Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Up to 14 hrs playtime (MP3, 128kbps, 4mins/ song)
    Up to 8 hrs playtime (WMA, 64kbps, 4mins/ song)
    Up to 14 hrs FM playtime"

Biraz fazla az geldi de WMA 64kbps için 8 saat. Hatta bayağı az yani yetiyor mu size, bir de ZV:M kaç saat aralıksız video oynatabiliyor?
  • 1 ve 3 için dogru diyebilirim. diyebilirim diyorum çünkü o kadar saat boyunca tam da o kıstaslarda kullanmadım. 2 . si içinse "Up to 8 hrs playtime (WMA, 64kbps, 4mins/ song) " bu standartta sarkım yok zvm içinde. sen zen touch kullandıgın için, süreler az gelebilir

benim sarjla ilgili bir sorunum olmadı acıkcası.. yetecek kadar gidiyor.. video ise 3,5 saat kullandım ve bu duruma ben de şaşırdım çünkü pil kullanılmıştı. çok olmasada kullanılmıştı sonuçta... bir defasında da 2,5 saat gitmişti.. yani izlediğin dosya formatıyla alakalı videoda da pil süresi... ama en azından bir uzun metraj filmi rahat cıkartabiliyorsun... kendisinin video için verdiği süre ise 4 saat.
  • Hayır az bulmak değil de yani diğer mp3 playerlar kadar olmuş şarjı. Creative'den[Pil işinden anlıyor adamlar] daha iyisini bekliyordum ben o yüzden biraz şaşırdım.

Yani WMA 64kbps bayağı kalitesiz bir formattır, en azından bu tip formatta bir 20 saat açar diye düşünüyordum ZV:M için. Sanırım ekran kalitesinden dolayı çok yiyor...
  • wma olayı gercekten sacma ama zaten o kalite de bi dosyayı sokmam ben zvm nin içine bi de utanmadan o kadar pil yiyecek tipine bakmadan...
    bi ihtimal neon da yaptıkları gibi kullanım süresini 19 saate(audiotabii ki) cıkaracak bir update yaparlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Creative, Copy&Paste yapmış

yarıl yarıl yarıl
    aynen katılıyorum ama kesinlikle ipod un yerini tutamaz bence
  • hele dınle bı sarkı creative zen vision M ondan sonra kıyasla IPOD la herseye Ipod kopyası denırse yanmısız bız turuncu arkadasımız ıkısınıde test etme ımkanı bulmus ve forumda yazmıs sayfa 1 den buyana okursan anlarsın aletın kalıtesını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 9 Nisan 2006; 23:08:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mechanicbug

quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Creative, Copy&Paste yapmış

yarıl yarıl yarıl
    aynen katılıyorum ama kesinlikle ipod un yerini tutamaz bence

arkadaslar işin o kısmını uzuuuun zaman önce geçtik, konunun saglığı acısından yazılan şeyleri tekrarlamayalım derim..
  • Merhaba. Arkadaşlar Zen Vision M Türkiye'ye geldi mi? Bu konuda bilgisi olan varmı? Ayrıca yurtdışından satın alabileceğimiz web sayfası var mı?

Bilgi için teşekkürler.
  • multimedyadan ve bazı tech dergilerinden gelen haberlere göre bu ay piyasada olması gerekiyordu. ama inanılır mı orası mechul.

zamanında hızlısistem kendi dağıttığı broşurlerde 3 yeni benq modelini tanıtmıştı ama o modeller turkiyeye asla girmediler

zen sleek in bile hala ulkemizde olmadığı düşünülürse, zen vision m için bir süre daha beklemek gerekebilir. ya da kont, multimedya gibi şirletleri sürekli arayıp biraz canlarını sıkmak gerek, zaten okuyorlardır bu forumları..
  • turuncu merakımı hos gor ama bır sorum olacaktı creative zen touch gercekten kalıtelı bır mp3 calarmıs ozellıklerını bugun bıraz arastırdım ve super desem yerıdır vısıon m almasam kesın bunu alırdım. senın creatıve vision m secme sebebin videosumu baska bır sebebı avrmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 10 Nisan 2006; 13:27:30 >
  • hayır video olmazsa olmaz özelliklerimden değildi. ses kalitesi, kolay kullanım, ses kaydı, fm radyo ve fm kayıt, firmware destegi, iyi kulaklıklar, kaliteli pil ve malzeme ve dizayn benim için öne çıkan özelliklerdi. ama zv:m i yurtdışından 430 ytl ye getirtme fırsatı bulunca da kaçıramazdım. çünkü olmazsa olmaz dediğim özelliklerin hepsini karşılıyordu. süper video ve ekran kalitesi de cabası oldu. bi ara video kayıta kafayı takmıştım ve cowon a2 yi düşündüm ama boyutlarından ötürü vazgectim. sonucta turkiyeden 430 ytle ye zen touch bile alamazsın.
    ama zen touch turkiyede yaygın olarak dağıtılan en iyi müzik çalar bence. zen sleek bulabilirsen touchdan vazgecebilirsin ama çok da şart değil. sleek bi ara dogubankın en alt katında vardı(bunu yaza yaza da bi hal oldum, dükkan benim sanacak millet, başka yerde görmedim de o bakımdan)
  • arkadaslar 1 haftadir vision m yi arastiriyorum,ancak su iki sorunun cevabini bulamadim.
    1-e-book okunabiliyor mu?veya pdf yi destekleliyor mu?
    2-harici veya tasinabilir disk olarak tasinabilir mi?(tum dosyalarimi tasimada kullanabilir miyim?)

