Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ravunos

satan kisi tanidik cikti:) 530 milyona alabiliyorum! sanriim bu fiyata kesin al diceksiniz!!! ayrica creative i multimedya kont ve koyunuc bilgisayar temsil ediyor

530 YTL ye kacırılmayacak bir urun...
  • yok hepsi 6.30 da kapaniyor yarin ararim bu arada sanirim 3 gunde bir getirebiliyor kisi urunu haberiniz olsun?! almayi dusunen olursa benle irtibata gecsin bu arada turuncu sende urunun boyutlarini mukayese edebilcegim bir resim varmi yada buna benze bi link bugun magazalri gezdim ama hicbirinde adam gibi bisey yok wallla hepsinde zen touch var gerisi hep ufak modeller pek alan yolk herhalde ayrica alakasiz bi bilgi ama bimeks m:robe u 360 a satiyor ama yaninda 100 milyonluk hediye ceki veriyor bugun ogrendim !!!
  • ne yazık kı yok ama forumun ilk sayfasina bi bak... boyutundan korkmana gerek yok... alet buyuk falan degil...
  • bugun zen touch u gordum acikcasi buyuk geldi ondan irkildim biraz buyuk ihtimal vision m de o boyutlarda ama ne yapalim en kotu aldigim gibi satarim:)))
  • Ewet Zen Vision:M de Zen Touch kadar anladığım kadarıyla.Bu arada Turuncu ben o silikon kılıflardanda diğer aparatlardanda istedim 10 gün sonra dubai'ye gelicekmiş.Bende internetten sipariş edicem.İnşallah gelmesi çok uzun sürmez.Türkiyede olmayan bi aleti almann en kötü yanıda bu, bir sorun çıksa veya bişi lazım olsa bulamıyorsunuz burda.Neyse arık almış bulunmaktayım Zen Vision :M 'i...HAYIRLISI
    Bu arada bir şey sorucam.Ben Zen Vision:M için film videolarını nerden indiricem?Yani nasıl indiricem?Biri bana açılayabilir mi?Amam tane tane lütfen çok bilgim ok bu konularla ilgili....
  • zen touch dan daha hacimsiz bir alet, zen touch ın yuvarlaklasan koseleri yani o bombeli yapisi kasasını buyutuyor, vision m onun kadar hantal degil...
    video olayını da anlatirim.. senin alet bi gelsin de :)
    istedigin her yerden video atabilirsin: evdeki vcd lerinden, dvd lerinden, divx lerinden, maillerine gelen komik videolarından... vision m icinvideo ipod ya da iriver h 320 gibi kıstaslar yok, istedigin goruntuyu kolayca yukleyebilirsin...
  • bu urunu gorebilcegim bi yer var mi yarin siparis vericem elimde bi gormem gerek?!
  • Arkadaşlar ben de vision:M getirtmeyi düşünüyorum,ama daha tam karar verebilmiş değilim ve 2 gün içinde kara vermem gerekiyor.Gerçi ben UK dan getirtebiliyorum ve ordaki fiyatı 250 pound muş ve bu da nerdeyse 600 milyona yakın.Yani burdaki satış fiyatı da 615 civarında olacak diyenler var.Oradan getirtmenin bi anlamı olacak mı?
    Bunun yanında aşağıda link verdiğim archos gibi(bence kaliteli bişeye benziyor,sitesini bi ziyaret edin) bazı markalar TV den satellitten şundan bundan çeşitli formatlarda video kayıt yapabilme özelliğine sahipler.Bence bu çok güzel birşey bildiğim kadarıyla vision:m de bu yok,Bu da beniğ düşündürüyor..
    Kaydı boşverdik diyelim zaten skystar ım var kaydı o yapsın, peki vision:m ss2 den yaptığım kayıtlarımı hiçbir işlem yapmadan oynatabilecek mi?Yani bu converting olayları adamı da işlemciyide gıcık eder..
    Bu dışar ses verir mi?:)(çok şey istiyorum galiba)

Ya asıl sorum şu aslında,Bu archos vbenzerleri ile creative arasında kaldım.Extra gözardı edilemeyecek özellikleri var(kayıt).Ve birde skystar ı olan varsa kaydettiği şeyi vision m oynatabilecek mi bir yazarsa sevinirim..Birde UK fiyatı uygun mu?Aşağıdaki linkleri inceleyin..Şimdiden çok teşekkürederim.

