıfır,ses kalitesine bişey demem,creative wp-350 var kulaklığın kafa bandı ile birleştiği yerden kırıldı ne parçasını bulabiliyorum nede servis desteği var ? ozaman neden fazla verip türkiyeden satın alıyoruz nasıl olsa garanti işlemiyor yutdışından 3 te 1 fiyatına almak daha mantıklı ! bozulursa atarsınız

hocam yurtdışında da aynı fiyat bu kulaklIk. 50 liradan daha uygun yok pek. ma350...

• dünden bugüne 5 lira (%10) zam gelmiş. tuttu herhalde kulaklıklar

bir de yurtiçi servisi var mı yok mu ?
  • Lumia ile uyumlu bu model arkadaşlar ? acil cevap lütfen internette araştırdım ama bulamadım birşey
  • Creative servisine vakti zamanında binbir zorlukla gönderdiğim kumandası arızalı g500'ümü sağlam diye geri yolladılar,mesaj attım geri dönmediler en sonunda paramla yeni bir kumanda almak zorunda kalmıştım hey gidi günler...
  • BEYLER KALITELI BIR KULAKLIK ARIYORUM.
    200 LİRAYA KADAR BAYILABILIRIM IYI BIR KULAKLIK ICIN.
    KULAK ICI OLMAZSSA IYI OLUR. AYRICA DA TASINABILIR OLMASI ONEMLI.
    ONERILERILERINIZI VE DENEYIMLERINIZI PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM

• quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

Creative Alırsınız 100 liralık kulaklık, bozulunca servis sizden yine 100 lira tamir ücreti ister.

Ben gönderdiğim kulaklığı birebir değişim yaptılar. Kulaklığın kablosu içten kopuktu ve yeri belli oluyordu ama adamlar direk değiştirdiler 1 hafta içinde
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    tabiki yaşanmaz, telefon ile knuşma yapabilirsin pc de ve labtopta sadece mikrofon özelliği çalışmaz ki, buda yanında verilen aksesuar ile yapabilirsiniz, zannediyorum yanında veriliyor, verilmesede alınır, zaten şu an sipariş geçiyorum.

YENİ CREATIVE HITZ Serisi Kulaklıklarda İndirim - 'SANALMARKETİM.COM'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wswswq -- 19 Haziran 2014; 16:31:51 >
  • arkadaşlar ürünü birkaç haftadır kullanıyorum öncelikle ağır değil, hatta hafif bile geldi, suni deri kullanılmış, çok rahat yumuşak ve şık, sesleri dışarıya sızdırmıyor. daha önce philips shubuya kullanmıştım ve pad ile taçın birleştiği yerden zorlama dahi olmadan kırılmıştı. bunda ise plastik üzeri metal kullanılmış taçta hem pad de hemde taç da toplam 8 adet vida kullanılmış, basların istenilen özelikte olmadığını söyleyen dh videosu üzerine şüphelenmiştim ama baslar tizler midler gerçekten harikahem telefonda hemde pc çok rahat kullanıyorum yassı kablo olması üzerinde mikrofon bulundurması sağlam olması ve geniş frekans aralığı ile gerçekten alınası bir ürün, buraya yazmayacaktım ama çok memnun olduğum için almayı düşünenler için yardımcı olmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wswswq

tabiki yaşanmaz, telefon ile knuşma yapabilirsin pc de ve labtopta sadece mikrofon özelliği çalışmaz ki, buda yanında verilen aksesuar ile yapabilirsiniz, zannediyorum yanında veriliyor, verilmesede alınır, zaten şu an sipariş geçiyorum.

YENİ CREATIVE HITZ Serisi Kulaklıklarda İndirim - 'SANALMARKETİM.COM'

benim dizüstünde tek kulaklık girişi var nasıl olacak?

• konu şubat ayında açılmış. ne kampanya kalmış nede birşey. konuyu hortlatmışsınız.
  • Creative Türkiye C kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi yakalamışken bir konuda yardımınızı rica etmek istiyorum.Creative zen MX mp4 player imin ekrani kirildi iç ekrani.Bana yardimci olursan çok sevinirim zamanında crative e mail attigimda bana küfürlü cevap yazmisti teknik servistekiler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.