Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • creative zen vision m gumrukte kaldi yaw olcak is degil hep getiren adam bu sefer sansina gumrukte kaldi varmi acaba bulabilecek bi babayigit hemen yarin alirim walla
  • Zen Vision M alabileceğim en güvenilir site hangisi?
  • yabancı alışveriş siteleri ve gümrük olaylarıyla ilgili bi bilgim yok...

duruma üzüldüm dogrusu..
  • Zen Vision M alabileceğim en güvenilir site hangisi?
  • dvd rip zvm:

http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/03/zen-vision-m-dvd-ripping-guide.php#more

ama su an ceviremiyecegim.. bilenler bilmeyenlere anlatsin :)
    aslında dil bilmeyen ve görüntüyü illa dvd den direk zvm ye ekliyecem diyenler de rahatlıkla anlayabilirler.. sonucta program linkleri belli, onlar download edilecek.. e gerisi de resimli sayılır..
  • vision m icin standlı ve katlanabilir haporlor seti hem de 19 ytl ye..
    uzun suredir vision m i baglayabilecegim guzel bir hoparlor standı arıyordum.. altec lansing, philips ve hama nın urunlerina bakmıstım.
    altec ler guzel ama pahalılar ustelik dock ları ipodlarla uyumlu. hadi 3,5 luk jack la kulaklıktan baglanabilenini de buldunuz diyelim bu sefer dock o oturtamak icin ugrasirsiniz. hama nın bi urununu denemistim
    80 ytlydi ve ses kalitesi pek de iyi degildi. bu urun ise sadece 19 ytl. tabii ki cok fazla ses performansı beklemeyin o fiyata. ama itiraf ediyim sesi benim bekledigimden iyi cıktı. yani biraz sasirmamla beraber denedigim hama kadar vardı diyebilirim.. ustelik zvm i dik olarak tutuyor ve touchpad de acıkta kaliyor.. film izlemek isteyenler icin de faydalı olabilir.. ayrıca oldukca şık ve dekoratif duruyor, özellkile icinde zvm varken :)
    4 aaa pil ya da adaptorle calısıyor.. ben harbiyedeki teknokolikten aldım.. marka tabii gi dandik "frisby" ama alet guzel.. ikiye katlanınca oldukca kuculuyor ve cebe girebilecek boyuta geliyor. tatiller vs. icin ideal.. ayrıca zvm yi bu sayede alarmlı saat olarak da kullanabilirisiniz.
    tabii bu durumda hoparlorlere adaptor baglantısı daha verimli olacaktır... sabaha kadar pil dayanmaz :)
    neyse sonucta ben aldım, zvm kullanan az sayıdaki şanslı arkadasa da tavsiye edrim..

FS-p202 sound pod
    fold-up Amplified portable speaker / (vay vay vaayyy, modelin ihtisamına bak :) )

resim ve bilgi icin:
    http://www.comsis.com.tr/Scripts/prodView.asp?idproduct=185
    temsilcisi 21 dolar yaziyor ama teknokolikte 19 ytl :)

belirtmeden gecemiyecegim fiyatına bakmayın ürün 2 yıl da garantili.

• vision:m icin ekstra AA pil paketi
     Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

ebay de satısa sunuldugu yazili.
    kaynak:http://www.epizenter.net/news.php

Specs

* Size: 124 x 40 x 19 mm
    * Weight: about 30g (+four AA-size batteries (weight around 100g))
    * Plastic construction
    * On/Off – switch
    * LED Indicator
    * Dock connector
    * Uses four AA-size batteries
    * cost: ca. 10-25$ - depending on the country you buy it (available at ebay for shipping to nearly everywhere – just look for “battery charger” or “battery backup pack”

Performance (for Video)

* without the Battery Charger: ca. 5h, 28 minutes (large parts of the screen were always black because of the 560x304 video size – I guess that saved a lot of juice…)
    * with the Battery Charger: ca. 15h, 25 minutes (2,8 x normal performance)
    * with Volume = 10: ca. 5h, 28 minutes
    * with Volume = 25: ca. 5h, 21 minutes (surprised me a bit…)
    * with Brightness = 50%: ca. 5h, 28 minutes
    * with Brightness = 100%: ca. 4h 25 minutes (well it’s obvious where you can save a lot...)