http://www.archos.com/products/tv_centric/av_400/index.html?country=global&lang=en
    http://portablevideo.engadget.com/
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=Y16ETAQGPA242T58HV6I
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=R2BCM9KF40HWJ6SULBKM

• daha once archos tarzi pmp lara karsi ne düsündügümü sabonis in topiginde yazmistim...
    kisaca sana da yaziyim... archos iyi bir marka ama is tasinabilirlige gelince o tarz genis ekran urunler biraz hantal ve konforsuz kaliyorlar...
    benim icin tv den kayıt onemliydi ama bu durumu baska sekillerde de halledebilecegimi dusunup, tasinabilirlige onem verdim... iyiki de oyle yapmisim, cunku urunu rahat kullanamadıktan sonra ek ozellikler insani cileden cikartabiliyor....

soyle dusun video kayıt ozelligini zaten evde kullanacaksın, e zaten evde bir video kayıt cözümün varmış.. o halde neden hareket halinde müzik dinleme istegini daha zor ve buyuk bir sekilde helletmek zorunda kalasınkı? otobuste ya da arabada video kaydedecek misin? hayır... ya yolda yuruken ? yine hayır...

neyse ben bu yuzden video kaydi omayan ama tv ye baglanabilen ve video oynatabilen bir alet sectim... audio performansını da eklersen vision m bu kulvarda su an rakipsiz...

ss2 den yaptığın kayıtlara gelince, bunlarin hangi formatta oldugunu yazmalisin ki sana yardimci olabileyim. ama hangi formatta olurlarsa olsunlar unutma ki piyasa da bulunan aletler icinde donusum gerekmeden aktarim yapabilen en performansli alet vision m...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 16 Mart 2006; 0:59:21 >

• Güzel alet ancak en ufak bir bozuklukta Creative in teknik servisinin olmadığını yada bulmanın zor olduğunu anlıyacaksınız satıcınızla başbaşa sorunu halletmeye çalışıp sıkıntıda kalacaksınız. Bunlar arkadaşımın başına gelenler. Yinede cidden alet müthiş.
  • arkadasinin basina tam olarak gelen nedir ve aleti nereden almış?
  • Vision M yeni firmware cikti:
    video menusunun altina bir de zen cast secenegi ekleniyor.. yani zen cast yayinlarinin kayıt yeri olarak bir ek alan aciliyor o noktaya. ayrica wmv dosyalari ile ilgili bir iyilestirme yapildigi yaziyor.. ben yukledim.
    dosya adi yani sürüm no : 1_30_02

bizim ulkemiz gibi sık elektrik kesilen bir ulkede guc kaynaga olmadan yükseltme yapmak cok riskli olsa da ben dayanamadim yaptım.. gerci bir elektrik kesintisinde şu anda muhtemelen bu elleri klavyenin tuşlarına değil başıma vuruyor olurdum ama yaptım işte..

bir de alet bosken yapmak daha hızlı oluyor, rebuild süresi kısaliyor...

http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?sOSName=Windows+XP&region=2&Product_Name=Zen+Vision%3AM&Product_ID=14331&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=57&y=14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 19 Mart 2006; 0:06:09 >

• arkadaşlar feci halde muallak içindeyim i-river h320 mi yoksa creative zen vision:m mi?yardımcı olursanız çok sevinicem kıyaslarınızı bekliyorum.
  • Tabiki ZV:M
  • imkanin varsa(ozellikle yurtdisindan) zen vision m.
    iki alet hakkında da forumda yeterince bilgi var tekrar kıyas yapmaya gerek yok bence... gerci hic karsilikli bi kiyas yapmadik ama Soultrap bile (saglam bir h320 kullanicisi olur kendisi) vision m dusunmeye baslamissa, artik ben bisey yazmiyim :)

