Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an itibariye zen vision:M sahibiyim:)Paraya kıydım UK dan getirttim,Bu da aldığım son elektronik alet olsun inşallah:) tüm param böyle şeylere gidiyor..Daha önve creative tx fm(küçük ve hafif ve manyak bir ses,kesinlikle tavsiyederim) kullandığım için bana bir mp3 player için biraz büyük ve ağır geldi,daha video izlemedim şarz ediyorum,ekranı kalitesi çok iyi görünüyor,ve duruşu falan çok hoş ve kaliteli,beyazı olmadığı için zorunlu olarak siyahını aldım,Şimdilik içinde gelen şarkıları dinliyorum...çok güzel:)vallahi çok mutluyum bunu payalaşmak istedim...
  • gule gule kullan,plastik ekran koruyucusunu cıkartmamanı oneririm , kendisi şişicek ya da kayacak kadar kaliyesiz degil, ekranı cok iyi koruyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: naneci

Arkadaşlar şu an itibariye zen vision:M sahibiyim:)Paraya kıydım UK dan getirttim,Bu da aldığım son elektronik alet olsun inşallah:) tüm param böyle şeylere gidiyor..Daha önve creative tx fm(küçük ve hafif ve manyak bir ses,kesinlikle tavsiyederim) kullandığım için bana bir mp3 player için biraz büyük ve ağır geldi,daha video izlemedim şarz ediyorum,ekranı kalitesi çok iyi görünüyor,ve duruşu falan çok hoş ve kaliteli,beyazı olmadığı için zorunlu olarak siyahını aldım,Şimdilik içinde gelen şarkıları dinliyorum...çok güzel:)vallahi çok mutluyum bunu payalaşmak istedim...

• eğer kablolu kumadna isteyen olursa mesaj atsın elimde bir tnae ucuza kullanılmamış var. buraya bakmayı unuturum o yüzden ö.m. yada msn
  • tam sen buraya msj atmadan önce sana bu konuda bi pm attım :)
  • msn den sana nasıl ulaşabilirim adres?
  • pm attım
  • videoda ileri geri sarma yok mu?Birde video peşi sıra kendiliğinden çalmıyor mu?Her seferinde ben play a basmak zorunda mıyım?ayarını bulamadım,çok teşşekürederim,başım şişmiş durumda:)
  • Bugün en sonunda şarkılarımı yükledim ve vision:M imi kullanmaya başladım.Fakat tam radyo dinlerken bir anda takıldı ve durdu.Hiç bir tuş çalışmadı aleti kapayamadım da.Isndı ısındı şarjı bitene kadar kapanmadı alet.En sonunda şarjı bitti kapandı bende eve getirdim hemen şarj ettim.Açıldı neyseki.Korktum walla bişi oldu diye.Dediim şimdi bide bozulursa naparım dedim.Bu arada renk kalitesi çok güzel.Ses kalitesi gayet iyi.Bugün kü duraksaması dışında çok memnunum....alabilene tavsiye edilirr...
  • touchpad uzerinde ileri için sağ tırnağı geri için solu tıkla... touchpad in hemen kenarlarindaki cıkıntılar... ya da sag alt menu den seek to...
  • YENİ ARKADASLARA:
    dugmelerle işiniz bittiginde power dugmesini saga cekerek tuşları kilitleyiniz...
  • video da su anki yazılımda ard arda calma yok, sen playlemelisin. ama forumda da cok eleştiliyor... ard arda calma için bir firmware gelebilir yakında... bu arada firmware versiyonlarınız kac arkadaslar?
    quote:

