Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forumda ebay den alışveriş başlıklı bir konu vardı, bir bak istersen. sanırım 2 hafta önce falan aktifdi biraz gerilerdedir şu an.
  • zamanında bu topicde de biri sormuştu ayrıca benim de canımı sıkan bir konuydu. creativeler de bulunmayan mac desteginden bahsediyorum. XNJB adı verilen proje ile creative playerlarınızı mac ler uzerinde calıştırabiliyorsunuz.. arabirim olarak itunes kullanılıyor. yeni surumle ise zen vision m e video destegi dahi veriliyor. ben şu ana kadar bir ibook üzerinde sadece harici disk olarak görebilmiştim zv:M i.
    download:
    http://www.wentnet.com/projects/xnjb/download.html

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

bi ara ibook alma gibi bir sey dusunmustum ama zv:m in sadece xp ye destek vermesi uzerine ve tabiiki maclerin sistem değiştirmelerinden dolayı biraz daha beklemeye karar vermiştim ama artık:

• Creative Türkiye bu yaz için satışa sunulacak yeni ürünlerini tanıttı. Singapur'dan gelen Creative yöneticilerinin de belirttiği gibi ön plana çıkarılan ürün, Creative Zen Vision: M oldu. Ama dikkat cekebilecek diğer ürünler yeni kulaklık modelleri, özellikle de bluetouth lu cb 2530 modeli. Artık mp3 dinlerken kaliteden belirgin şekilde ödün vermeden kablo karmaşasından kurtulacağız.

ürün siyah vebeyaz olarak piyasaya sürülecek.

High quality, full digital transmission with error correction music streaming at 48kHz
    Excellent music quality with its unique stereo solutions
    Stylish, comfortable and adjustable headphones
    Adaptive Frequency Hopping (AFH): Reduces static interference from other wireless devices sharing the ISM band
    True Plug-&-Play: Automatic pairing between stereo headphones and audio transmitter
    Compatible with a wide range of audio devices, such as stereo systems, video players, audio players, TV sets and gaming boxes
    Transmitter shuts down automatically when there is no Bluetooth connection
    Local volume and mute control, and low battery indication
    Bluetooth v1.2, Class 2
    ---

Bluetooth Operation: Bluetooth v1.2 compliance
    Bluetooth Profile: Advance Audio
    Distribution Profile (A2DP)
    Range: Class 2 radio, up to radius of 10 meters (32.8 feet)
    (varies depending on usage environment)
    Frequency: 2.4GHz
    Receiving Sensitivity: <-80dBm
    Headphones: Driver Unit: 40mm diaphragm
    Frequency Response: 20Hz~20kHz
    Impedence: 32ohm
    Sensitivity: 90dB
    Audio Sampling Frequency: 48kHz
    Headphones Playtime: Up to 7 hours*
    Device Weight: CB2530: 203grams (with 2 batteries)
    CB2470: 20grams (with1 battery)
    kulakiçi model olarak 8mm Neodymium mıknatıs kullanan ep 630 un özellikleri ise:

Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz
    Impedance: 16ohms
    Sensitivity: 106dB
    Cord Length: 1.2m (Oxygen Free Copper)
    Input Plugs: 3.5mm stereo gold-plated miniplug
    Net Weight: 9g (without packaging)

diğer bir kulakiçi model olan ep880 ise 16mm neodymium mıknatıslarla geliyor:

Driver Units: 16mm Neodymium magnet transducer
    Frequency Response: 8Hz ~ 27kHz
    Impedance: 16ohms
    Sensivity: 110dB
    Cord Length: 0.5m with 1m extension cable (OFC)
    Input Plug: 3.5mm stereo gold-plated miniplug
    Net Weight: 18g / 0.6oz (without packaging)

son kulakiçi model nhk01:

Driver: 15mm Rare-earth magnet
    Frequency Response: 20Hz - 20KHz
    Sensitivity: 113dB
    Impedance: 32
    Net Weight: ~16g (w/o packaging)

Noise Cancelling(gürültü izolasyonu) serisinden gelecek modellerden hn505 özellikleri:

Driver Units:30mm rare-earth magnet transducer
    Frequency Response:20Hz to 17kHz
    Noise Canceling: 15dB at 300Hz
    Impedance: 32ohms
    Sensitivity: 121dB
    Input Plugs: 3.5mm Dual plug adapter for airplane use
    Cord Length:1.6meters
    Net Weight (w/o battery): 146gm

hn serisi piyasaya gireceğine göre hn700 ü de turkiye de göreceğiz demektir:
    etkili bir izolasyona sahip ayrıca oldukça kullanışlı bir model.