ayrica bundan önce attıgım frisby marka haporler setini de (artık ne kadar set denirse) yine epizenter adlı creative forum sitesinde bugün gördüm.. ilk defa onlardan once birsey bulup almıs oldum, ee turkiye de kolay degil bu işler
    teknokolik fitmasını da bu vesileyle tebrik ederim

onun da resmini ekliyim, gerci orda ki marka farklı ama uzakdogu malı iste her ulkeye farklı adla geliyor...

bu seti kullanmadıgınız zaman ortadan ikiye katlayabiliyorsunuz

alet kapandıktan sonra, mp3 playerin altında kalan stand kısımıyla da sürgü yaparak standı hoparlor setinin üzerine takıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 3 Nisan 2006; 21:38:35 >

• FS-p202 sound pod önerin için teşekkürler..sipariş verdim, 2-3 güne gelir heralde..Gerçi tedarik sürecinde falan diyordu ama,bekliyeceğiz artık..Zmv-frisby bağlantısı nasıl sağlanıyor?Bir aparat var mı?
  • aletin gizli bir kablo yuvasına gömülü kendi 3,5 jacklı kablosu var. zvm nin direk kulaklık girişine takıyosun...
  • slm arkadaşar aranızda yeniyim ve şunu söylemek istiyorum hakikatten güzek bir site (paylaşım açısından)

ben sorum şu arkadaşlar creative zen vision : m ne zaman TÜRKİYE'ye geliyor ve (tabi gelmeden bilmek zor ama) fiyatı ne gibi bir aralıkta olur.

mp3 çalar alıcam ve ipod mpeg 4 30 gb. arıyorum ama hiçbir yerde yok iki mp3 çalarıdca inceledim creative almak daha mantıklı geldi(tabi uçukbir fiyatta değilse) çünkü ipod da bulunan özelliklerin yanı sıra bir de radyosu varmış gerçekten güzel........................

• walla dunya bulunmasi zor bir urun her yerde stock disi kaliyor ben urune 3 haftadir hala ulasamadim son olarak gumruke takildi alcagim kisi vergiyi mergiyi odemis hala gumrukten cikmasini bekliyorum ama turliyede 1 milyar 800 milyon arasi olur herhalde vison 1200 mde ona yakin olur herhalde?!
  • biz biliyoruz ama yeni arkadaslar karistirabilirler.. yazdıgın ilk önce 1,800 milyon gibi anlasiliyor.. e vision la vision:m i in ayrimini bilmeyenler icin vision un fiyatı bir kıstas olusturamayacagi icin kafalar karisabilir.
    vision :m in turkiyedeki beklenen fiyatı 800 milyonla 1 milyar arası olacaktır arkadaslar... ama bence 1 milyar olarak girse de cok kısa bir sure icinde 800-900 arasina geriler.

ravunos un dedigi dogru yurtdisinda da zor bulunan bir urun haline gelmis, iyi satıyor kerata

bu aralar piyasaya girmesi lazımdı denilenlere göre... nisan-mayıs arasında bir zamanda da gelebilir ulkemize. 2006 ilk ceyrek diye okumustum bi aralar..
  • herkese selamlar biraz geç oldu ama olsun! çünkü daha yeni okudum yazılanları. gerçekten teknoloji dünyasına ayak uydurmak zor ve insanlar bu konuda doyma hissini kaybediyor. bu zen vision m benim aradığım bir alet değildi. fakat okuduklarıma göre övenler çok özellikle burada turuncuyu kastediyorum. benim merak ettiğim birsürü şey olmasına karşın şu an aklıma geleni yazıyorum. creative in yaptığı mp3 ve video oynatıcılardan ekranı yan olan enlemesine bir tasarım gördüm. bunun kabaca özelliklerini merak ediyorum çünkü daha kullanışlı gibi geldi. bana basit bir şekilde zen vision m le karşılaştırma yaparsanız çok memnun olurum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_WoLF

herkese selamlar biraz geç oldu ama olsun! çünkü daha yeni okudum yazılanları. gerçekten teknoloji dünyasına ayak uydurmak zor ve insanlar bu konuda doyma hissini kaybediyor. bu zen vision m benim aradığım bir alet değildi. fakat okuduklarıma göre övenler çok özellikle burada turuncuyu kastediyorum. benim merak ettiğim birsürü şey olmasına karşın şu an aklıma geleni yazıyorum. creative in yaptığı mp3 ve video oynatıcılardan ekranı yan olan enlemesine bir tasarım gördüm. bunun kabaca özelliklerini merak ediyorum çünkü daha kullanışlı gibi geldi. bana basit bir şekilde zen vision m le karşılaştırma yaparsanız çok memnun olurum!