Orjinalden alıntı: naneci

videoda ileri geri sarma yok mu?Birde video peşi sıra kendiliğinden çalmıyor mu?Her seferinde ben play a basmak zorunda mıyım?ayarını bulamadım,çok teşşekürederim,başım şişmiş durumda:)
  • Herşey için teşekkürler turuncu,Bugün elime aldığımda versiyon 1.00.1 gibi birşeydi,creative.com dan 14 mb lık son vers 1.30. yi indirdim ve yükledim,Bir an tereddüt ettim daha ilk günden bozar mıyım diye korktum ama dayanamadım yükledim(hiç dayanamam ),çalışıyor..
    Ya birde skystar dan kaydettiğim mpg formatındaki dosyaları çalmıyor,Diğer formatlara çevirmem gerekiyor,Peki Zvm de en kaliteli ses ve video görüntüsü için hangi video formatını önerirsiniz(kapladığı yer önemli değil,?ve bu convert işinde hangi programı kullanıyorsunuz?Benim skystar2(progdvb) ile kaydettiğim videolar çok kaliteli görüntü ve sese sahipler, sonuçta çok büyük dosyalar ve zatan zvm bunları desteklemiyor,Hangi formata dönüştürmeli?
    Birde gelecek firmware lerde inş. mpg desteği koyarlar..
  • ben creative media toolbox ile gelen video converter ı kullanıyorım seceneklerden de en iyiyi tıklıyorum.. zaten atmak istedigin dosya , zvm ye uygun degilse yazılım sana convert secenegini kendisi sormalı.... bugunluk bu kadar sonra daha detaylı bakarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 21 Mart 2006; 0:45:57 >
  • benim zmv dondu arkadaşlar..Menuler arasında gezerken dondu kaldı...Kapanmıyorda..Tuşlarıda işlemiyor, ekrandaki menü görüntüsü sabit duruyor ve ışıklarıda yanıyor,Tam bir ctrl+alt+del olayı gibi,Ben ne yapacağım şimdi?
  • alette iğne deliği kadar bir delik yok mu (sıfırlamak için) veyahut da pilini çıkarıp tekrar tak, bir gelişme olursa haber ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 21 Mart 2006; 12:30:40 >
  • Tamam reset yazan yere zımba teli soktum,kendini kapattı...şu an düzgün çalışıyor..bir daha donma olmadı..Ama bundan sonrada olmayacağı anlamına gelmiyor.Bilmiyorum bu tür aletlerde bu şekilde kilitlenmeler doğal mıdır?Aleti kapatmak kesinlikle mümkün olmuyor,pilinide çıkaramadığım için yanınızda ince tel gibi birşey yoksa pili bitene kadar o konumda açık kalmak zorunda..
  • bu tur aletlerde donma normal. touchpade alısmaya basladıgında donma olayından da kurtulacaksın... genelde ard arda verilen komutlardan sonra olur bu da touchpade istem dışı hızlı mudahale etmekden kaynaklanır... bi de kürdanla da resetleyebilirsin :)

sanırım yeini firmware de bazı sorunlar var ama cok bariz sorunlar bunlar o bakımdan yakında duzeltilir.. mesela bazı avi dosyalarını icine alıyor ama sonra format uygun degil diyor... normal de oytamadıgı formatı zaten convert ederek icine atıyor... muhtemelen yakında bir yazılım guncellemesi daha gelecek ama zvm icin degil converter programı icin olabilir yeni gelen guncelleme... bazı mpg dosyaları icinde yapıyor.. bende ki 11 mpeg doyasından birine yaptı mesela....
    bekleyip görecegiz....
  • Nadiren kilitlenmesi normal birşeydir elektronik aletlerde...
  • arkadaşlar bugün creative i aradım tr piyasasına ne zaman çıkar ve ne kadar olur diye,nisan başında tr piyasalarında olucakmış.fiyatıda zen vision civarlarında olucakmış yani 685 $ + KDV.dışardan getirtmek farz oluyor bu durumda.ama işte garanti sorunu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

sanırım yeini firmware de bazı sorunlar var ama cok bariz sorunlar bunlar o bakımdan yakında duzeltilir.. mesela bazı avi dosyalarını icine alıyor ama sonra format uygun degil diyor... normal de oytamadıgı formatı zaten convert ederek icine atıyor... muhtemelen yakında bir yazılım guncellemesi daha gelecek ama zvm icin degil converter programı icin olabilir yeni gelen guncelleme... bazı mpg dosyaları icinde yapıyor.. bende ki 11 mpeg doyasından birine yaptı mesela....
    bekleyip görecegiz....

Ondan hiç şüpheniz olmasın zaten, 3yıl önceki ürünlerine bile hala ilk günkü önemi gösteren bir firma Zen Vision:M'in hatalarını mı düzeltmeyecek Zaten yeni çıkan ürünlerde bunlar çok normal, Zen Xtra da Touch da Micro da Sleek de bir çok yamayla toparlandı. Performansını Creative 1.5 kat arttırıyor her ürününde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 21 Mart 2006; 17:16:33 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.