Şimdi Ara

YENİ CREATIVE HITZ Serisi Kulaklıklarda İndirim - 'SANALMARKETİM.COM'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
3
Favori
6.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevgililer gününe özel en yeni ve rengarenk Hitz serisi kulaklıklarımız çok çok özel indirimlerle sanalmarketim.com'da.

Kampanya linki:

http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste=1&ref=&ara_dept=T%C3%BCm+Departmanlar&keywords=hitz&sxpg=1

Teşekkürler...

YENİ CREATIVE HITZ Serisi Kulaklıklarda İndirim - 'SANALMARKETİM.COM'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative Türkiye -- 4 Şubat 2014; 16:01:19 >

• ses kaliteleri nasıl ki acaba alıp inceleyen de yoktur daha yeni
  • Creative kingdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sanalmarketim.com/creative-hitz-ma2300-mikrofonlu-kulaklik-beyaz/p_51547/

50 tl lik Sony MDR-ZX300 den neden yüzde 60 daha pahalı ? sony kulaklık bass ve tizlerde üstelik daha başarılı. tasarım farklı aynı mıknatıs aynı teknoloji. yanılıyormuyum ?

http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-zx300-kulakustu-kulaklik-mavi.aspx?ref=akakce&v=1.26

• creative distribütörü örnek yollarsa deneriz, inceleme de reklam da yaparız
  • Ep-630 umda 1 seneyi doldurdu Creative harbi kral markaymış buna geçerim biraz daha gitsin de ep-630 mikrofonlu olması iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creative Alırsınız 100 liralık kulaklık, bozulunca servis sizden yine 100 lira tamir ücreti ister.
  • bnmde creative ep630 2 kere makina da yıkanda üstelik creative mp3 de 2 kere makina da yıkandı hala sağlam nazar değmesin :)
  • audio technica sj55 kulaklığım bozuldu, aynısından almayı düşünüyorum fakat hiç bir yerde yok :/

bu modeller de mikrofonlu ve biraz ağır sanırım. deneyen var mı?
  • mediamarktta da indirimdeydi Creative Hitz MA-2300 ler
  • Merhabalar,

Hitz serisi yeni nesil, akıllı telefonlara uyumlu ve dahili mikrofonlu modellerdir. Ayrıca fiyat/performans açısından da piyasadaki ürünlerle kıyaslandığında gayet memnun kalacağınıza inandığımız bir seridir. Sanalmarketim'deki fiyatlar, Sevgililer gününe özel kampanya fiyatlarıdır ve sınırlı bir süre için geçerlidir.

Saygılarımızla,

Creative Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

http://www.sanalmarketim.com/creative-hitz-ma2300-mikrofonlu-kulaklik-beyaz/p_51547/

50 tl lik Sony MDR-ZX300 den neden yüzde 60 daha pahalı ? sony kulaklık bass ve tizlerde üstelik daha başarılı. tasarım farklı aynı mıknatıs aynı teknoloji. yanılıyormuyum ?

http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-zx300-kulakustu-kulaklik-mavi.aspx?ref=akakce&v=1.26

Merhabalar,

Sadece tasarım olarak farklarından birkaçını sıralayabiliriz.

-Dahili mikrofon ve akıllı cihazlara uyumlu
    -Tek taraflı ve karışıklık engelleyici kablo yapısı
    -Kablo üzerinden kontrol tuşu
    -Katlanabilir kulak başlıkları

Bu yapısal farklılıkların dışında firma yetkilisi olarak görüş belirtmemiz doğru olmaz. Her iki kulaklığı da deneyip, performanslarını test edip, o şekilde karar vermeniz tavsiyemizdir. Biz, Hitz serisinin, özellikle bu kampanyalı fiyatları ile çok cazip olduğunu düşünüyoruz ama Türkiye'de çok yeni bir seri olduğu için kullanıcıların performanslarını merak etmeleri tabiki doğal.

Saygılarımızla,

Creative Türkiye

• Creative Türkiye C kullanıcısına yanıt
    Yukarıdakilere ek olarak
    Creative de empedans değeri daha yüksek görünüyor.
    Creative de kablo tek taraflı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMKO -- 5 Şubat 2014; 10:46:59 >
  • tek jack olduğundan bilgisayar için alacaklara uygun olmayabilir
    tek jackta hem mikrofon hem kulaklık çoğu bilgisayarda sorun çıkarıyor
    zaten yetkili de akıllı telefonlar için demiş

akıllı telefonlarda aynı ses girişinden hem mikrofon hem kulaklık için faydalanabiliyorsunuz
  • notebooklarda da tek jack var, sorun yaşanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigstone

notebooklarda da tek jack var, sorun yaşanır mı?

Yaşanır. Bilgisayar girişleri 3 uçlu oluyor. Telefonlarda ise 4 uçlu oluyor ve mikrofon 4. Uçtan veriliyor. Bilgisayarda çalıştırmak için y tipi kabloya ihtiyacın olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011'de aldığım Sound Blaster Arena gaming kulaklıklara Windows 8 driver desteği vermeyen Creative
  • Creative Türkiye C kullanıcısına yanıt
    n11 üzerinden de kampanyalı satış yaparsanız memnun oluruz.
  • Vatandan alınma ep-430 ve ep-630 var bende. İkisi de 2 yıl içinde 3er kez garantiye gitti her seferinde değişimle geldi
  • bir tane aldım görsel olarak güzel, asus n550jv laptop ile gayet güzel çalıştı. mikrofonu ve sesi güzel. ama sony xperia arc s telefonumla çalışmadı, aksesuar desteklenmiyor diye bir hata almaktayım. ayrıca silikonu biraz sert ve kulağı acıtıyor. alıcak olanlar telefonu destekliyor mu diye özellikle baksınlar.

benim laptopta kulaklık girişi ve mikrofon girişi tek girişle sağlanıyor, bu yüzden sorunsuz çalıştı.

telefonla ilgili bir çözüm bulamadım, ekstra çeviriçi kablo almak lazım gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigstone -- 7 Şubat 2014; 23:53:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.