ben piyasada vision m varken hangi kosullarda h320 alırdım diye bi soru sorsam kendime, cevabı ancak şu olurdu: dokunmatik kontrol degil de tamamen tuşlu bir kontrol isteseydim h320 alırdım... diger kosulların hepsinde visiom m den vazgecemezdim... yanlış bi sonuç cıkartma, vision m in dokunmatik kontrolunde bir sorun oldugu icin degil.. hatta mukemmel calisiyor sadece prensip olarak dokunmatik kontrollere sinirim var deseyedim h320 yi tercih ederdim.
  • çok thx turuncu.aslında işin olayı şu benim i-river slim x imp-550 vardı.1 yıldan sonra alet vatan bilgisayarın servisinde ve kont ürün iadesi veriyo.ama ellerinde bu model olmayacağı için bi de artık bu bahaneyle bi mp3 player almak için seçim yapmam gerekiyo.ellerinde vision var ama vision m varmı bilmiyorum.bostancı vatanda h320 varmış.bi de vision m tr de ne kadar fiyatı?
  • Merhaba!!!
    Zen Vision:M geldi en sonunda.Şu anda çok memnunum daha özelliklerini keşfetmekteyim.Yalnız vision :m için aksesuar istemem gerek.Hem kılıf hem de bağlantı kabloları.Bana bunları sipariş edebileceğim güvenli bir site adres,i verebilir misiniz?Acillll lütfeeenn.Şimdiden teşekkürler...
  • kendi bağlantı kablosu yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Musicc

Merhaba!!!
    Zen Vision:M geldi en sonunda.Şu anda çok memnunum daha özelliklerini keşfetmekteyim.Yalnız vision :m için aksesuar istemem gerek.Hem kılıf hem de bağlantı kabloları.Bana bunları sipariş edebileceğim güvenli bir site adres,i verebilir misiniz?Acillll lütfeeenn.Şimdiden teşekkürler...

baglanti kablolari icinden cikiyor ama tv ye baglamak icin ara kablo almalisiniz..

daha once batuak a da bu konuda yardımcı olmustum o mesaji aynen copy paste yapiyoruym... bi de foruma soru soran arkadaslardan bi ricam var, lutfen gecmis sayfalari okuduktan sonra soru sorsunlar.. ayni soruya 3 kere cevap yazmakla bosuna yazi kalabligi yapiyoruz... boyle giderse ilerleyen zamanlarda istedigimiz bilgilere cok daha zor ulasacagız...

tv ara kablo icin cevap:

bir ucu sari, beyaz ve kirmizi(tv ye giris) 3lü jack, diger ucu bildigin kulaklik jackı... (yani 3 RCA- jack)

ama kulaklık jackinin ucu 4 pinli olacak... teknosalarda da bu tarz bi kablo (omurplaza teknosa) gormustum... ama markasi farkliydi. bunlar video kamera yı tv ye baglamak icin kullaniliyor... alacagin zaman denemek istedigini soyle... ben ep de öyle yaptim... aninda kutuyu acip oradaki tvlerden birine bagladilar...

tabii teknosa da yaparlar mi bilemem..
    http://www.aztekteknoloji.com/default.asp
    hama nın tr temsilcisi...
    iletisim de kurabilirsin yardimci olurlar..

hatta al buyur:http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EK03112&dept%5Fid=43000000&bid=&mscssid=5180BQDXHFPM9MEF1P3S2H74LNFQ3QM2

yani tavsiyem hama.

• creative zvm forumlarında neden hala metin okuyucusuna dair bir yazilim guncellemesi yapilmadigi icin elestirile dursun, kullanıcılardan biri metin belgelerini bmp formatına ceviren minicik bir exe yaratmis. linkini verdgim yerden indirebilirsiniz... zvm ekran boyutuna indirgenen metinler. bmp formatında okuyabiliyorsunuz... boylece text dosyalırını da yanınızda tasiyip okuyabiliyorsunuz... bunu yapan baska programlarda var ama bu program zvm ye ozel... ekran boyutuna kadar... resim gosteren ve ayni ekran boyutuna sahip diger playerlar da kullanabilir tabiiki... hala yasak durumu var mı bilmedigim icin garanti olsun dedim, adresin ilk kelimeisini tersden yazdım, siz duzelterek adrese ulasınız...

guncelleme yeni link:

http://r a p i d s h a r e.com/files/14984162/TextToImage.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 5 Şubat 2007; 10:21:37 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.