Driver Units:40mm Neodymium Magnet
    Frequency Response:20Hz ~ 20kHz
    Impedance: 18ohms
    Sensitivity: 121dB
    Noise Control Range:15dB at 300Hz
    Cord Length:1.5m detachable Oxygen-Free Copper Cable
    Input Plug: 3.5mm stereo gold-plated miniplug
    Net Weight: 200g (without packaging and accessories)

creative in diğer donanım alanlarında olduğu gibi mp3 player tamamlaycı aksesuarlarını heyecanla bekliyoruz.. ben şahsen bazılarının begenmediği creative in standart olarak playerların yanında verdiği o beyaz kulaklıkların seslerini ve malzeme kalitelerini bile oldukça tatmin edici buluyorum o yüzden çeşitliliğin artmasını heyecanla beklemekteyim...

• Creative'imin kendi kulaklığı bozulduğunda haftalarca Türkiye'de Creative model aramaktan göbeğim çatlamıştı ve bulamamıştım. Sonunda düşünmüşler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

Creative'imin kendi kulaklığı bozulduğunda haftalarca Türkiye'de Creative model aramaktan göbeğim çatlamıştı ve bulamamıştım. Sonunda düşünmüşler...

sanırım biraz gec olmus.... UM1'den kolay kolay kopamazsın...(UM2 olmazsa tabi )
  • Evet, hakkaten geç oldu bayağı
  • turuncu sen mp3 kendınmı aldın yoksa gonderdılermı.sımdı bu gumruk meselesınden korkuyom benımkı japonyadan gelecegı ıcın ya gumrukte kalırsa yanarım valla.hem nasıl haberım olacak kaldıgına daır bu konu daha yenı aklıma geldı ınsallah bırsey olmaz bıdahada kolay kolay gırısmıyecem bu ıslere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 14 Nisan 2006; 21:33:44 >
  • arkadasim japonyadan kaca ve nasil aldin acaba?
  • 400ytl galıba kargoyla gelecek okulda bulunan jopan hoca gerı donuyordu bende 1 tane rıca ettım verdım parasını sımdı gondermesını beklıyom ama gumruge takılacak dıye korkuyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

turuncu sen mp3 kendınmı aldın yoksa gonderdılermı.sımdı bu gumruk meselesınden korkuyom benımkı japonyadan gelecegı ıcın ya gumrukte kalırsa yanarım valla.hem nasıl haberım olacak kaldıgına daır bu konu daha yenı aklıma geldı ınsallah bırsey olmaz bıdahada kolay kolay gırısmıyecem bu ıslere

bana gelen biri yanında getirmisti.
  • zen vision:n için yeni sync kablosu duyuruldu. henüz satışa çıkmayan kabloyu sabırsızlıkla bekliyorum. bu kablo sayesinde vision m ile gelen harici usb connector e muhtac kalmayacaksınız. connector olmadan da transfer ve sarj özelliklerinden yararlanabileceksiniz. böylece hem harici connector ün avantajlarından hem de piyasa da uygun bir kablo bulmanın rahatlığından faydalanacağız

• ipod 5G ve zen vision :m in şu ana kadar gördğüm en iyi kıyaslaması. macromedia da yapılmış, biraz bekleyin yüklensin ve tadını cıkartın.
    http://www.youtube.com/watch?v=G-UykDeFNBM
  • Şu ana kadar gördüğüm en kapsamlı test olmuş Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 15 Nisan 2006; 13:52:38 >
  • tamam bu test son noktayı koymuştur yarın gidip zen m alıyorum ve en yakın zamanda bir ipod video sahibiyle bu duete giriyorum.
  • nerden alicaksin?
  • Zen Vision:M için yeni resmi kılıflar çıkmış...

• ravunos dostum şaka yaptım ya. bu ay um1 aldım limtim doldu, şu vizeler bitsin, ebay ortamlarına dalıcam bi, burdan almam zaten, 900 ytl domalınmaz ona burda.
  • Be Creative vision m ıcın kılıf turkıyede satılıyormu veya ne zaman gelır bır bılgın varmı acaba
  • turkiye de satılmıyor, 1 ay sonra (belki ) gelebilir. ebay den alınabilir...
  • ebayden alin 19 dolar ciarinda cok degisik aksesuarlar var hem gumruk olmaz hemde feedback inniz olur aksi taktirde benim gibi buyuk alisverislerde cuvallarsiniz adamlar yollamiyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.