iki tane var hangisi oldugunu belirtirsen daha cok yardımcı olunabilir..

• Bu foruma girmeyeli uzun zaman olmuştu.Hergün internette girdiğim halede bu forumu ihmal etmiştim son zamanlarda.Forum giderek daha çok okunmaya başlamış ve vision:m kullanıcı sayısı 4'e çıkmış ki bu bence forumda yazan kullanıcılar (ki bunlar ben ve turuncu oluyorum) olarak iyi bir iş çıkarmışız.Bu arada forumdaki yeni yazıları okuduğum kadarıyla bir kilitlenme sorunu olduğunu gördüm.Bence kilitlenme sorunu için fazla endişelenmeyin.Benim aletimde ilk başlarda baya kilitleniyordu ama daha sonraları alete alışınca hiç kilitlenmemeye başladı.Bu arada turuncu istediğim kabloyu aldım.Gerçekten çok güzel çalışıyor.Televizyona bağladığımda o minik mp3 player bir anda bir DVD,VCD player ve radyolu bir müzik setine dönüşüyor.Tabi bu arada resimleri de unutmamak lazım.Yeni alanlara tavsiyem istediğiniz rengi iyi seçin.Beyaz iyi bir renk gibi gözüküyor ama eğer benim gibi siyah almayı düşünenler varsa çekinmesinler.Ben Şubattan beri kullanıyorum ve üstünde çok belirgin çizikler yok.Sonuç olarak aleti herkese tavsiye ediyorum.Yeni alanlara hayırlı olsun.

• bu forumda da özellikle iriver kullanıcılarının yakından tanıdıgı rockbox alternativ müzik yazılımı icin epizenter sitesinden bir kullanıcı, zv:M için de rockbox yazılması adına bir calışma başlattı.
    rockbox şu an için
    * Archos: Jukebox 5000, 6000, Studio, Recorder, FM Recorder, Recorder V2 and Ondio
    * iRiver: H100 and H300
    * Apple: iPod 4G (grayscale and color), 5G (Video) and Nano
    * iAudio: X5 (X5V ve X5L) gibi markalarda kullanılıyor.ben pek de ihtimal vermesem de, ne olacağı belli olmaz... ayrıca yazsalar bile kullanır mıyım? o yazılacak rockbox a baglı... rockbox acık kodlu bir yazılım ve aletlere yeni özellikler kazandırıyor, gerci şu haliyle zvm e ancak oyun destegi sunabilir gibi gözüküyor. o da ne kadar stabil olur ayrı konu..

• zamanının mini creative'i Cambridge SoundWorks dan, tüm mp3 calarlara uygun tasınabilir hoparlor seti. diğer bir çok setten farkı 3,5 mm jack girişinden ses çıkışı ve creative ürünlerine şarj desteği sunması...

bu kategoride ulkemizde bulunmayan ürünleri gören duyan olursa haberdar etsin derim... altec in ürünleri zaten burada satılıyor, onun haricindekiler..

kaynak:
    http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spc_outdoors&item=c1pdmp3n

ingilizce bilenler okusun bilmeyenler en alta baksın:

Endless Music. Anywhere.

Sometimes you have to come in from the cold, but you don't have to go cold turkey when it comes to listening to the great music stored on your MP3 player.

We believe we've got it right when it comes to MP3 plaer speakers. Say hello to the new Cambridge SoundWorks PlayDock MP3 sound system.