bir arkadas yardimci olursa cok sevinirim.
  • e book minik bir yardımcı program esliginde okunabiliniyor(80kb),
    tabiiki pdf okuyamıyor... pdf çözümlenmesi gereken bir format, kendi özel yazılımı var(adobe veya foxit) ama çok istersen belge formatına dönüştürüp atabilirsin. bu senin yeteneklerine kalmış.

taşınabilir disk olarak kullanabilirsin ve tüm dosyalarını taşıyabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

turuncu merakımı hos gor ama bır sorum olacaktı creative zen touch gercekten kalıtelı bır mp3 calarmıs ozellıklerını bugun bıraz arastırdım ve super desem yerıdır vısıon m almasam kesın bunu alırdım. senın creatıve vision m secme sebebin videosumu baska bır sebebı avrmı?

Evet, şu an piyasada bulabileceğiniz en iyi süssüz mp3 playerdır. Ses kalitesi bakımında ZV:M ile çok bir fark yok arasında internetteki gelen yorumlara bakılırsa. Süssüz derken, mp3 player adı altında renkli ekran yapılmasını abes karşılayanlar için çok çok iyi pil ömrü [İki kat olmaz diyordum ama 2kat civarı rahat varmış diğerleri ile Touch arasında] ve ses kalitesiyle birleştirilmiş bir alet yani, komple müzik keyfi için tasarlanmış. Küçük ekranda video falan güzel olmaz diyenler içindir yani Zen Touch, ama Türkiye'de çok fazla değeri bilinmedi ve dikkat ettiyseniz giderek azalıyor satan yerler. Çünkü Türk insanı dışına baktığı için alacağı şeylerin, gidip aynı paraya iPod Nano tercih eder

• ben bu sahesere takmis durumdayim ve mutlaka almak istiyorum.aranizda ebaydan zv-m getirten veya getirtmeyi dusunen var mi? gumrukte sorun olur mu acaba?
  • cazibe türkiye de, fiatını ne siz sorun ne ben söyliyim. uzun süredir sorulan sorunun cevabını bugün megavizyonda gördüm. 5 adet gıcır gıcır siyah renk zv:m raflardaydı.. tezgahtar kutuyu henuz yanımda acti. TAM 929 YTL!!!

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)
  • merhaba arkadaslar,
    ben almanyadan yaziyorum. turuncu arkadasimiz creative zen m in Türkiye deki fiyatini belirtmis. görügümde sok oldum. su an burada bu aletin fiyati 350-360 euro civari.
    Vergisini gümrügünü bir yana birakalim bu kadarda fiyat konulmazki. türkiye de bana kalirsa saticilar ne fiyat tuttururlarsa satiyorlar. böylelikle haksiz kazanc elde ettiklerini söyleyebilirim.
    Türkiye de teknoloji bu kadar fahis olmamali.
    Bu arada creative zen m i denedim. ipod a oranla daha kaliteli. dezavantajlari ise kalin ve agir olmasi. cepte tasimak zor oluyor.
    Sevgilerimle
  • geldi 950 milyon civarı ve İpod dan çok daha iyi bence görüntü falana süper bence İpod bu işi bıraksa iyi olacak

CREATİVE
    CREATİVE
    CREATİVE
  • http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?3770
    cowon x5 vs zen vision:M

bir kullanıcı detaylı bir test yapmış.
  • aglamak istiyorum yaw 1 aydir bu urunu almak icin ugrasiyorum gumrukte kaldi urun alamadik urunu baskasina getirtiyim desem hepsi phpfhotodan aliyolar suan stoktada yok bazi getirenlerde resmen somuuryolar su urunu alabilmeme yardimci olacak birisi yok mu?! mesela almanyada olan arkadaslar yollasa parayi yollasam hesaplarina yada baska ne olursa yardimmmmmmmmm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravunos -- 11 Nisan 2006; 10:49:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.