Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siparişi ben vermedim, yurtdışı alışveriş konusuna henüz kafa yormuş değilim de. onun yerine forumdan bir arkadas bana yardımcı oldu, onun sayesinde 1 haftaya kadar gelir diye dusunuyorum. çin den gelecek ama siparis verildiğinde orda bayram oldugu icin hala gelmedi. beklemedeyim...
  • vision:m artık türkiyede ahanda buda fiyatı yaklasık 900ytl

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MejQyYnBOWGFXNVdaYTVYWjJsR2RoVm1jRDVYTnhBak0yNEhNeVl6TVA=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 25 Nisan 2006; 12:52:16 >
  • ya bizde turkiyeye gelmesi heyecan yaratmadi cunku 900 ytl ebayde 299 dolar kargo 35 ile 6t0 dolar arasi vergi odesen sahistan geldigi icin en fazla 50 ytl vergi oduceksin kisaca urun 530 falan senin olabilio ustunede 400 lira :)
  • ravunos daha oncekı zv:m gumrukten cıkarta bıldın mı? cıkartıysan kaca maal oldu? bende japonyadan sıparıs ettım bugun 5.gunu gelmesını beklıyom gumruge takılırsa ustune daha kac para vermem gerekır bılgın varmı?
  • walla benim gumrkte kalani amerikadn bir siteden aldigim icin ticari verghiler bindi bi anda ve geri alinamadi hala gumrukte olmasi lazim bana bir satici getiriyordu zarar ona cikti lakin sana japonyadan sahistan mi geliyor yoksa bi siteden falan mi aldin bide japonyadan su 650 ye getirenler var onlardan mi? elden geliyorsa en fazla 50 kagit odersin!!!
  • bızım okulda japon haca vardı ondan rıca ettım gerı donunce bana kargoyla yollarmısın dıye parasını verdım ve beklıyorum nedersın takılırsa kac lıra cıkar cepten?
  • he tamam ok anladim walla tam kac lira yazarsa faturaya o un yuzde 10 ununu odersin !
  • dedıgın gıbı %10 odersem bıdahakı sefere 5tane daha getırırım ınsallah dedıgın gıbı olur verdıgın bılgı ıcın tesekur ederım
  • walla cogu kisi bi sekilde elde etti satmakta zorlanmassin insalah!
  • ve isteeee sonunda bende zv:m me kavustum.ilk izlenim icindeki vidolara resimlere baktim o sirada hic teknoliji ile ilgilenmeyen annem bile bakakaldi neler yapiyolar way be dedi/:)) gerci sona resim bakmak icinmi o parayi verdin ona dedi ama:) neyse! ekrani cidden cok gusel sagolsun satici yaninda chocolate silikon case de yollamis arti tum aparatlardan cd ler bile 2 tane yollamis acikcasi ne alaka anlamadim:P)ama cidden cok ergonomik bir alet !
  • vay be süper bi satıcıya denk gelmişsin
    tum aparatlardan iki tane yollamış derken?
    - güle güle kullan bu arada
  • icinden cikan bez canta dock unit cdler kulaklik usb kablosu hepsinden iki tane var:) bide iste silikon case asiri kullanisli bisey boyun ve kol askisida var yaninda:)
  • nassı yaw?... süpermiş..
  • cd olarak ne çıktı, ek cd koymuşlar mı diye merak ettim...
  • vaay çift kısmetli kardeşim hayırlı olsun. en yakın zamanda bekleriz bi teknik yorum. güle güle kullan, abi alet anneleri bile şaşırtıyosa çok bomba bişi demektir.
  • icinden iki tane zen vision cd ile creative in cdsi var ayri toplam 3 cd ama 2 si ayni bak bundan yollamamis iki tane darildim:) bide insan iki silikon ve yapiskan koyar:)
  • cd ler de neler var? yani driver ve wmp 10 dan baska... öğrenmek istediğim ek gelen cd yeni eklenmiş olabilir. ben aleti çıkar çıkmaz aldığım için ilk sürümlerde bulunmayan yeni bişeyler mi var diye merak ettim.
  • yarin bakarim cdlere iice yazarimda ben baska bsiey sorucam sidi ben ytum ses dosyalarini attim alete ama sonradan tag olayini yaptim simdi silip bidaha mmi yuklemem lazim sarkilari yoksa kisabir yolu varmidir?
  • creative cd:
    mediatoolbox
    mediasource
    removable disk manager
    zen vision m(media explorer) sekmeleri var
    diger cd ise direk tanitma cd si gibi bsiey ulkeyi bolgeyi falan seciyosun ule yani umarim aydinlatici olmustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

yarin bakarim cdlere iice yazarimda ben baska bsiey sorucam sidi ben ytum ses dosyalarini attim alete ama sonradan tag olayini yaptim simdi silip bidaha mmi yuklemem lazim sarkilari yoksa kisabir yolu varmidir?

önce alete sarkı attın sonra attıgın sarkılara tag düzenlemesi mi yaptın? tam anlamadım... yani aletin içindeki sarkılara da tag düzenlemesi yapabilirsin isterseni eğer sorduğun buysa... ama daha uzun sürer... media axplorer kullanarak, sarkıya sag tıklayıp "edit" kısmından taglere ulasabilirsin. ama tag cleanerdaki gibi toplu bi düzenleme yapamazsın.. tek tek yaparsın...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.