Listen up: Our PlayDock MP3 features Cambridge SoundWorks' signature 3 speaker design that delivers all the musical goods, top to bottom. When using its AC adapter, the PlayDock MP3 will play music idefinitely. Plus, the PlayDock MP3 has an internal battery that turns out up to ten hours of fabulous, cordless music anywhere you go, inside or out. When it's plugged into the wall, the PlayDock MP3's long-life battery is recharged, as is the battery of Creative® and Dell® MP3 players - very cool. In fact, all the Creative NOMAD® Zen, Zen Touch and Zen Micro lines, Apple® iPod and Apple iPod Mini players, and the Dell DJ and Pocket DJ will dock and play through the PlayDock MP3 system.

Our PlayDock MP3 features a robust powered subwoofer that gets down with the music. With its powered sub and main speakers, the compact PlayDock MP3 will out-boogie much larger stereo systems.

Our PlayDock MP3 is the perfect digital lifstyle component for people on the go, who occasionally have to stop and listen to the music.

Features:

* Four cushioned holders accommodate a variety of MP3 players
    * Three-speaker design guarantees wide-range sound
    * 15 watt powered subwoofer with 4-inch driver
    * Recharges select MP3 players while AC powered
    * Compatible with Creative players including the NOMAD Zen, Zen Touch, and Zen Micro lines, Apple iPod and Apple iPod Mini, Dell Pocket DJ and other similar MP3 players
    * Provides approximately 10 hours of playtime
    * Dimensions: 9 1/8 " H x 10 7/8" W x 10 1/4" D
    * System Weight: (approximately) 9 pounds, 10 oz (not including player, AC adapter)

What The Experts Say:

"Finally, someone gets MP3-player speakers right." "A fabulous audio solution for music lovers on the go." Maximum PC September 2005

Apple is a registered trademark of Apple Corp

Detailed Specifications:(özellikler)
    Type Portable stereo speaker w/battery
    Magnetically Shielded Yes
    Digital Input No
    Subwoofer Outpus No
    Component Dimensions 2.5 in main speaker, 4 in bass
    Speaker Dimensions 9 5/8 in H 11 in W 10 1/4 in D
    Subwoofer Channel Power 15 watts @ 10% THD, 100 Hz
    Left/Right Channel Power 6.9 watts @ 10% THD per channel, 1 kHz
    Stands Included Yes
    Remote Control No
    Bass Level Control No
    Weight 14 lbs
    Speaker Warranty 1 year

• quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

bu forumda da özellikle iriver kullanıcılarının yakından tanıdıgı rockbox alternativ müzik yazılımı icin epizenter sitesinden bir kullanıcı, zv:M için de rockbox yazılması adına bir calışma başlattı.
    rockbox şu an için
    * Archos: Jukebox 5000, 6000, Studio, Recorder, FM Recorder, Recorder V2 and Ondio
    * iRiver: H100 and H300
    * Apple: iPod 4G (grayscale and color), 5G (Video) and Nano
    * iAudio: X5 (X5V ve X5L) gibi markalarda kullanılıyor.ben pek de ihtimal vermesem de, ne olacağı belli olmaz... ayrıca yazsalar bile kullanır mıyım? o yazılacak rockbox a baglı... rockbox acık kodlu bir yazılım ve aletlere yeni özellikler kazandırıyor, gerci şu haliyle zvm e ancak oyun destegi sunabilir gibi gözüküyor. o da ne kadar stabil olur ayrı konu..

rockbox olayı bıraz garıptir
    3 defa yukleyuıp sıldıgım ıcın bılıyorum
    eger rocbox ınıza renklı temalar yuklemzsenız
    bi işe yaramaz
    oyun olraka halı hazırda adam akılı bı satranc var ( ki en kolay modda bıle on saat düsünüyo)
    bide doom var onuda oynadıgını sölyeneı görmedım
    ama dedımya heryerde kocaman puntolarla yazar
    rockbox profesyonel kullanıcılar ıcındır dıye
    oda ne demekse
    eger isteyen olursa rockbox tecrubelerımı paylasabılırım

• arkadaslar bende 2hafta sonra creative zen vision sahibi olacam allah kısmet ederse yalnız bır sorum olacak urunu japonyadan getırecegım ıcın radyo frekansı farklı turkıyeye gore bır sorun olurmu acaba bılgınız varmı?
  • benimki honkkong dan geldi ve bir sorunu yok..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.